Ezek szerint Crespot visszahívta a cselszkij!Charlie írta:VieriAC Milan 2évre
C.
Jó bátor ember ez a Vieri!

visca el barca írta:hát elnézést mindenkitol ha lelennék nagyon maradva.
most tudtam meg h a vieri átment a milanba![]()
bátor ember![]()
Boixos vmi kommentár? (mint roma szurkolo...)
most erre mit mondjak? egy büdös gyökér sztem. az interből pont a majlandba menni...visca el barca írta:hát elnézést mindenkitol ha lelennék nagyon maradva.
most tudtam meg h a vieri átment a milanba![]()
bátor ember![]()
Boixos vmi kommentár? (mint roma szurkolo...)
Úgy legyen...Boixos írta:nem hiszem, h nagyobb probléma lenne a következő szezon, mint amilyen előző volt
Na most, ha ezek mind bejönnek, akkor sztem Laporta bácsi sem fogja ezt ölbe tett kézzel nézni...Grege írta:Sajna sztm Gerrard nem veszi annyira komolyan a Liverpoolt, pedig ott nem zavarna sok vizetjövőre sztm, de így gondokat okozhat... Most nézem, hogy megköttetett a Luiz Fabiano
Sevilla is, ez pedig számomra azt jelenti, h még az idén eladhatják Baptistát, sőőőőt, sztm el is fogják adni. Nem hiszek a "majd jövőre megvesszük" típusú szóbeli megegyezésekben
. Jó példa rá most Robinho, vagy volt a Realnál állítólag Ronaldinho, ők is ezt mondogatták, aztán közben mi igazoltuk le... Kezdek parázni az ellenfelektől, bazi nehéz idény lesz, ha bejönnek a számításaim
, persze enélkül nem is lenne olyan nagy öröm a végén az a 3 siker
!!!
Azért sztm több jó ember van ott egynél, és a tavaszi menetelésük is ezt támasztja alá, ne becsüljük le őket, pláne ne, ha Robinho és Gerrard is befut...Boixos írta:télleg nem kell attól begyufázni, ha esetleg elviszi a margit. ettől az egy embertől nem lesznek jobbak.
Én attól tartok, hogy Luxemburgo azért a végére rávette őket, hogy olykor-olyakor hajtsanak, és ha ehhez még kap egy-két olyan játékost,. akik meg egész meccsen sprintelnek, és még technikailag is jók, lásd Gerrard, akkor azért marha nagy csapat állhat ott össze...Zsolti írta:Nemtom mit fostok annyira Gerrardtól!
nem értem.ha jönne is,akkor mi lenne?egy nagy melós csapat válna a reálból??ez nem valószínű olyan világ lustáival,mint ronaldo,meg egyebek,szóval gerrardt tök más stílust képvise,és nem való neki csak anglia.
Puyol nem olyan.barcafan írta: Puyol felrugná, és eltörne a lába, és abba kéne hagynia