2010.05.05. 16:58:53
Én egyetértek abban, hogy egy alapműveltség kell. Igenis kell! De! Szerintem nem képezi a szinuszfüggvény és társai az általános műveltséget! Baromság az egész! Tanulja, aki akarja! Nem vagyok jó matekból, nem arra van kiképezve az agyam... Humános vagyok. Viszont, sok hülyeséget tanítanak irodalomból és töriből is! Főleg a törin vagyok kiakadva! Ki a büdös Isten nyilát érdekli a francia, angol, amerikai történelem! Egy szinten jó, ha tudja az ember, de amúgy marhaság komolyan számon kérni ezeket...
Azt se tudja a buta kölke, hogy mit jelent magyarnak lenni! Mit ér az ember, ha magyar! Semmi önbecsülése a legtöbb kölyöknek! Nincs egy értelmes logikája, nincs képzelőereje, könyvet alig olvasnak! Legmélyebb tiszteletem a kivételnek, ami aggaszt, az az, hogy rohamosan csökken az aránya az értelmes rétegnek és rohamosan nő a GRATULÁLOK NEKED IS "embereknek"... Csak ilyen kis anus mothus féle tinip*csákkal meg álvagány emos, gothos, stb. csökevényekkel van tele az ország, az ember már az utcára sem megy le, mert helyettük olyan szégyen fogja el, hogy az förtelem!
Barkácstan, háztartástan, stb. kellene, hogy legyen, a lányok tanuljanak meg varrni és főzni, a srácok meg szerelni, barkácsolni, stb. Az egészségügyi alapismeretek kötelezők lennének, ha én lennék az oktatásügyi miniszter. Elsősegélyt meg kell, hogy tanuljon mindenki, a baj hirtelen bekövetkezhet mindig, készen kell állni a balesetekre is! Osztálytársam emelt matekon 4-5-ös között van mindig, de egy lecsót nem bír megfőzni vagy egy polcot felrakni a falra, mert akkora egy [auto_cenzúra], hogy az hihetetlen! Ha elvágná valamilyét, elvérezne, mert nem bír magáról gondoskodni majd' 19 éves létére! Pont az ilyen gyökerektől kell az országot megmenteni, szakképzett, értelmes polgárok kellenek!
Kellenek a kézségtantárgyak is, de most kit érdekel, hogy 3-as a mérlegállásom??? Ez kinek kell? A hülye tesitanárunk is ezekkel a baromságokkal van meghuzatva, floorballozni, kosarazni is csak msot tudunk, mert ilyen állati hülyeségeket kérnek számon tőlünk... A fiatalokkal meg kell szerettetni a sportot, nem elvenni a kevüket ezekkel a 0 dolgokkal! Xbox, stb. mehetnek a szemétbe. Legalábbis, arra gondolva, amit a kölykök nagy része csinál... A fiatalság nagyrésze nem sportol semmit! Pedig szerintem egy kimerítő foci, kosárlabda vagy egy úszás a haverokkal magasan több élvezetet nyújt, mint punnyadni a xbox, ps3 előtt. Kell az is, lazulni is kell, de nem állandóan ezt csinálni...
Az alapvető erkölcs és tisztelet oktatása az első dolgok lennének szerintem, amit a gyerekbe kellene verni, mert akkora suttyó parasztok vannak manapság, hogy köszönni nem bírnak, nem, hogy normálisan felöltözni. Majd' minden 3. emberre rá lehetne rakni a piros x-et, mert egy semmirekellő kis csökevény, teng-leng egész nap, 13 éves létére szívja a cigit, vagánykodik mindenkinek, míg jól el nem verik, köszönésről életében nem hallott és úgy néz ki, mint egy szakadt csöves... Szánalmas egy világban élünk halljátok... Az egész a neveltetés kérdése, de ha az ilyen idióta, szellemi rövidnadrág, kanc*gány műsorokat, meg dzsörzi sór (MTV) féle szemetet néznek az emberek, jóhogy esik a színvonal és tartunk ott, ahol tartunk!
Azonnali beavatkozás szükséges, mert a jövő egyre csak sötétül, nemsokára tapogatózhatunk a homályban... Ha már msot nem azt csináljuk...
szerk.: elnézést, ha kicsit durva volt, de az igazság sokszor nem kellemes, bár attól még igazság marad.
Football, bloody hell. /SAF/