Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Banító
Barça C
Kapcsolat:

2007.10.07. 12:47:43

agy az után, h egy másik klubtól felhívják, h mi lenne, ha... -, megváltoztatná a véleményét olyan dolgokról, amikről nemrég még az ellenkezőjét mondta, vagy netán elkezdene fürdőskrvaként hisztizni, mint nemrégiben diarra v robinho.
de ha a Barca hívta volna fel őket, akkor szent emberek lennének ugye? :roll:
Kép
takivini
Capitá del Barça

2007.10.07. 12:32:52

barca99 írta:Fabregas sokkal jobban pótolná Deco-t, ebben biztos vagyok. :) Kaká sokkal előrébb játszik, míg Deco a pálya közepéről indul, és mozgatja a csapatot, sokkal többet kell védekeznie is. Sztem ezt nagyon jól játsza Cesc is. Lehet, hogy Kakának is menne, de sztem Fabregas jobb lenne (és jobban is örülnék neki :P )
Fabregas azért többet lép vissza labdáért és sztem Deco jobban irányít mint Cesc! De biztos vagyok benne hogy még sokat fog fejlődni(mármint Fabregas). Én inkább Xavihoz hasonlítanám
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2007.10.07. 12:23:14

Megszerezzük az első helyet!!!!! :twisted: :twisted:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.10.07. 11:59:02

jó ez a kakás téma, immár nálunk is....

sztem ez a gyerek önszántából nem fog elmenni a milanból, max ha 2059ben letelik a szerződése. semmivel sincs kisebb csapatban, mint nálunk v a madridban lenne. címeket nyert és még nyerhet is bőven, így nem egy frusztrált valakiről beszélünk. egyébként sem kell azt gondolni, h a milan sza.rabb csapat lett csak azért, mert most október 7.én nem úgy megy nekik, ahogy elvárnák tőlük. a bajnokságban is és a bl-ben is odaérhet előre (ne legyen így, de vastagon benne van a pakliban).
ezenkívűl imádják odakint, berlusconitól kezdve, az uccsó milanoi pályamunkással bezárólag mindenki, a tenyerükön hordozzák a gyereket.
ehhez még hozzátenném, h a jelleme sem olyan, mint egy-két gerinctelen gyökéré, h pár hetes rossz szereplés után - vagy az után, h egy másik klubtól felhívják, h mi lenne, ha... -, megváltoztatná a véleményét olyan dolgokról, amikről nemrég még az ellenkezőjét mondta, vagy netán elkezdene fürdőskrvaként hisztizni, mint nemrégiben diarra v robinho.

bár még el is hiszem, h ilyeneket mondott, ha például elétettek egy mikrofont azzal, h "szeretne-e anrival és messivel egy csapatban játszani?" persze, h nem fogja azt mondani, h "nem, lesz.a.rom mind a kettőt".
mindenesetre, ahogy mondjátok is, én sem hiszem, h komolyan kéne számolni egy ilyen dologgal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.07. 11:19:24

lionelmessi19 írta:Azért többnyire nálunk lesznek aranylabdásak a játékosok, a Madrid meg legtöbbször csak utólag veszi meg őket.. ez fontos különbség.
Hmm.. tényleg.. Erre sosem gondoltam..

Szerintem meg nem kéne eladni Deco-t.. ha ilyen jol játszik fel se kéne merülnie annak hogy ki potolhatná jol.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.07. 11:17:05

Fabregas sokkal jobban pótolná Deco-t, ebben biztos vagyok. :) Kaká sokkal előrébb játszik, míg Deco a pálya közepéről indul, és mozgatja a csapatot, sokkal többet kell védekeznie is. Sztem ezt nagyon jól játsza Cesc is. Lehet, hogy Kakának is menne, de sztem Fabregas jobb lenne (és jobban is örülnék neki :P )
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.07. 11:01:53

lionelmessi19 írta:És valljuk be, hogy igazából nem is kéne. Nekem nem tetszene h ittjátszik minden aktuális sztár. Kaká maradjon csak a fenekén.
Nemférne el sehol, ígyis csatár és tkp poszton is egy feleslegünk van, már ha a fiatalokat nem számítjuk.
Azért ha az idény végén eladnánk Decót, az ő helyén simán el tudnám képzelni. Bár úgysem jön ide, ebben biztosak lehetünk.
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.07. 10:47:40

La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká. :?: :shock:
Schumacher friends vs. Ronaldinho friends meccsen(ha 1szer lesz ilyen), talán együtt is játszhatnak...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Andris
Adminisztrátor

2007.10.07. 10:47:21

Danka00792 írta:Így igaz... ne legyen a Barca olyan mint 2-3 éve a Real.. hogy minden aranyladbást megvesz :lol:
Azért többnyire nálunk lesznek aranylabdásak a játékosok, a Madrid meg legtöbbször csak utólag veszi meg őket.. ez fontos különbség.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.07. 10:44:59

Így igaz... ne legyen a Barca olyan mint 2-3 éve a Real.. hogy minden aranyladbást megvesz :lol:
Andris
Adminisztrátor

2007.10.07. 10:42:05

És valljuk be, hogy igazából nem is kéne. Nekem nem tetszene h ittjátszik minden aktuális sztár. Kaká maradjon csak a fenekén.
Nemférne el sehol, ígyis csatár és tkp poszton is egy feleslegünk van, már ha a fiatalokat nem számítjuk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.07. 10:39:04

noname írta:
La Pulga írta:"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká. :?: :shock:
Holnapai hír:A Milan érdeklődik Messi és Henry után. :lol:
Ez kemény lenne.... bár sztem kicsi annak az esélye hogy Messi-t és Henry-t is leigazolja a Milan... Kaka... hát nemtom.. szerintem nem fog jöni a Barca-ba..
Andris
Adminisztrátor

2007.10.07. 10:34:58

Lehet h én vagyok a béna de nem látom a cikket azon a gportálos vackon. :?

Helyesbítek, ez egyáltalán nem vacak, felvannak tüntetve a források, és vannak saját cikkek is.

viszont továbbra se találom :lol:
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.07. 10:34:49

Vagy mégjobb:

A Real meg akarja venni Messit és Henryt, hogy ezzel odacsábítsák a brazilt. :lol:
noname
Llegenda del Barça

2007.10.07. 10:30:48

Holnapai hír:A Milan érdeklődik Messi és Henry után. :lol:
A Fifa egy szégyen
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.10.07. 10:30:02

lionelmessi19 írta:
Ez túl jól hangzik, honnan van? :)
http://gportal.hu/portal/lionel-messi/ :D
Andris
Adminisztrátor

2007.10.07. 10:26:47

Ez túl jól hangzik, honnan van? :)

Nemszeretek ieneket beollózgatni, de most kivételesen sk.tv-n olvastam, mikor néztem a műsort:
Az AC Milan brazil klasszisa, Kaká elismerte: szívesen játszana a Real Madridban vagy a Barcelonában, így elképzelhető, hogy a közeljövőben elhagyja az olasz alakulatot.
Nem könnyű a Milan szurkolók élete mostanság, hiszen a csapat kiábrándítóan kezdte a bajnokságot: hat forduló elteltével már hétpontos hátrányban van a listavezető Interrel szemben, valamint a Bajnokok Ligájában sem megy a szekér, most pedig Kaká jelentette be távozási szándékait.

A brazil ász a spanyol El País című sportnapilapnak árulta el terveit. „Jelenleg is egy kiváló csapatban játszom, de szívesen kipróbálnám magam Spanyolországban is. Legszívesebben a Real Madrid vagy a Barcelona színeiben” – árulta el Kaká.

A támadó bejelentése a lehető legrosszabbkor jött a Milan számára, hiszen így újabb és újabb pletykák látnak napvilágot Kaká távozásáról.
Azóta is keresem vmi normális nemzetközi v nyugati sportlapnál, de nem találom. :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.10.07. 10:32:16-kor.
- József Attila
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.10.07. 10:23:50

"Lionel Messinek nagyon jó képességei vannak. Fiatal és már nagy neve van a futballban, élvezem a játékát figyelni, remélem egyszer Henry-val és vele egy csapatban fogunk játszani." -Kaká. :?: :shock:
noname
Llegenda del Barça

2007.10.06. 20:09:58

Franco írta:A te vicceidet általában senki sem érti. :roll: (de tudjuk e vicces gyerek vagy)
Teneked meg mi a abjod? :evil: Elfelejtettem a szmájlit, elnézést kértem,attól mert ez magas ahhoz h eljusson az agyadig nem kell sértegetni! :evil:
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.10.06. 11:47:03

Azért nem hinném, h egész évben igy fogunk játxani, midig vannak gyengébb peridosuk, gyengébb meccsek, de bizom benne, h idén ebből lex kevesebb.
Tavaly az volt a gond, h utobbibol volt a több, és csak néhány meccsett láthatunk jo Barcát, de azért voltak azok is pl. Villareal ellen 4-0, Atletico ellen 6-0, de ugyanugy 2 éve is voltak gyenge meccseink pl. mikor már csak hajszál hiányzott a rekordhoz, aztán 2 vereség 1más után. + akkor is gyengén kezdtünk, ahogy most is. Ugy h nagyon bizom benne h idei évünk inkább a 2 évvel ezelőttiher hasonlit inkább, mint az egy évvel ezelőttire.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.06. 11:15:02

Gondolkozzunk már egy kicsit:

-RM:
Sevilla ellen két csapnivaló meccs, majd 2 jó, azóta viszont egyáltalán nem játszik jól a Real.

-Barca:
Év elején szenvedés, (Bilbao ellen is, mert második félidőben a tavalyi szindrómánk jött elő) majd fokozatosan javult a játék képe.

Mi kezdünk egyre inkább belelendülni, ellentétben a Reallal, akiről nem lehet tudni pontosan mi is van, mert játszott már nagyon jól is, de nagyon rosszul is, nyertek már úgy is, hogy egy szállal nem voltak jobb a másiknál (mondjuk a Madridot azért nehezebb most elemezni, mert Herr Schuster állandóan rotál).

A másik: miét ne hihetnénk, hogy jól játszunk egész évben?

1., volt már ilyenre példa, nem is olyan régen
2., játszott már idén is nagyon szépen ez a keret - amikor nem volt sok sérült. Vkp nélkül látszik, hogy szenvedünk, de ha egészséges lesz a keretünk, akkor egész évben játszhatunk szépen és eredményesen is.
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.10.06. 10:53:06

ElRamos írta: Azt viszont nem hiszem el, hogy közületek néhányan már nem gondoltak arra, hogy ha így játszátok végig a szezont, ahogy az elmúlt néhány meccsen nyomtátok, akkor lealázzátok a világot.
..gondolt biztos vki arra.. csak volt annyi esze hogy nem írja le :D
ElRamos
Jugador del Barça

2007.10.06. 09:56:42

LG írta:
Keelhaul írta:Látom továbbra is tombol a szakértelem. Gyerekek, három győztes meccs után nem kell egyből nagyarcúskodni, tavaly is valahogy ebből lett a betli.
A villarreal elleni meccsetek után ti már bajnoki cimet meg béelt emlegettetek, meg szép támadofocit, ami régi realra emlékeztett-ez a játék aztán el is tünt mi szamár a ködben Szoval mi legalább 3ig várunk :lol: , ti meg egy után nem tudjátok hova [auto_cenzúra]. :wink:
Ez nem mindenkire igaz. Majd ha egymás után 10 meccsen úgy játszunk, mint az Atlético vagy a Villarreal ellen, akkor majd lesz ami a régi Madridra emlékeztet. Az eredményesség nem minden, a Madridi közönségnek látványosság kell (ami viszont nem mehet az eredményesség rovására).

Azt viszont nem hiszem el, hogy közületek néhányan már nem gondoltak arra, hogy ha így játszátok végig a szezont, ahogy az elmúlt néhány meccsen nyomtátok, akkor lealázzátok a világot.

Természetes, hogy mindkét oldalon vannak olyan szurkolók, akik 1-2 jó meccs után már merészebb álmokat kergetnek.

A játékunk vagy javul, vagy romlik. Nem lehet tudni. Ez igaz rátok is. Most nektek megy jobban, a szezon elején meg nekünk ment jobban a szekér. Majd meglátjuk mit hoz a jövő (remélem madridi trófeákat... :wink: ).
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.06. 09:56:19

Franco írta:A te vicceidet általában senki sem érti. :roll: (de tudjuk e vicces gyerek vagy)
Csak a magad nevében beszélj. Nem tett smájlit, ennyi.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Franco
Jugador del Barça

2007.10.06. 09:51:44

noname írta:
battya írta:
Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.
Ez nem csak utólagos magyarázkodás? :)
ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]
Nyílván igazad van/lesz.
Akár hiszed akár nem, ez nem csak utólagos magyarázkodás, ha nm értede a viccet az a te bajod!
A te vicceidet általában senki sem érti. :roll: (de tudjuk e vicces gyerek vagy)
Best Club XX Century Real Madrid
Lezárt