Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért nyomtam az all-ineket, hogy vége legyen, és lehessen újra csinálni a versenyt....Bob_Marley írta:23:05or kezdünk gyer és akkor megvagyunk 6an, csak ne allinezgess folyamatosan mert így aztán tényleg értelmetlenshutterisland írta:én kiléptem a 'csá-ba az egészből, elegem van már... ötödjére próbáljuk újra, és mihii amíg sit outon volt, ott bohóckodtam 10 percet...egyelek matyika, aranyos, hogy próbáltad szervezni, de így nem lehet...már a selejtező is el lett b.szva, ez meg őskáosz.
játszátok le öten
szerk: bár már van 23:10 kor és negyedkor is
23:05or kezdünk gyer és akkor megvagyunk 6an, csak ne allinezgess folyamatosan mert így aztán tényleg értelmetlenshutterisland írta:én kiléptem a 'csá-ba az egészből, elegem van már... ötödjére próbáljuk újra, és mihii amíg sit outon volt, ott bohóckodtam 10 percet...egyelek matyika, aranyos, hogy próbáltad szervezni, de így nem lehet...már a selejtező is el lett b.szva, ez meg őskáosz.
játszátok le öten
most írta MIIHII a kódokat, od aléj beshutterisland írta:én kiléptem a 'csá-ba az egészből, elegem van már... ötödjére próbáljuk újra, és mihii amíg sit outon volt, ott bohóckodtam 10 percet...egyelek matyika, aranyos, hogy próbáltad szervezni, de így nem lehet...már a selejtező is el lett b.szva, ez meg őskáosz.
játszátok le öten
ÁÁÁ valami nem jó.Bob_Marley írta:Kérdés ugyanaz hogy lett 4000re Agüeronak és hol vn Initiom?S.Agüero írta:Bocs mindenki!
Vmit elrontottam vagy 3x
MOST GYERTEK A VERSENYHEZ!
bocsi.
Kérdés ugyanaz hogy lett 4000re Agüeronak és hol vn Initiom?S.Agüero írta:Bocs mindenki!
Vmit elrontottam vagy 3x
MOST GYERTEK A VERSENYHEZ!
bocsi.
2 perc és fent vagyok csak még szurolok a BenficánakS.Agüero írta:Már csak 5 perc a döntőig, de Bob téged még nem látlak online!
Remélem nem felejtetted el!
a szélességhatárt akkor nem kell változtassam, ha igazak márkó infói.S.Agüero írta:szerintem csak az első kapjon.shutterisland írta:akkor legyen a tétje az, hogy a nyertes (illetőleg a 2. és 3. helyezett is, csak ott át van írva az "1"-es szám) kap egy ilyen kis vékony emlékképet, amit ki lehetne tennie az aláírásába képként.
http://noob.hu/2011/11/21/elso.jpg
+ kicsit rövidebb legyen az 567-nél pl 500. Asszem annyi is itt a szélességhatár.![]()
Egyébként jó! Mondjuk egy kis barcás dolgot is lehetett vna bele tenni.
Pl Gyuri bá helyett Barca címer, vagy a fehér háttér helyett gránátvörös-kék.![]()
OFF: 600 a szélességhatár szóval szerintem maradhat.S.Agüero írta: + kicsit rövidebb legyen az 567-nél pl 500. Asszem annyi is itt a )
szerintem csak az első kapjon.shutterisland írta:akkor legyen a tétje az, hogy a nyertes (illetőleg a 2. és 3. helyezett is, csak ott át van írva az "1"-es szám) kap egy ilyen kis vékony emlékképet, amit ki lehetne tennie az aláírásába képként.
http://noob.hu/2011/11/21/elso.jpg
akkor legyen a következőnek ez a tétje,és állomshutterisland írta:ozsimiki !
megoldható e az, hogy aki nyeri a holnapi pókerverseny döntőjét, az kapjon egy egyedi aláírást az avatarja és nickneve közötti részre a fórumon ?
pl. "capita del barca" helyett "2011-es eurobarca pókerverseny nyertese"
csak hogy legyen egy kis tétje
Pokerstarson játszunk, játékpénzzel, Home gamesben.faithnomore írta:melyik pókerrel játszotok srácok? én is beszállnék majd szívesen, egy-két paramétert leírnátok ezzel kapcsolatban hogyan szoktatok játszani?