palesz77 írta:Ezt nem egészen értem. Hasznosabbak voltak a csapat számára, mint Pedro. Alap képességekben lehet, hogy Sandro elmarad tőle - bár ez is erősen kérdőjeles számomra -, de a középcsatár posztot jobban érzi mint Pedro, lévén ő az, ergo Suárezt ő jobban tudná pótolni érzésem szerint, ha kéne.
Azért Pedro sem volt olyan katasztrofális, Suárezhez képest volt nagy a kontraszt, meg eleve az Atlético ellen Messi is szenvedett már párszor. Sandronak ott a lehetőség a B-ben, amíg nem sikerül kiemelkedni egy spanyol másodosztályú csapatból, addig nálam nem lehet előrébb, mint a bajszos... Azért mégis csak van egy osztálynyi különbség, ami tuti kijönne az A-csapat meccsein.
palesz77 írta:És az se tudom, hogy miért baj, hogy nem magának alakítja ki a helyzeteit, itt lenne Messi és Neymar akik megtennék ezt neki. Plusz Pedro se arról híres, hogy a semmiből húz egy váratlant, és máris ott a gólhelyzet - tegnap pont csinált 2 szép cselt egy lövés előtt mondjuk, de ez ritka mint a fehér holló.
Megint viszonyítás kérdése. Neymarékhoz képest harmatos, a többi opcióhoz képest már nem marad el (lásd: Realban Jesé vagy Chicharito). Nem tudja úgy megoldani, mint az MSN, de nyugodtabb vagyok, ha ő van ott kényszerhelyzetben, mintha az egyik ifi. Ez egyébként nem a B ellen szól, csak egyszerűen nem látom, hogy ki az, aki tényleg előrébb lenne Pedronál.
palesz77 írta:Nem kéne felhozni Adamát és Sandrot folyamatosan, játékba lehetnének simán - egyszer egyik, néha másik, de Sandro amúgy is úgy tűnt az ősz alapján, hogy folyamatos játék nélkül is tudja hozni a szintjét. Az meg tény, hogy Pedro rutinosabb játékos, de ennek ellenére nem ad többet a csapatnak csereként, mint amit anno az ifik adtak - kivéve ha jó napot fog ki, de ez meg elég változó nála, 4 rossz meccsre jut egy jó.
Amikor Munir volt "Pedro-szerepkörben", akkor hétről-hétre romlott a teljesítménye. Sokkal jobban megsínylik a fiatal játékosok a padozást, mint a rutinosabbak. A gyakori váltás lehet működne, nem tudom.
Veb (talán) viccnek szánta, de ebben lenne ráció. Egy Henke Larsson-féle "kiöregedő aduász". Azt hiszem Martino Klosét akarta hozni erre a szerepre, neki mondjuk örültem volna. De jöhet Eto'o is, ha még focizni is lenne kedve.