Élő közvetítések 08/09
- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Xavi megérdemelne egy gólt aztán mehet a padra pihenni 

A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
meik Erdelyi varosba laksz?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
19. mert a 2006os volt a 18ikFecooo írta:majdnemzoligyano írta:erősítsetek meg!!!
ugye a 16. bajnoki elsőség lesz?!
19. lesz(ha a Wiki korrekt)
Hi! Nemtud valaki egy magyar linket ahol tudnám nézni a meccset?
-
- Entrenador del Barça
Diaz Casado! Nem jó a szemed, te! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2009.05.10. 20:14:45-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

majdnemzoligyano írta:erősítsetek meg!!!
ugye a 16. bajnoki elsőség lesz?!

19. lesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.05.10. 20:13:54-kor.
-
- Jugador del Barça
Valdés bebizonyította hogy ilyen fejesre csak a legnagyobbak érhetnek oda,csodás védés volt.Végre Eto gól:D
godin 13. sárgája volt!! nem kispályás a gyerek

Iniesta megint a meccs embere
- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Miből veszed hogy a kupát is és a BL-t is megnyerjük??? Reménykedni szabad de azért a MU ellen nem lesz könnyű...LM10 írta:Egyébként az ünneplés hogyan és mikor zajlik? A bajnokságot a kupával ünnepelnénk együtt, vagy még a BL-t is megvárjuk?
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

nah akkor nekem sikerült félreértelmeznem
jóvanno
FOLYTASSA BARCA! Gólt kérünk még!

jóvanno

FOLYTASSA BARCA! Gólt kérünk még!

-
- Entrenador del Barça
Ez egy kicsit OFF:En is Erdelyi vagyok.barcapowa írta:Szekelyfoldon is vannak Barca drukkerek,szal nekem nem magyar a billentyuzetem:)sima angol.eroltesd meg magad es menni fog az olvasas is;)sot megvagyok gyozodve hogy nem is kell megeroltetned magad:D ugye nem fogunk osszeveszni ezen?hajra barcaaaaa:D:D:D

bocsi nem értelmeztem félre csak a csapat nevét írtam rosszul de Xavi góljára gondoltam a vizifociban máig nem tom ki ellen!!Fecooo írta:ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!
azért nem fog jönni az Alves-szabigól a döntőn, mert nem lesz a pályán
mert azt vágom h alves nem jáccik
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szekelyfoldon is vannak Barca drukkerek,szal nekem nem magyar a billentyuzetem:)sima angol.eroltesd meg magad es menni fog az olvasas is;)sot megvagyok gyozodve hogy nem is kell megeroltetned magad:D ugye nem fogunk osszeveszni ezen?
hajra barcaaaaa:D:D:D

- vargaakos
- Capitá del Barça
Kössz szépen a pontosítást, azt hittem elég érthető leszekFecooo írta:ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!

ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Jaja egyetértek!!!barcapowa írta:remelem nem ulnek ra a fiuk az eredmenyre.Legyen meg 1utolso gala:Dmegtudjak csinalni hogy galazzanak:D galameccsel megnyerni a la ligat nem lenne semmi,kovetkezo forduloba mar vennenk is at a kupat:D
De a te billentyűzeteden nics ékezet?????
On mikor olvasom mintha teleszájjal beszélnék.

Be kéme hozni Krikicset és Slyt és Cacarsest is hátha valakinek a Kupában és a BL-ben szerepelnie kell....
most fel tudnának pörögni.....
most fel tudnának pörögni.....
-
- Director del Fútbol
Kétségem sem volt, még az egyenlítés után sem.
Touré hibázott egyet, istenem, belefér. Ilyen szezon után 1-2 emberi hiba nem okozhat gondot.
Tartom, hogy lesz még gól és egyáltalán nem érzem veszélyben a ma esti Fiestát!!!!!
VISCA EL BARCA!!!
Touré hibázott egyet, istenem, belefér. Ilyen szezon után 1-2 emberi hiba nem okozhat gondot.
Tartom, hogy lesz még gól és egyáltalán nem érzem veszélyben a ma esti Fiestát!!!!!
VISCA EL BARCA!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!vargaakos írta:Hát Danitól biztosan nem fog jönni a gól a döntőn. Xavi pedig még nem nagyon találta el egyiket se, úgyhogy még van mit gyakorolni.Alberto10 írta:szép gól Alvestől!! már hiányoztak a szabadrúgásból szerzett találatok!! A BL döntőre nem árt gyakorolni őket mert ilyen fontos meccseken dönthetnek!! És ráadásul C.Ronaldo az első alkalomból beköszönhet szóval Hajrá!!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
meik a madridista?? es meg rendes is:)hmm??