Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni
Én nem őket kezdetném, egyrészt, mert a hollandok ellen nem igazán tudtak veszélyesek lenni (pedig a mezőnyben nagyon szép dolgokat csináltak), másrészt Tevez nagyon önző, és sokszor megöli a csapat játékát. Messi pedig a legjobb csereember (ezen a vb-n), ha a második félidőben beáll, lendületet hoz a csapat játékába, ráadásul akkorra a védők is fáradtabbak, és sokkal nehezebben tartják vele a lépést. Tehát én annyit változtatnék, hogy az első számú csere Tevez helyett Messi lenne, aztán ha nagyon kell, jöhetne Tevez is.dickricsi írta:Sziasztok,
Sztem Tevez nagyon jó, én Pekerman helyében a Tevez-Messi duót játszatnám a Crespo-Saviola kettős helyett a németek ellen, mert ketten sztem szétzilálnák a teljes német védelmet.
nehogy már Decot adjuk elRivaldinho írta:Decot?? ne viccelj! a LEGHASZNOSABB része a középpályának Xavival eggyütt, megklockáztatom h jobb mint a Vieria-Emerson páros,. nem kell ide, csak egy jó védő.... én személy szerint Gudinak se örülök, de remélem számomra kellemes csalódás leszGame90 írta:Hát nem tudom, de én Fabregast visszahoznám. Decot elkéne adni, már nem úgy játszik ahogy ezt előző évben tette. Tudom,hogy Fabregas nagyon fiatal játékos, de megérné őt viszahozni. Ő igazi Barca nevelés, ilyenekre van szükség. Mottát pedig eladnám, nagyon sérülékeny helyette jöhetne valaki a b-ből.
Decot?? ne viccelj! a LEGHASZNOSABB része a középpályának Xavival eggyütt, megklockáztatom h jobb mint a Vieria-Emerson páros,. nem kell ide, csak egy jó védő.... én személy szerint Gudinak se örülök, de remélem számomra kellemes csalódás leszGame90 írta:Hát nem tudom, de én Fabregast visszahoznám. Decot elkéne adni, már nem úgy játszik ahogy ezt előző évben tette. Tudom,hogy Fabregas nagyon fiatal játékos, de megérné őt viszahozni. Ő igazi Barca nevelés, ilyenekre van szükség. Mottát pedig eladnám, nagyon sérülékeny helyette jöhetne valaki a b-ből.
ne legyünk már olyan mint a cselszki, minek megveni mindenkit aki jól jáccik egy adott "időszakban", honnan tudod h olan jó játékos? jó tudom megkapta 3x a dél amerikai aranyzsugát, de csak azért mert Dinho, Ronaldo Rivaldo nem ott jáccik (jáccott).... és mivan ha olyan mint Baros, vagy Klose ( a 2002es vb után, bár most megin remekel.....) és amint a meccset láttam Tevez mindig belebonyolódott a cselekbe, elkezdett cslezeni, 1 emberen átjutott azt képzelte h ő Roni és akkor már végig akarta vinni az egész pályán.... nem kell nekünk....Theo írta:Szerintem Tevez lenne óriási igazolás(ha nem vesszük figyelembe h jött Gudi)
Fiatalabb mint Eto'o és szerintem nyáron tuti európába kerül szal lekéne csapni rá, ne h már a cselszkibe kössön ki :S:S:S
Szerintem a világ legjobb csatára lesz 2-3 év múlva
1et értek..antiimperialista írta:Na, azért igen jó védő, nem hiszem, hogy sírnunk kellene, ha valami csoda folytán ide kerülne...barcafan írta:csak épp 1 hatalmas nagy favágó...Zsolti írta:Igen Coloccini sztem is jó lenne.Még fiatal,van tapasztalata,nemis egy kutyaütő,olasz útlevél,és annyira drága sem lenne ezek szerint!
ide ne jöjjön
Na, azért igen jó védő, nem hiszem, hogy sírnunk kellene, ha valami csoda folytán ide kerülne...barcafan írta:csak épp 1 hatalmas nagy favágó...Zsolti írta:Igen Coloccini sztem is jó lenne.Még fiatal,van tapasztalata,nemis egy kutyaütő,olasz útlevél,és annyira drága sem lenne ezek szerint!
ide ne jöjjön