2007.10.07. 11:59:02
jó ez a kakás téma, immár nálunk is....
sztem ez a gyerek önszántából nem fog elmenni a milanból, max ha 2059ben letelik a szerződése. semmivel sincs kisebb csapatban, mint nálunk v a madridban lenne. címeket nyert és még nyerhet is bőven, így nem egy frusztrált valakiről beszélünk. egyébként sem kell azt gondolni, h a milan sza.rabb csapat lett csak azért, mert most október 7.én nem úgy megy nekik, ahogy elvárnák tőlük. a bajnokságban is és a bl-ben is odaérhet előre (ne legyen így, de vastagon benne van a pakliban).
ezenkívűl imádják odakint, berlusconitól kezdve, az uccsó milanoi pályamunkással bezárólag mindenki, a tenyerükön hordozzák a gyereket.
ehhez még hozzátenném, h a jelleme sem olyan, mint egy-két gerinctelen gyökéré, h pár hetes rossz szereplés után - vagy az után, h egy másik klubtól felhívják, h mi lenne, ha... -, megváltoztatná a véleményét olyan dolgokról, amikről nemrég még az ellenkezőjét mondta, vagy netán elkezdene fürdőskrvaként hisztizni, mint nemrégiben diarra v robinho.
bár még el is hiszem, h ilyeneket mondott, ha például elétettek egy mikrofont azzal, h "szeretne-e anrival és messivel egy csapatban játszani?" persze, h nem fogja azt mondani, h "nem, lesz.a.rom mind a kettőt".
mindenesetre, ahogy mondjátok is, én sem hiszem, h komolyan kéne számolni egy ilyen dologgal.
PUYOL-XAVI-INIESTA