Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcantara írta:Jól kezdődik.
A világ valaha volt legjobb középpályása hozza be a kupát!
Nem rossz ötlet VEB!
az, hogy működik ilyenkor? "úristen, csak jól helyezkedjen a szögletnél?"Alcantara írta:ezért Clattenburg-nek szurkolok
mondjuk én sissokoban nem tudom mi fantáziát lát, eddig egyik meccsen sem volt olyan hű de jó. mondjuk comannal ellentétben legalább védekezik vmitBob_Marley írta:Mindenesetre, győztes csapaton ne változtass elvet követi Deschamps, nincs is oka váltásra. Öt gól után egy nagyon fegyelmezett játék és szinte tökéletes játék a németek ellen, mindkét végletben jól muzsikált ez a 11.
Mondogatjuk itt pár napja, de azért ha ez tényleg így alakul bepisilés lesz a vége.visca el barca írta:
ALLEZ LES BLEUS, este had lássam a kancsó cuncimókuskát picsogni. 1-0 lesz, umtiti fejeli a 89. percben
Nehezebb útjuk volt, mint a franciáknak. Erősebb csoportba voltak, majd 3 erős ellenfél. Itt inkább a franciák menetelése hasonlítható a Realéhoz, Írország, Izland, egyedül a németek voltak igazi ellenfelek.MessiNeymarSuarez írta:Zsoltfree: naigen... Ezt már én is mondtam 1-2-szer..
Még a végén bemakkolják, mint a kedvezőbb ágat az utolso percben... Megnéztem volna mire jutnak egy Spanyol/olasz-francia/német ágon...
Mint ahogy BL-ben az Atletico ágán...
Megy a hype, mert volt 2 jo játéka, többin csak szenvedett és fék volt, és a csapata hozta neki a továbbjutást.
Alapbol jo játékos sőt, de manapság nem igazán önmaga.
Am Itt a különbség Messi és Ronaldo csapata között: Messi egyetlen meccsen volt a csapatra utalva és nem is sikerült...
Pedig simán benne van hogy egy fejessel/kontrával elmennek
Ki nem állhatom Ronaldot, tényleg nem. De olyan szinten elfogult ez a kijelentésed, hogy már sértő. Nem lenne szégyen, ha nyerne és egyáltalán nincsen túlértékelve. Már hogy lenne? Nem kérdés, hogy a világ legjobb 3 játékosában folyamatosan benne van, zseniális munkát végez, mérhetetlen szorgalom jellemző rá. Az más kérdés, hogy hisztizik s nem mindig viselkedik sportemberhez méltóan, de azt állítani, hogy nem érdemeltek a sikerei, igazságtalanság, ne legyünk ilyenek.zsoltfree írta:. Ez tényleg a világ szégyene lenne, ráadásul akkor az aranylasztit is megkapná. Ettől túlértékeltebb játékost nem láttam még. Egy hatalmas vicc lenne. Nagyon drukkolok a franciáknak, és bár a franciákat nem igazán bírom, de sokan megérdemelnék ott a győzelmet.
hú bazz LG te büntibe vagy vmiért?LG írta:Ha jól emlékszem, 2000-ben és a 2006-ban is egy vitatható büntetővel verték meg a francok Portugáliát, (azok ugye elődöntők voltak) szóval van miért visszavágni.
Az ott Bruce Willis a stúdióban? Ja nem, csak Shearer.palesz77 írta:Henryék véleménye Giroud sebességéről.![]()
Sokan elfeledkeznek róla, mert csak az Arsenal-ban játszik, de az egyik legjobb CB jelenleg.Bob_Marley írta:11 - Laurent Koscielny made 11 clearances, two more than any other player in #GER - #FRA and eight more than any Germany player.
Pontosan...jó lenne amúgy, ha elolvasnánk és értelmeznénk egymás írásait, nemcsak mindenki fújná az igazát arról, amiről nem is volt szópalesz77 írta:Henryék véleménye Giroud sebességéről.![]()
Ini*LG írta:és Xavi 2012-ben.
UEFA Év Játékosa Díjat meg is kapta abban az évben amúgy. A vita meg ebből indult, hogy az átalakult rendszerben nem kapja meg Grizes sehogy se, de a régiben - ami ma ezzel a díjjal egyenlő - egy jó döntővel, és elfogadható ősszel simán pályázhat az első helyre. Az még az egyéni teljesítmény és a csapatsiker egyvelege volt, ahol egy ilyen EB győzelmet ér, főleg egy nem gyenge klubszezonnal a háta mögött - lásd Ini.
A BL-gólirályi cím mögött azért az is bennük lehet, hogy az utolsó 3 meccsen momentuma sem volt. Mások helyett én nem fogok és nem is tudok gondolkodni. Az biztos, hogy pontosan nem fogják sokan kiszámolni, hogy ki hány darab gólt szerzett egy idényben. Viszont ennyi erővel Suárez is benne lehetne a kalapban, elvégre aranycipő és spanyol gólkirályi cím, éppenséggel CR-t megelőzve.LG írta: Naptári évre adják valóban, de ettől még szerintem a szavazók nem úgy számolgatnak, mint te, hanem sokkal inkább az lesz bennük, hogy megint egy 50+ gólos szezont hozott CR, + BL gólkirályi cím, hiába lőtte a góljainak nagy részét tavaly.