Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni
Barça Igazolások 2007-08
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Szia dickricsi,
a hollandok ellen Savioláék tényleg nem voltak veszélesek, mert nem játszottak
. Gondolom, a mexikóiak elleni meccsre gondoltál, abban igazad is van. Bejött az, amitől féltem, hogy nem tesz nekik jót az az egy meccs kihagyás. Hátha a németek ellen...
Én egyébként kezdőként játszatnám Messit, de nem csatárként, hanem Maxi Rodriguez helyén. Ez viszont azért probléma, mert Maxi nagyon jól játszik eddig. Így viszont megint oda jutunk, hogy Messi csere legyen, de ez nem baj, ilyen fiatalon szerintem nem baj, ha csak csereként játszik, mert úgy többet tett eddig mindig hozzá a játékhoz, mint akkor, amikor kezdett.
A németektől nagyon félek, talán még az argentinoknál is jobban tolták eddig, bármi megeshet a meccsen. Azért bízom az argentin továbbjutásban (és világbajnoki címben, meg persze Riquelme aranylabdájában
).
OFF vége, ha van még valami, javaslom, hogy a vb-s topicban folytassuk.
a hollandok ellen Savioláék tényleg nem voltak veszélesek, mert nem játszottak

Én egyébként kezdőként játszatnám Messit, de nem csatárként, hanem Maxi Rodriguez helyén. Ez viszont azért probléma, mert Maxi nagyon jól játszik eddig. Így viszont megint oda jutunk, hogy Messi csere legyen, de ez nem baj, ilyen fiatalon szerintem nem baj, ha csak csereként játszik, mert úgy többet tett eddig mindig hozzá a játékhoz, mint akkor, amikor kezdett.
A németektől nagyon félek, talán még az argentinoknál is jobban tolták eddig, bármi megeshet a meccsen. Azért bízom az argentin továbbjutásban (és világbajnoki címben, meg persze Riquelme aranylabdájában

OFF vége, ha van még valami, javaslom, hogy a vb-s topicban folytassuk.
- Andris
- Adminisztrátor
Nos kérem: én azzal sem értek egyet h a Saviola-Crespo kezdjen, meg azzal se, h Messi Tevez.
Én Messit és Crespot kezdetném asszem, mert kell egy igazán befejező csatár is, merth Messi nem éppen az. És később beraknám Tevezt Crespo helyére, majd ha Messi elfárad akkor jön Nyúl.
egyébként már írtam de Tevez azért sem kell mert nagyon önző, én még ezen a vb-n nem láttam tőle egy passzt sem a 16-os környékéről.
védőnek meg Zambrotta kéne, ha igaz h mindenhol bevethető, de főként a jobbszélen kell erősítés.
majd jövőre kéne többet igazolni, mert sztem sokan mennek
Ezqu(ha idén nem), Giuly, Van Bronkhorst, Sylvinho stb.
Bommellel mi a helyzet? megy v. marad?
Én Messit és Crespot kezdetném asszem, mert kell egy igazán befejező csatár is, merth Messi nem éppen az. És később beraknám Tevezt Crespo helyére, majd ha Messi elfárad akkor jön Nyúl.
egyébként már írtam de Tevez azért sem kell mert nagyon önző, én még ezen a vb-n nem láttam tőle egy passzt sem a 16-os környékéről.
védőnek meg Zambrotta kéne, ha igaz h mindenhol bevethető, de főként a jobbszélen kell erősítés.
majd jövőre kéne többet igazolni, mert sztem sokan mennek
Ezqu(ha idén nem), Giuly, Van Bronkhorst, Sylvinho stb.
Bommellel mi a helyzet? megy v. marad?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szia AI,
Van igazságod Messi csereként játszatásában, de még nem láttuk őt egy teljes meccset lejátszani, nem tudhatjuk, hogy 90 percen keresztül hogy tolná, de a hollandok ellen Saviola-ék sem voltak annyira veszélyesek. Az nem tűnik rossz ötletnek viszont, hogy a védőket Crespo-ék kicsit lefárasztják, Messi meg a lenületes játékával lerohanja őket. De, ha éppen hátrányba kerülnének (ami akár a németek ellen sajnos könnyen elképzelhető) nem biztos, hogy lenne rá módja és elegendő ideje, hogy csereként beállva segítsen fordítani az álláson. Az tény, hogy Messi jóval inkább csapatjátékos, mint Tevez, de én Tevez esetében sem látom nagyon problémásnak a kicsit öncélú játékat. (azért szerencsére messze nem egy C.Ronaldo
)
Mindenesetre szurkolok a gauchoknak a németek elleni meccsre, szükségük is lesz a bíztatásra, mert messze a elleni lesz a legkeményebb meccsük, pedig nem egy [auto_cenzúra] csoportból mentek tovább.
Van igazságod Messi csereként játszatásában, de még nem láttuk őt egy teljes meccset lejátszani, nem tudhatjuk, hogy 90 percen keresztül hogy tolná, de a hollandok ellen Saviola-ék sem voltak annyira veszélyesek. Az nem tűnik rossz ötletnek viszont, hogy a védőket Crespo-ék kicsit lefárasztják, Messi meg a lenületes játékával lerohanja őket. De, ha éppen hátrányba kerülnének (ami akár a németek ellen sajnos könnyen elképzelhető) nem biztos, hogy lenne rá módja és elegendő ideje, hogy csereként beállva segítsen fordítani az álláson. Az tény, hogy Messi jóval inkább csapatjátékos, mint Tevez, de én Tevez esetében sem látom nagyon problémásnak a kicsit öncélú játékat. (azért szerencsére messze nem egy C.Ronaldo

Mindenesetre szurkolok a gauchoknak a németek elleni meccsre, szükségük is lesz a bíztatásra, mert messze a elleni lesz a legkeményebb meccsük, pedig nem egy [auto_cenzúra] csoportból mentek tovább.
Amúgy örülök, hogy a srácok bíznak a jelenlegi keretben, de a BL-meccseken a hajamat tépkedtem, amikor épp a védelmünket bőrözték és nem biztos, hogy arra építhetünk: 1-gyel bárkinél többet rúgunk.
Tudom: megnyertük a BL-t, bízzunk a jelenlegiekben, velük értük el a sikereket. DE: azt azért el kell ismernünk, hogy a végső győzelemhez a BL-ben a jó és taktikus játék mellett egy adag szerencse is kell. Hogy mekkora, azért ez függ a csapat erejétől is, és nyilván a Barca sosem lesz egy védekező csapat (nem is szeretnén, mert ez a játékstílus tetszik nekem) de a védekezésünkön javíthatnánk kicsit...
Nem tudom mekkora az esély Zambrotta érkezésére, mennyire várható a Juve szétesése, de legalább egy ilyen típusú univerzális védőre mindenképp szükség lenne!
Tudom: megnyertük a BL-t, bízzunk a jelenlegiekben, velük értük el a sikereket. DE: azt azért el kell ismernünk, hogy a végső győzelemhez a BL-ben a jó és taktikus játék mellett egy adag szerencse is kell. Hogy mekkora, azért ez függ a csapat erejétől is, és nyilván a Barca sosem lesz egy védekező csapat (nem is szeretnén, mert ez a játékstílus tetszik nekem) de a védekezésünkön javíthatnánk kicsit...
Nem tudom mekkora az esély Zambrotta érkezésére, mennyire várható a Juve szétesése, de legalább egy ilyen típusú univerzális védőre mindenképp szükség lenne!
-
- Director del Fútbol
Én nem őket kezdetném, egyrészt, mert a hollandok ellen nem igazán tudtak veszélyesek lenni (pedig a mezőnyben nagyon szép dolgokat csináltak), másrészt Tevez nagyon önző, és sokszor megöli a csapat játékát. Messi pedig a legjobb csereember (ezen a vb-n), ha a második félidőben beáll, lendületet hoz a csapat játékába, ráadásul akkorra a védők is fáradtabbak, és sokkal nehezebben tartják vele a lépést. Tehát én annyit változtatnék, hogy az első számú csere Tevez helyett Messi lenne, aztán ha nagyon kell, jöhetne Tevez is.dickricsi írta:Sziasztok,
Sztem Tevez nagyon jó, én Pekerman helyében a Tevez-Messi duót játszatnám a Crespo-Saviola kettős helyett a németek ellen, mert ketten sztem szétzilálnák a teljes német védelmet.
Sziasztok,
Sztem Tevez nagyon jó, én Pekerman helyében a Tevez-Messi duót játszatnám a Crespo-Saviola kettős helyett a németek ellen, mert ketten sztem szétzilálnák a teljes német védelmet.
Mellesleg tényleg nincs rá szükségünk, de sztem már most a világ egyik legjobbja, én nagyon bírom a játékát. Abban hasonló Messiéhez, hogy viszonylag a"gresszívan" cselez, közel viszi a labdát a védőhöz úgy [auto_cenzúra], ha vki nem fedezi jól a labdát egyből elveszi tőle, harcos és nagyon gyors. Kicsit több a rutinja, mint a mi Leo-nknak, de Leo viszont elképesztően tehetséges, én őket most kb. egy szintre tenném, de Tevez 3 évvel idősebb, úgyhogy lehet, hogy 3 év múlva Messi még nála is sokkal jobb lesz.
Viszont minthogy ez átigazolás topic, ezért inkább visszatérek a témához: sztem középső védő mindenképp kéne. Oleguer-t én nem játszatnám azon a poszton, még a jobb szélső védő-poszt volt az, ahol elfogadható teljesítményt tudott nyújtani. Edmilson inkább vkp, Puyol és Marquez mellé jó lenne még egy hasonló kvalitású belső védő, hogy 2 posztra minimum 3 kumma jó ember legyen. Sztem minenképp kéne Gabriel Milito. (ha nem jön Zambrotta) Mondjuk Zambrotta leigazolása azért tetszene, mert több poszton is bevethető és ahol éppen szükség van rá a védelemben, ott tudnánk alkalmazni. Olmo-t is szívesen látnám: a lényeg a védelem erősítésével foglalkozni kell, úgyhogy nem értek egyet azzal, hogy senki nem kell! Amúgy Damiá-ról sem kéne megfeledkezni, remélem jövőre visszahozzák és mi véglegesítjük majd őt Nálunk.
Azulgrana para siempre!
Mellesleg tényleg nincs rá szükségünk, de sztem már most a világ egyik legjobbja, én nagyon bírom a játékát. Abban hasonló Messiéhez, hogy viszonylag a"gresszívan" cselez, közel viszi a labdát a védőhöz úgy [auto_cenzúra], ha vki nem fedezi jól a labdát egyből elveszi tőle, harcos és nagyon gyors. Kicsit több a rutinja, mint a mi Leo-nknak, de Leo viszont elképesztően tehetséges, én őket most kb. egy szintre tenném, de Tevez 3 évvel idősebb, úgyhogy lehet, hogy 3 év múlva Messi még nála is sokkal jobb lesz.
Viszont minthogy ez átigazolás topic, ezért inkább visszatérek a témához: sztem középső védő mindenképp kéne. Oleguer-t én nem játszatnám azon a poszton, még a jobb szélső védő-poszt volt az, ahol elfogadható teljesítményt tudott nyújtani. Edmilson inkább vkp, Puyol és Marquez mellé jó lenne még egy hasonló kvalitású belső védő, hogy 2 posztra minimum 3 kumma jó ember legyen. Sztem minenképp kéne Gabriel Milito. (ha nem jön Zambrotta) Mondjuk Zambrotta leigazolása azért tetszene, mert több poszton is bevethető és ahol éppen szükség van rá a védelemben, ott tudnánk alkalmazni. Olmo-t is szívesen látnám: a lényeg a védelem erősítésével foglalkozni kell, úgyhogy nem értek egyet azzal, hogy senki nem kell! Amúgy Damiá-ról sem kéne megfeledkezni, remélem jövőre visszahozzák és mi véglegesítjük majd őt Nálunk.
Azulgrana para siempre!
-
- Llegenda del Barça
tevez azért elég jó zsugás, ha már a cor cskjának választották, és argentin létére imádják a brazilok. láttam néhány meccset az elmúlt idényben, nagyon durván nyomja. de tényleg nem kell.
meg amúgy is az MSI nevű cégé a csapata, aminek az egyik tulajdonosa a ruszki (ahogy barcafan is mondta).
meg amúgy is az MSI nevű cégé a csapata, aminek az egyik tulajdonosa a ruszki (ahogy barcafan is mondta).
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
nehogy már Decot adjuk elRivaldinho írta:Decot?? ne viccelj! a LEGHASZNOSABB része a középpályának Xavival eggyütt, megklockáztatom h jobb mint a Vieria-Emerson páros,. nem kell ide, csak egy jó védő.... én személy szerint Gudinak se örülök, de remélem számomra kellemes csalódás leszGame90 írta:Hát nem tudom, de én Fabregast visszahoznám. Decot elkéne adni, már nem úgy játszik ahogy ezt előző évben tette. Tudom,hogy Fabregas nagyon fiatal játékos, de megérné őt viszahozni. Ő igazi Barca nevelés, ilyenekre van szükség. Mottát pedig eladnám, nagyon sérülékeny helyette jöhetne valaki a b-ből.

a kp legjobbja, és Rijkaard is naon bírja.
nagyon meglepődnél a csapat játékán, kedves Game90, ha kiesne Deco, merthogy sokat, nagyon sokat romlana. tudom hogy nem az ő munkája a leg látványosabb, DE...Ronaldinho sem villog a vb-n, és mindenki azt mondja hogy nem játszik jól magához képest, pedig csak nehezebb azon poszton, namost Deco is ezen a poszton játszik a Barcában, ha megnézed, akkor Deco is jól játszik a Portugál v.-ban mert ott van Figo és C.Ronaldo, akik szintén szervezik a játékot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2006.06.28. 21:53:55-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
hát sztem Tevez nagyon önző, és most nem igazán kéne csatár
egyébként meg 2-3 év múlva messi lesz a világ legjobb csatára
egyébként meg 2-3 év múlva messi lesz a világ legjobb csatára

- József Attila
- József Attila
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Decot?? ne viccelj! a LEGHASZNOSABB része a középpályának Xavival eggyütt, megklockáztatom h jobb mint a Vieria-Emerson páros,. nem kell ide, csak egy jó védő.... én személy szerint Gudinak se örülök, de remélem számomra kellemes csalódás leszGame90 írta:Hát nem tudom, de én Fabregast visszahoznám. Decot elkéne adni, már nem úgy játszik ahogy ezt előző évben tette. Tudom,hogy Fabregas nagyon fiatal játékos, de megérné őt viszahozni. Ő igazi Barca nevelés, ilyenekre van szükség. Mottát pedig eladnám, nagyon sérülékeny helyette jöhetne valaki a b-ből.
-
- aka Game90
Hát nem tudom, de én Fabregast visszahoznám. Decot elkéne adni, már nem úgy játszik ahogy ezt előző évben tette. Tudom,hogy Fabregas nagyon fiatal játékos, de megérné őt viszahozni. Ő igazi Barca nevelés, ilyenekre van szükség. Mottát pedig eladnám, nagyon sérülékeny helyette jöhetne valaki a b-ből.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
ne legyünk már olyan mint a cselszki, minek megveni mindenkit aki jól jáccik egy adott "időszakban", honnan tudod h olan jó játékos? jó tudom megkapta 3x a dél amerikai aranyzsugát, de csak azért mert Dinho, Ronaldo Rivaldo nem ott jáccik (jáccott).... és mivan ha olyan mint Baros, vagy Klose ( a 2002es vb után, bár most megin remekel.....) és amint a meccset láttam Tevez mindig belebonyolódott a cselekbe, elkezdett cslezeni, 1 emberen átjutott azt képzelte h ő Roni és akkor már végig akarta vinni az egész pályán.... nem kell nekünk....Theo írta:Szerintem Tevez lenne óriási igazolás(ha nem vesszük figyelembe h jött Gudi)
Fiatalabb mint Eto'o és szerintem nyáron tuti európába kerül szal lekéne csapni rá, ne h már a cselszkibe kössön ki :S:S:S
Szerintem a világ legjobb csatára lesz 2-3 év múlva
Szerintem Tevez lenne óriási igazolás(ha nem vesszük figyelembe h jött Gudi)
Fiatalabb mint Eto'o és szerintem nyáron tuti európába kerül szal lekéne csapni rá, ne h már a cselszkibe kössön ki :S:S:S

1et értek..antiimperialista írta:Na, azért igen jó védő, nem hiszem, hogy sírnunk kellene, ha valami csoda folytán ide kerülne...barcafan írta:csak épp 1 hatalmas nagy favágó...Zsolti írta:Igen Coloccini sztem is jó lenne.Még fiatal,van tapasztalata,nemis egy kutyaütő,olasz útlevél,és annyira drága sem lenne ezek szerint!
ide ne jöjjön
szerintem is jó, hasznos playa.. a friszkó-ja pedig 1enesen 1enlő (majdnem) Puyi-éval

-
- Director del Fútbol
Na, azért igen jó védő, nem hiszem, hogy sírnunk kellene, ha valami csoda folytán ide kerülne...barcafan írta:csak épp 1 hatalmas nagy favágó...Zsolti írta:Igen Coloccini sztem is jó lenne.Még fiatal,van tapasztalata,nemis egy kutyaütő,olasz útlevél,és annyira drága sem lenne ezek szerint!
ide ne jöjjön
Remélem Txiki-ék nem az NS-ből tájékozódnak erről, ennél már jóval előrébb tartanak talán
Egyikük sem öreg (Andrade 28, Cloccini 24) és már tapasztaltak.
Én szívesen látnám őket Nálunk, Jorge Andrade asszem már tavasszal szóba került, csak a sérülése után tett róla le a csapat, hogy megszerezze.
Mindenesetre azért van a piacon több jó védő Zambrotta-n kívül is...
Azulgrana para siempre!

Egyikük sem öreg (Andrade 28, Cloccini 24) és már tapasztaltak.
Én szívesen látnám őket Nálunk, Jorge Andrade asszem már tavasszal szóba került, csak a sérülése után tett róla le a csapat, hogy megszerezze.
Mindenesetre azért van a piacon több jó védő Zambrotta-n kívül is...
Azulgrana para siempre!
-
- Jugador del Barça
Emberek lehet megjött az amire vártunk...
A depor kiárusítja a játékosait anyagi problémák miatt többek között Jorge Andrade és Coloccini és hát gondolom most nem fognak olyan sokat kérni értük és én Coloccini mellett vok sztem jó védő tud jobb oldalt is játszani vmint ha jól emléxem megvan az olasz állampolgársága
ezt Txiki se fogja kihagyni sztem...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116514&
A depor kiárusítja a játékosait anyagi problémák miatt többek között Jorge Andrade és Coloccini és hát gondolom most nem fognak olyan sokat kérni értük és én Coloccini mellett vok sztem jó védő tud jobb oldalt is játszani vmint ha jól emléxem megvan az olasz állampolgársága
ezt Txiki se fogja kihagyni sztem...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116514&