Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon helyes!Drukkoltam nekik,főleg a mai ruszki bíráskodás miatt!H akadjon a torkukon a sípjuk a szemeteknek!senzu írta: norvégok nyerték amúgy 34-27-re
orosz bíró miatt nem kerültek be a vizilabdás csajok a döntőbe...albicelesteX írta:Remélem ma a Norvégok nyernek!Valami kis elégtételt jelentene az oroszok veresége ezután a fa.sza bronz meccs után!
kisknézy meg 3 aranyat tippelt, de közben szabatkozott, hogy nem akar ennyire pesszimista lenni, de...aronba írta:Utólag kiderült, hogy Lipcsei Péter nagyszerű jósnak bizonyult. Míg mindenki 15-20 éremről beszélt, ő azt mondta 9 érmet biztos nyerünk. Nos eddig van 8 a pólósok is nyerni fognak egyet az már 9, s a Janic-Kovács páros is éremesélyes, most már babonából sem írom, hogy milyen éremre számítok. Vagyis lesz összesen 10 érmünk. Lipcsei majdnem telibelőtte a tippet, pedig annak idején a fél ország bolondnak, kishitűnek tartotta.
Nem de ettől a mindenért ordítózó félőrülttől aki az m1-en kommentárolást játszik ezerszer jobb.senzu írta:azért Vitray se tökéletes, tegnap is alkotottaronba írta: igen az Eurosporton Vitray sokkal jobb. örülök, hogy másnak sem tetszik a kommentátor az m1-en. kajakosainknál már csak telesport okoz nekem nagyobb csalódást, hogy egy ilyen no namet visznek ki, mikoözben Vitrayaz Eurosporton riporterkedik.
Nem becsüljük az értékeinket, riporteri poszton sem. kevés világszinvonaló riporterünk van s aki lenne azt is elüldözzük szégyen.
link
azért Vitray se tökéletes, tegnap is alkotottaronba írta: igen az Eurosporton Vitray sokkal jobb. örülök, hogy másnak sem tetszik a kommentátor az m1-en. kajakosainknál már csak telesport okoz nekem nagyobb csalódást, hogy egy ilyen no namet visznek ki, mikoözben Vitrayaz Eurosporton riporterkedik.
Nem becsüljük az értékeinket, riporteri poszton sem. kevés világszinvonaló riporterünk van s aki lenne azt is elüldözzük szégyen.
igen az Eurosporton Vitray sokkal jobb. örülök, hogy másnak sem tetszik a kommentátor az m1-en. kajakosainknál már csak telesport okoz nekem nagyobb csalódást, hogy egy ilyen no namet visznek ki, mikoözben Vitrayaz Eurosporton riporterkedik.tagore írta:meg még arra vagyok kíváncsi, hogy ez a kommentátor mi a bánatnak ordít örömében, ha a magyar versenyző negyedik lesz. dicsőíti a győztest és közli, hogy FANTASZTIKUS verseny volt. Külföldön harakirit követnek el a közvetítők, nem még a győztesek seeggét nyalják. rühellem ezt a kommentátort
Igen tegnap is erről írtam, hogy nem akkora már a fölényünk a kajak-kenuban mint 4 éve. Megkell tanulnunk becsülni a 4.5. helyeket is. Londonban lehet már annak is örülni fogunk.senzu írta:max 1 aranyat bemákolnak még, de ez a kajak-kenu nem az igazi