Labdarúgó EB 2008
- Fernando
- Llegenda del Barça
David Villa is eléggé jól mozgott. Legjobban Silva játéka teccett. Annak ellenére hogy maximálisan ballábas. Ez negatívum, megsem próbál lőni 99%-os helyzetből jobbal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem a Svédek nyernek egy góllal, és akkor megint kaszálok tippmixen. 
A spanyolok viszont elég jól játszottak, ahogy szoktak a csoprtmeccseken, de majd a kiesési rendszerben kell igazán jól játszani. Iniesta és Silva is nagyon jók voltak.
VIVA ESPANA!!!

A spanyolok viszont elég jól játszottak, ahogy szoktak a csoprtmeccseken, de majd a kiesési rendszerben kell igazán jól játszani. Iniesta és Silva is nagyon jók voltak.
VIVA ESPANA!!!
in to exile
gyenge meccs az biztos, de sztem a gorogok 1-0 al behuzzak egy szogletbol fejelt gollal, majd meglatjatok.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem mind1 kinek volt több helyzete? Hurkameccs azt jonapot.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én ugyan azt a meccset amit Te...csak szerintem Te eleve a görögök ellen vagy míg én semleges szemmel próbálom nézni a meccset.Varga Tamás írta:Bányász!
Te melyik meccset nézted? Nem ittál egy picit többet a kelleténél?A görögöknek több helyzetük - Úristen. Egy nagy rakás tehénlepény ez a görög csapat.

De sztem a svédeknek az Ibrahimovic csúsztatásán kívül nem volt túl veszélyes helyzetük,csak sok pontatlan beívelésük.
Jó...rosszul fogalmaztam...szerintem több veszélyes helyzetük volt a görögöknek.Basinas lövése meg Charisteas próbálkozik.
A svédek meg kifújnak mert hiába jutnak el a kapuig még annyi veszélyt se jelentenek sztem mint a görögök.
Ha egy kicsit pontosabban játszanának akkor már más lenne a véleményem.
De gyakorlatilag a svédek(is) csak ívelgetik föl a labdákat.
Ez az én véleményem.

Szerk:
Most télleg az a baj,h nem rohannak eszetlenül neki a svédeknek?hát, kb...undorító h 3 középsővédő hátul passzolgatnak, és az irtózatos füttykoncert sem szegi kedvüket...valami undorító, amit játszanak...focinak nehezen nevezném Confused
Végük is lenne,mert szétkontráznák őket...
Láthatóan arra vannak berendezkedve a svédek szvsz.Azért se támadnak le.
Amikor meg akciót kell vezetniük akkor tanácstalanok.
Ezzel szemben a görögök megjáratják hátul(lehet néha túlzásba viszik) de azért amikor abból elindulnak akkor általában lövéssel fejezik be az akcióikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.06.10. 21:55:44-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- balboa7
- Entrenador del Barça
az lehet...csak ugye barca esetében is nem egy ilyen meccs volt mikor az ellenfél úgy lépett föl h 10 emberrel védekezünk, mi meg nem tudtunk helyzetet, vagy csak alig-alig kialakítani...konrákból, meg pontrugásból élnek...de ez szánalmas akkor isDrigo írta:Bányásznak igaza van. Én úgy emlékszem, hogy csak a svéd kapusnak kellett védenie az első félidőben, hiába a védekezés többet lőttek kapura.

hát, kb...undorító h 3 középsővédő hátul passzolgatnak, és az irtózatos füttykoncert sem szegi kedvüket...valami undorító, amit játszanak...focinak nehezen neveznémVarga Tamás írta:Elegem van a görögök hipervédekezős, nemtámadós, tízvédős, atombiztosak vagyunk hátul játékából. Szégyen, hogy ilyen csapat, ilyen kritikán aluli játékkal ott lehetnek egy világversenyen. Amit előadnak, az a futball megcsúfolása, akik pedig előadják a futball szégyenei.

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Eurobarca Staff
Ez mind igaz, ugyanakkor ne feledkezzünk meg a hiper offenzív svéd válogatottról sem, akik úgy nézik a görögök tili-tolizását, mintha megtiltották volna nekik, hogy letámadjanak, ez is legalább akkora szégyen.Varga Tamás írta:Elegem van a görögök hipervédekezős, nemtámadós, tízvédős, atombiztosak vagyunk hátul játékából. Szégyen, hogy ilyen csapat, ilyen kritikán aluli játékkal ott lehetnek egy világversenyen. Amit előadnak, az a futball megcsúfolása, akik pedig előadják a futball szégyenei.
szerk: Bányásznak igaza van. Én úgy emlékszem, hogy csak a svéd kapusnak kellett védenie az első félidőben, hiába a védekezés többet lőttek kapura.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bányász!
Te melyik meccset nézted? Nem ittál egy picit többet a kelleténél?
A görögöknek több helyzetük - Úristen. Egy nagy rakás tehénlepény ez a görög csapat.
Te melyik meccset nézted? Nem ittál egy picit többet a kelleténél?

Ez mekkora hülye a stúdioban, méghogy Van PIsti jobb mint Ibra...pfff.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Bányász
Én abszolút nem így látom mondjuk.lionelmessi19 írta:Svéd Görög nagyon vacak. Nem is nézem tovább. Rosszabb mint a Román Francia volt.

Nekem még mindig tetszik a meccs.Van egy két üresjárat amikor a görögök hátul járatják a zsugát.De ettől függetlenül szerintem jó az iram van hajtás.Nem a brazilok játszanak na....küzdelem van.Nem lehet mindig a hollandokat nézni...

És a svédek?Hát eddig tényleg nem valami izgalmas a meccs,a görögök sajna ott folytatják ahol négy éve abbahagyták:csak védekeznek Evil or Very Mad
Megérdemelnének egy verést...
Ha már a görögök csak védekeznek akkor a svédek mit csinálnak?
Több helyzetük volt a görögöknek...szerintem.
Mit próbálnak csinálni?Ezek a görögök azt se érdemlik meg hogy egyáltalán itt vannak!Jó a svédek se nagy számok aeddig de azért azok legalább próbálnak valamit csinálni!
Annyi,h gyorsabban indítják meg az akcióikat...nem dajkálják annyit hátul a lasztit mint a görögök.
De ugyan úgy visszaállnak ha nem jobban..
Nem értem miért mindeki a görögöket szídja?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.06.10. 21:44:09-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Elegem van a görögök hipervédekezős, nemtámadós, tízvédős, atombiztosak vagyunk hátul játékából. Szégyen, hogy ilyen csapat, ilyen kritikán aluli játékkal ott lehetnek egy világversenyen. Amit előadnak, az a futball megcsúfolása, akik pedig előadják a futball szégyenei. 

- albicelesteX
- A Vadász
Ezek a görögök azt se érdemlik meg hogy egyáltalán itt vannak!Jó a svédek se nagy számok aeddig de azért azok legalább próbálnak valamit csinálni!

Hát eddig tényleg nem valami izgalmas a meccs,a görögök sajna ott folytatják ahol négy éve abbahagyták:csak védekeznek

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem is kellemes meglepetés eddig,maradjon is így.Bányász írta:Nem olyan szép a játék de eddig azért teccik a meccs...meg is leptek.
Lüktető a játék,jó kis meccs és jó a hangulat is.
Azért attól az 1-2 gyengébb meccstől eltekintve,nem rossz az EB ritmusa.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bányász
Nem olyan szép a játék de eddig azért teccik a meccs...meg is leptek.

Gratulálok a spanyoloknak!
Nagyszerű játék volt,az orosz csapat egy pillanatig nem volt ellenfél!
remélem ilyen formában maradnak,és akkor lefocizzák európát!
én szurkolok nekik!

Nagyszerű játék volt,az orosz csapat egy pillanatig nem volt ellenfél!

remélem ilyen formában maradnak,és akkor lefocizzák európát!

én szurkolok nekik!
- Messi-#19
- Capitá del Barça
én is ennyire tippeltemozsimiki írta:Azt hittem csak én tettem ennyire, közben danka is,meg Te isbarca99 írta:
Fabregas meg bssza meg, elment a 3-1-es tippem.![]()
Sőt lehet ez volt a sláger tipp
![]()
Svéd-Görögtől mit vártok? én vmi hasonlóra számítok mint volt az osztrák-horvát már mint színvonalbanrem kellemeset csalódók.

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt hittem csak én tettem ennyire, közben danka is,meg Te isbarca99 írta:
Fabregas meg bssza meg, elment a 3-1-es tippem.![]()

Svéd-Görögtől mit vártok? én vmi hasonlóra számítok mint volt az osztrák-horvát már mint színvonalban

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sporttévén ma is ismétlik szntem.G-Jay írta:Nyah nem láttam a meccset, mert edzésem volt, holnap mikor ismétlik![]()
![]()
![]()
Örömmel hallom, hogy ilyen jók voltak a Barcások is.
Villa. Nemtom ki is mondta azt, hogy 15 gólig se biztos h jut egy idényben ha jól kiszolgáljákAzt mondtam, hogy a 20 min, de harminc is lehet, hát itt a bizonyíték, csak kapnia kell a zsugát.
G.
Mostani meccstől nem várok sokat,de inkább svédeknek szorítok.

Jó meccs volt, ha nagyon akartak volna a spanyolok, nagyobb arányú győzelem is befigyelt volna. A végén egész gála hangulat volt, sok helyzetet elszórakoztak.
Fabregas meg bssza meg, elment a 3-1-es tippem.
Ha így folytatja Silva és Villa nagyon drágák lesznek...
Fabregas meg bssza meg, elment a 3-1-es tippem.

Ha így folytatja Silva és Villa nagyon drágák lesznek...
Akkor szurkojatok, hogy a Madrid megvegye Ronaldo-t, mert ha nemIlúvatar írta:Lesy írta:De azért nem kell elfelejteni, hogy olyan lapok vannak a Barca kezébe, akik üthetik ezt a magas árat. Deco is jól játszott az első meccsen, várjuk ki mi lesz a vége. Aztán itt van ugyebár R10. A megoldás az, hogy minél többet kell kisajtolni a ManCity-ből. Eto'o már egy kicsit bonyolultabb. Amennyiben marad nem kell ide más csatár. Viszont ha távozik, az ő árából meg lehetne venni Villát.
ÁMEN! Remélem, hogy valahogy megszerzünk Villát... Nehogy a Margit lenyúljon!!!
sikerül akkor Villa az első számú célpont.
Viszont úgy néz ki, hogy a Barca és Madrid játékosok is jól teljesítenek az EB-n.
A mai nap nyertese a Valencia elnöke!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Nyah nem láttam a meccset, mert edzésem volt, holnap mikor ismétlik
Villa. Nemtom ki is mondta azt, hogy 15 gólig se biztos h jut egy idényben ha jól kiszolgálják
Azt mondtam, hogy a 20 min, de harminc is lehet, hát itt a bizonyíték, csak kapnia kell a zsugát.
G.

Villa. Nemtom ki is mondta azt, hogy 15 gólig se biztos h jut egy idényben ha jól kiszolgálják

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
-
- Llegenda del Barça
hát a ruszkiknak nem sok közük volt a meccshez, sztem a góljuk is csak azért jöhetett össze, mert előtte casillast lestukkolta az a gólem (bár eléggé odatette azt a fejest). a spanyolok nagyon jól nyomták, de sztem velük is ugyanaz lesz a helyzet, mint a hollandokkal, a következő meccseik már nem feltétlenül lesznek ilyen gálák. mindenesetre azért annak nagyon szurkoltam, h egy hatossal lepjék meg az oroszokat, csak h ők is érezzék a törődést, mint ahogy mi is éreztük ellenük még mexikóban.
xavi nagyon ott volt, mint ahogy iniesta is, villa pedig hibátlanul nyomta.
őt azonnal meg kell venni, akármennyit kérnek érte valenkiában.
xavi és ini a barcában is nyomhatja a gyereket akkora zsugákkal, mint a mai meccsükön.
xavi nagyon ott volt, mint ahogy iniesta is, villa pedig hibátlanul nyomta.
őt azonnal meg kell venni, akármennyit kérnek érte valenkiában.
xavi és ini a barcában is nyomhatja a gyereket akkora zsugákkal, mint a mai meccsükön.
PUYOL-XAVI-INIESTA