Németországi VB 2006
- Charlie
- Öreg Harcos
Fórumos pályafutásom első ordenáré hozzászólása.Nem érdekel.Zidane meg ássa el magát, azt rohadjon meg ott.
Viva Italia.
C.
Viva Italia.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Oké, de szerintem azért amit írtál elég durva volt. Lehet, hogy szerinted nem. Viszont abban egyet értünk, hogy elég ocsmány volt ez a dolog.
- Charlie
- Öreg Harcos
Sacchi képed alapállás ha megkérhetlek!Kösz.
Te ne foglalkozzál velem, meg egyikünkkel se.Bámuld a meccset, azt nyálazd a képernyőt a nagy zidaneotokra.
C.
Te ne foglalkozzál velem, meg egyikünkkel se.Bámuld a meccset, azt nyálazd a képernyőt a nagy zidaneotokra.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Charlie: ez egy moderátorhoz méltó beszólás volt, nemde?
Más kérdés, hogy ez tényleg undorító volt... Ha nem vonuln vissza akkor is eltiltanám jó időre.
Más kérdés, hogy ez tényleg undorító volt... Ha nem vonuln vissza akkor is eltiltanám jó időre.
-
- Eurobarca Staff
Nah ez talán rám nem igaz!Silvanus írta:Hát örömmel látom, ahogy mindig, most is elég nagy itt az egyetértés! Sokan nem kedveljük az Olaszokat, de eléggé utáljuk a franciákat ahhoz, hogy ma mégis nekik szurkoljunk!!!FORCÁ MAKARÓNI!!!!
Az elődöntőbe került csapatok közül még a németeknek szurkoltam inkább, hogy nyerjenek de már akkor megfogadtam, hogy számora itt végetért a VB, mert amilyen szánalmasan [auto_cenzúra] hát én nem vagyok rá kiváncsi, főleg, hogy számomra [auto_cenzúra] csapatok nem is juthattok volna idáig az elődöntőkből láttam az olasz német meccs hosszabbítását meg kb a második félidő felét a másikból a szemét franciák kamu gólját a tnapi bronzmeccsen a 4ből három gólt ma meg eddig a két gólt, de ha nem lesz több akkor ennyi is marad talán még a tizik
Egyszerűen nem tudom, hogy melyik csapat miatt lennék jobban letörve, ha a franciák vagy az olaszok nyernének mindegyiket tiszta szívemből utálom!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Igen hatalmas játékos, de azért ennyire mégsem kéne éltetni, hisz csak egy francia!!!!Silvanus írta:Nem elég, hogy nem volt 11-es, de utána még így rúgni...Zidane egy legenda, egy nagyon pofátlan legenda!!!
FORCÁ ITALIA!!!

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Ezzel én is így voltam, de miután minden csapat kiesett akinek szurkoltam, és a franciákat meg gyűlölöm ezért hajrá italia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Melkor írta:Nem hittem volna, hogy egyszer az olaszoknak fogok drukkolni...![]()
.... persze csak ezen a meccsen

-
- Eurobarca Staff
Hát igen!Boixos írta:hiába a capitano ezt is jobban csinálta anno...
Meg még Pirlo anno egy atalanta ellen megnyert 6-0 (1?)-es meccsen nem tom ki volt akkor az Atalanta kapusa asszem talán Taibi és Pirlo ugyan így jó kicsit lazábban alápörgetett a labdának ami szépen lassan behullot a kapuba ez volt az ötödik, vagy a hatodik gól és Taibi(vagy az Atalanta igazi kapus) olyan ideges lett, hogy majdnem nekiment Pirlonak ott osztotta vagy fél percig rohadt ideges volt jót röhögtem rajta

-
- Director del Fútbol
Hát örömmel látom, ahogy mindig, most is elég nagy itt az egyetértés! Sokan nem kedveljük az Olaszokat, de eléggé utáljuk a franciákat ahhoz, hogy ma mégis nekik szurkoljunk!!!
FORCÁ MAKARÓNI!!!!

"Més Cuen un Club"
- Barrano
- Jugador del Barça
Hoppá. Ezek szerint nem is az olaszok bundáznak, hanem a franciák. Már előre tudta az nso, hogy büntetőt kapnak a franciák.Melkor írta:Sajnos jól írják.....megérdemelte volna, hogy a kapufáról kifelé pattanjon a labda - nagyképű ***Barrano írta:Az nso miylen jól értesült. A nyitóoldalon az élő közvetítés.
A 18. vb. döntője élőben!
Zidane 11-esével vezetnek a franciák![]()
valószínű még a portugál meccsről felejtették ott
Gondolom hamarosan javítják

Komolyra fordítva a szót a 11-es nem volt jogos, Zidane meg tényleg nagyon flegma volt....
Ezen a mecscen én is inkább olasz szinpatizáns vagyok, igaz őket sem szeretem igazán, de ha választani kell, inkább a digók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barrano 2006.07.09. 20:26:32-kor.
Catalonia is not Spain
-
- Eurobarca Staff
Nah miután a francia színész válogatott egy kamu tizivel éppenhogy vezetést szerzett Materazzi már egyenlített is egy szöglet után fejelt a ketetslétréját hiányoló Barthez fölött(vicces ilyet mondani, de igen a kapus fölött ami normális méretű kapus felett lehetetlen lenne, hiszen akkor kapu fölé is menne de hát Barthez...) akapuba.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Sajnos jól írják.....megérdemelte volna, hogy a kapufáról kifelé pattanjon a labda - nagyképű ***Barrano írta:Az nso miylen jól értesült. A nyitóoldalon az élő közvetítés.
Zidane 11-esével vezetnek a franciák![]()
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Barrano
- Jugador del Barça
Az nso miylen jól értesült. A nyitóoldalon az élő közvetítés.
Zidane 11-esével vezetnek a franciák
Zidane 11-esével vezetnek a franciák

Catalonia is not Spain
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem minden lesz csak szép támadó foci nem.doki írta:Hát....eljött a döntő napja.Szerintem nem sokan várták ezeket a csapatokat ide,de ez legalább tükrözi az egész VB színvonalát.Remélem este normális támadófocit látunk.Szurkolni nem tudok egyik csapatnak sem,csak jó meccs legyen ,normális játékvezetéssel.

Index főoldalán:,,Barthez lehet az olaszok titkos fegyvere!"

-
- Entrenador del Barça
Hát....eljött a döntő napja.Szerintem nem sokan várták ezeket a csapatokat ide,de ez legalább tükrözi az egész VB színvonalát.Remélem este normális támadófocit látunk.Szurkolni nem tudok egyik csapatnak sem,csak jó meccs legyen ,normális játékvezetéssel. 

- Charlie
- Öreg Harcos
Jók voltak a fritzek, szimpatikusak is voltak.Ez az én számból ritkaság, hogy ilyen jelzővel illetem a Nazionalelfet.A bunkerfocis jelzőt, el is felejthetjük, ami jellemezte őket.
Disznótoszó ügyes gyerek, bár a feje nagyban hasonlít Effenbergéhez, ami miatt rögtön nem olyan szimpatikus.
Remélhetőleg a digók nyernek, nem a honosított bagázs.Jóval szimpatikusabbak mint a szenegáli meg ghánai srácok, élen az egy meccsen tíz törülközőt elhasználó berberrel.
C.
Disznótoszó ügyes gyerek, bár a feje nagyban hasonlít Effenbergéhez, ami miatt rögtön nem olyan szimpatikus.
Remélhetőleg a digók nyernek, nem a honosított bagázs.Jóval szimpatikusabbak mint a szenegáli meg ghánai srácok, élen az egy meccsen tíz törülközőt elhasználó berberrel.
C.