Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszú hosszú ideje eddig ez magasan a legszimpatikusabb mondat,ami elhagyta az ajkát!lionelmessi19 írta:C.Ronaldo szeretné magamellett tudni a MU-ban Decot...
Újabb fekete pont a kis ego listáján.(nálam legalább is )
Nem nagyon izgat,mit szeretne Cééélionelmessi19 írta:C.Ronaldo szeretné magamellett tudni a MU-ban Decot...
Újabb fekete pont a kis ego listáján.(nálam legalább is )
Igen, az úgy valóban soknak hangzik, hogy 3 posztra 7 ember. De úgy már nem anynira, hogy a védekező kp. posztra 2, max 3, a középpálya centerének 2, és az a támadó kp. posztjára is 2 játékos. Sztem ennyi játékos nélkül nincs rotáció...grecki írta:Csak azt se felejtsd el, hogy valószínűleg veszünk egy vkp-t (remélhetőleg Albeldát), és így Márqzuezzel, Iniestával, Xavival, Decóval, a Motta/Edmilson duó egyik tagjával és az új középpályás igazolással már 6-7 ember jutna a három helyre. Na, az már sok lenne szvsz...Zozzy 5 írta:
Azt én is leírtam, hogy a vezetőség ilyen neveket valszeg nem fog leigazolni. Mindenesetre sztem nem lenne olyan nagy hülyeség, ha megtartanánk Decot, de vennénk egy irányítót. A sikeres rotációnak, amit te is leírtál az igazolás topicban, is ez lenne a kulcsa...De ha akkor nagyona végső véleményem akarjátok, akkor tessék: Én megtartanám Decot.
Csak azt se felejtsd el, hogy valószínűleg veszünk egy vkp-t (remélhetőleg Albeldát), és így Márqzuezzel, Iniestával, Xavival, Decóval, a Motta/Edmilson duó egyik tagjával és az új középpályás igazolással már 6-7 ember jutna a három helyre. Na, az már sok lenne szvsz...Zozzy 5 írta:
Azt én is leírtam, hogy a vezetőség ilyen neveket valszeg nem fog leigazolni. Mindenesetre sztem nem lenne olyan nagy hülyeség, ha megtartanánk Decot, de vennénk egy irányítót. A sikeres rotációnak, amit te is leírtál az igazolás topicban, is ez lenne a kulcsa...De ha akkor nagyona végső véleményem akarjátok, akkor tessék: Én megtartanám Decot.
Deco idei teljesítménye -1, elmehet, és remélem el is megy. Ilyen decóra nincs szükségünkVito írta:azért marha jó, hogy majdnem mindenki Deco megtartása mellett voksol, a következő topicban pedig leírja, hogy mennyire szükséges már a vérfrissítés.
![]()
pont Deco a legalkalmasabb arra (az idei év tekintetében), hogy a(z egyik) vezéráldozat szerepét betöltse. ezt persze csak magának köszönheti.
Azt én is leírtam, hogy a vezetőség ilyen neveket valszeg nem fog leigazolni. Mindenesetre sztem nem lenne olyan nagy hülyeség, ha megtartanánk Decot, de vennénk egy irányítót. A sikeres rotációnak, amit te is leírtál az igazolás topicban, is ez lenne a kulcsa...De ha akkor nagyona végső véleményem akarjátok, akkor tessék: Én megtartanám Decot.grecki írta:Zozzy, a Van der Vaart, Diego párost (amelyiket korábbi hsz-eid alapján szívesen látnál) még akkor sem igazolná le a klub, ha Deco elmenne. De te egyszerre akarod azt is, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. El kellene döntened neked is (de főleg a vezérkarnak), hogy melyik a helyes irány. Szerintem Vito is erre célzott...
Azért a nyári vérfrissítés nem csak azzal egyenlő, hogy elküldenénk mondjuk Decot. Sztem egy másik, szigorúbb edző alatt képes lenne újra a régi lenni. Nekem ez a véleményem, ezért meg megtartanám.Vito írta:azért marha jó, hogy majdnem mindenki Deco megtartása mellett voksol, a következő topicban pedig leírja, hogy mennyire szükséges már a vérfrissítés.
![]()
pont Deco a legalkalmasabb arra (az idei év tekintetében), hogy a(z egyik) vezéráldozat szerepét betöltse. ezt persze csak magának köszönheti.
Igen-igen, Diego is jöhetneRumig írta:Vagy Diegot esetleg? Amúgy valóban, a Diego, Van der Vaart, Sneijder hármasból bárki jönne, jól járnánk. Sztem még akkor is jöhetne valamelyik, ha Deco marad, mert - bár Ini és Xavi nem túl sérülékenyek - a két belső kp posztra a 3 játékos édeskevés, főleg, h sokszor a 3. szerepel vkp-n. Szóval nincs csere kp.Zozzy 5 írta:Vaart nagyon jó játékos, egy igazi irányító. Mindenképpen őt hoznám jövő télen, ha Deco teljesítménye nem változik. De csak télen...![]()
Kár, h az említett hármasról még kacsa szintű hírek sincsenek.![]()
Vagy Diegot esetleg? Amúgy valóban, a Diego, Van der Vaart, Sneijder hármasból bárki jönne, jól járnánk. Sztem még akkor is jöhetne valamelyik, ha Deco marad, mert - bár Ini és Xavi nem túl sérülékenyek - a két belső kp posztra a 3 játékos édeskevés, főleg, h sokszor a 3. szerepel vkp-n. Szóval nincs csere kp.Zozzy 5 írta:Vaart nagyon jó játékos, egy igazi irányító. Mindenképpen őt hoznám jövő télen, ha Deco teljesítménye nem változik. De csak télen...
Vaart nagyon jó játékos, egy igazi irányító. Mindenképpen őt hoznám jövő télen, ha Deco teljesítménye nem változik. De csak télen...noname írta:Én is megtartanám, de ha választani kell közte és Vaart vagy Snyder közt, akkor biztos nem Decot választanám.Nyáron én még őt megtartanám
Hát mit mondjakSlither írta:http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 93&cc=5739
Lap alja! Nem túl jó a statisztikája sem.
Nem tudok én... majd vki másGame90 írta:Tényleg valaki nem tud egy stat-ot? Mennyi gólja és gólpassza van?lionelmessi19 írta:Deco azért sok fontos gólt, gólpaszt adott idén
Tényleg valaki nem tud egy stat-ot? Mennyi gólja és gólpassza van?lionelmessi19 írta:Deco azért sok fontos gólt, gólpaszt adott idén