robinho092 írta:ja pontosan,és most touré is lesérült,nem gondoljátok hogy valami gond van hogy midenki lesérűl?????

szerintem sem...jönnek itt még a jobb csapatok nekik:DZozzy 5 írta:Nyugi srácok, ha mi úgy játszunk ahogy, ők is úgy, ahogy, akkor hamarosan meglesz a helycsere a táblázaton...Most az a szerencséjük, hogy a gyengébb formájukban kiscsapatokkal játszanak. Egy Atletico egy ilyen Realtól nem kapott volna ki...Volna...Na mind1, mondom, ezt nem fogják sokáig húzni.
Elöl maradtok...még 2-3 forduló, és ez a mondat nem lesz igaz.elpaís írta:Hiába vesztünk pontot ha úgy is elől maradunk... sőt ennél még fontosabb hogy a végén elől legyünk
A szép játékot meg lehet várni egy összeszokott gépezettől. Ettől a brigádtól még csak egy plusz dolog!!!
nah meg azért mert anno ők nyerték a legtöbb trófeát:DGauchomester írta:Dettó, és amikor a focihoz "értők" mondják, akik életükben nem láttak meccset, de mivel szép fehér a Madrid meze, ezért na akkor ők a kedvencek....![]()
meg a másik kedvenc...30-szoros bajnok!:D 9-szeres BEK/BL győztes:)La Pulga írta:+ Ki lett a bajnok?Hmm..Hát persze,hogy a Madrid!
csak remélni tudom hogy most elvesztenek kettőt...szedje össze magát a Getafe:))Rivaldo11 írta:Engem sokkal jobban érdekel a játék, ami egyre vékonyabb a részükről. Előbb-utóbb úgyis ponthullajtás lesz ebből...
jaja:)))kovinho írta:![]()
![]()
![]()
És ez már mióta van így.De legalább nem csak itt van ez...
![]()
És a mostani kedvencem: Ki vezeti a tabellát: Na..na...na hát a Madrid!![]()
kovinho írta:A végéig támad a Getafe, de a Madrid a 87. percben Saviola góljával megduplázza az előnyt. Én vhogy így képzelem el a meccset. És holnap jön a Madridista haverom, hogy mekkora királyságosan játszottak...