Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kell lennie még valaminek, amiről nem tudunk...Zsolti írta:Én ,ár kitomboltam magam.de ekkora emeletes baromsággal rég nem találkozhattunk és reméljük,nem is fogunk.antiimperialista írta:Még van képük azt nyilatkozni, hogy elégedettek az üzlettel! Ekkora ökörséget nem lehet csinálni! Eladni a világ egyik legnagyobb játékosát, ráadásul ennyiért...
Na mindegy, 1-2 nap múlva lenyugszom és majd próbálok valami értelmes kommentárt írni...
Sajnos az ár felett érzett dühöm mellett azt is fel kell dolgoznom, hogy két kedvencem közül az egyik többé nem fog a kedvenc csapatomban játszani, annak ellenére, hogy tudása alapján helye lenne benne. Sajnos az a baj, hogy ez még jobban idegesít, mint az, hogy ilyen rossz áron adták. Pedig próbáltam rá felkészülni...Zsolti írta:Én ,ár kitomboltam magam.de ekkora emeletes baromsággal rég nem találkozhattunk és reméljük,nem is fogunk.
Én ,ár kitomboltam magam.de ekkora emeletes baromsággal rég nem találkozhattunk és reméljük,nem is fogunk.antiimperialista írta:Még van képük azt nyilatkozni, hogy elégedettek az üzlettel! Ekkora ökörséget nem lehet csinálni! Eladni a világ egyik legnagyobb játékosát, ráadásul ennyiért...
Na mindegy, 1-2 nap múlva lenyugszom és majd próbálok valami értelmes kommentárt írni...
Sztem az lehetett a helyzet h hamar elakarták adni a nagy fizetés miatt...meg nem akarták semmiképpen h a nyakukon maradjon 1 non eus játékos mert ugy sok lett volna...de ezt elhamarkodott dontés volt, megkellet volna várni a tobbi klubb ajánlatát is. Pl. az Atletico biztos tobbet adott volna...aztán a Villa is tobbet ajánl, és akkor szépen fellehetett volna turbozni az árát!Boixos írta:nem értem, mire ez a nagy öröm riquelme eladása felett? most vagy vmit nagyon eltitkolnak, vagy nagyon hülyék...
nem. de le is vettem.LG írta:Off: Mr. Master, tul nagy az avatarod. Szted viccbol kérte rhynn h ne legyen tul nagy
Erre csak azt tudom mondani,hogyx akkor meg maradjon csak kölcsönben ott továbbra is.bár ez nagy kitolás lenne vele.LG írta:De ha monnyuk annyira jol tolná...akkor visszatudnánk szerezni