Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
19. mert a 2006os volt a 18ikFecooo írta:majdnemzoligyano írta:erősítsetek meg!!!
ugye a 16. bajnoki elsőség lesz?!
19. lesz(ha a Wiki korrekt)
majdnemzoligyano írta:erősítsetek meg!!!
ugye a 16. bajnoki elsőség lesz?!
Miből veszed hogy a kupát is és a BL-t is megnyerjük??? Reménykedni szabad de azért a MU ellen nem lesz könnyű...LM10 írta:Egyébként az ünneplés hogyan és mikor zajlik? A bajnokságot a kupával ünnepelnénk együtt, vagy még a BL-t is megvárjuk?
Ez egy kicsit OFF:En is Erdelyi vagyok.barcapowa írta:Szekelyfoldon is vannak Barca drukkerek,szal nekem nem magyar a billentyuzetem:)sima angol.eroltesd meg magad es menni fog az olvasas is;)sot megvagyok gyozodve hogy nem is kell megeroltetned magad:D ugye nem fogunk osszeveszni ezen?hajra barcaaaaa:D:D:D
bocsi nem értelmeztem félre csak a csapat nevét írtam rosszul de Xavi góljára gondoltam a vizifociban máig nem tom ki ellen!!Fecooo írta:ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!
azért nem fog jönni az Alves-szabigól a döntőn, mert nem lesz a pályán
Kössz szépen a pontosítást, azt hittem elég érthető leszekFecooo írta:ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!
azért nem fog jönni az Alves-szabigól a döntőn, mert nem lesz a pályán
ezt sikerült félreértelmeznedAlberto10 írta: Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!
Jaja egyetértek!!!barcapowa írta:remelem nem ulnek ra a fiuk az eredmenyre.Legyen meg 1utolso gala:Dmegtudjak csinalni hogy galazzanak:D galameccsel megnyerni a la ligat nem lenne semmi,kovetkezo forduloba mar vennenk is at a kupat:D
Azért ne felejtsd el az Almeria( nem biztos de vízifoci volt azt tudom de a csapat nem jut eszembe...) elleni gyönyörű szabigólját!!!vargaakos írta:Hát Danitól biztosan nem fog jönni a gól a döntőn. Xavi pedig még nem nagyon találta el egyiket se, úgyhogy még van mit gyakorolni.Alberto10 írta:szép gól Alvestől!! már hiányoztak a szabadrúgásból szerzett találatok!! A BL döntőre nem árt gyakorolni őket mert ilyen fontos meccseken dönthetnek!! És ráadásul C.Ronaldo az első alkalomból beköszönhet szóval Hajrá!!!