Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lenne ha visszavenne az arcból..tény elismerem mert nagy focista de amit művel mostanában az valami szánalmasPavel írta:Most olvastam Pelé egy újabb szösszenetét. Ennek az embernek tényleg megy elfele az esze.
Ha jól emlékszem anno még a Vasas is feltörölte velük a padlót.
Messinek 4 sárgája van a bajnokságban...oda kell figyelnie, hogy vmi kisebb csapat ellen töltse le, lehetőleg a Camp Nouban.messideco írta:http://www.totalbarca.com/2012/statisti ... ore-101016
Statisztikák.
Mascherano több percet játszott, mint Busquets (a Malaga-meccs előtt)
Messi meccsenként egy gólt lő.
Sztem mjuk nem kisebb, kb egál, csak a képen hátrébb van Alexis...Sanama írta:Hihetetlen, hogy Messinél is van kisebb ember...![]()
Mondjuk ha eljutunk a BL-döntőig, akkor nem hiszem, hogy a Chelsea, vagy az Inter vagy a Real vagy bárki más ellen így kezdenénk. Az lehet, hogy a meccs alatt átáll a 3 védőre a csapat, ha Pep úgy látja, hogy kézben a meccs. De lehet emlékezni az elmúlt két döntőre, amikor a MU volt az ellenfél, hogy a meccs elején mindkétszer az angolok voltak jobbak.daffy írta:és mikor jön egy olyan meccs? még a realt is megvertétek 3 védővelLionel85 írta:Azért ez így nem jó. Nem az összes meccset fogjuk így lejátszani a jövőben, kell a szélsővédő. De mindenféleképpen univerzális játékos, mint mondjuk Jordi Alba. Vétek lenne csak középső védőkkel kiállni, mikor meg egy olyan meccs jön, amikor négy védő kell, nem tudunk kit beállítani a csapatba.
és mikor jön egy olyan meccs? még a realt is megvertétek 3 védővelLionel85 írta:Azért ez így nem jó. Nem az összes meccset fogjuk így lejátszani a jövőben, kell a szélsővédő. De mindenféleképpen univerzális játékos, mint mondjuk Jordi Alba. Vétek lenne csak középső védőkkel kiállni, mikor meg egy olyan meccs jön, amikor négy védő kell, nem tudunk kit beállítani a csapatba.Tocy írta:Viszont mivel most már szinte minden meccsen 3-4-3-ban játszunk, ezért nincs is nagyon szükség szélsőhátvédre...
Azért ez így nem jó. Nem az összes meccset fogjuk így lejátszani a jövőben, kell a szélsővédő. De mindenféleképpen univerzális játékos, mint mondjuk Jordi Alba. Vétek lenne csak középső védőkkel kiállni, mikor meg egy olyan meccs jön, amikor négy védő kell, nem tudunk kit beállítani a csapatba.Tocy írta:Viszont mivel most már szinte minden meccsen 3-4-3-ban játszunk, ezért nincs is nagyon szükség szélsőhátvédre...
Az El Mundo Deportivo szerint amíg nem sikerül megegyezni Jordi Albával, addig Adriano lesz Abidal helyettese a baloldalon, de ha úgy hozza a helyzet, akkor Fontás is tud balszélsőt játszani. Andreunak is lenne egy tartalékja sérülés esetén Muniesa személyében. Jobb oldalon Alvés helyettese Montoya lehet, ahogy írtad is.shutterisland írta:most, hogy távozik maxwell, elég érdekes lesz a jobb- és balhátvéd poszt.
van egy abidalunk, aki már a 33.-at tapossa, alves ugye a jobbszélen, meg egy univerzális adriano a két szélre.
és ennyi.
a kicsiknél ugye ott van még montoya és planas, de őket nem sűrűn láttam a tűz közelében idén.
van egy olyan érzésem, hogy 1-1 sérülés esetén posztidegen játékosok fognak szélsőhátvédet játszani, mert ez így nagyon vékony (még maxwellel sem volt nagy bőség...)![]()
kíváncsian várom, de szerintem nyáron igazolunk amúgy.
én is, csak azért nem hoztam fel, mert az igazából az átigazolások topicba mennePriNcE27 írta:állitólag Jordi Albaról tárgyal most a Barca, én szivesen látnám őt a csapatban.shutterisland írta:kíváncsian várom, de szerintem nyáron igazolunk amúgy.
shutterisland írta:most, hogy távozik maxwell, elég érdekes lesz a jobb- és balhátvéd poszt.
van egy abidalunk, aki már a 33.-at tapossa, alves ugye a jobbszélen, meg egy univerzális adriano a két szélre.
és ennyi.
a kicsiknél ugye ott van még montoya és planas, de őket nem sűrűn láttam a tűz közelében idén.
van egy olyan érzésem, hogy 1-1 sérülés esetén posztidegen játékosok fognak szélsőhátvédet játszani, mert ez így nagyon vékony (még maxwellel sem volt nagy bőség...)![]()
kíváncsian várom, de szerintem nyáron igazolunk amúgy.