HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.18. 16:41:30

Enrique írta:Rohadééééééééék analízissssssss, rohadéééék tanárok vááááááááááá!!!!!

2, azaz kettő pontom múlt a kettesem. (38<40)

Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.

=D> :evil:
Szívás. Bár sztem az analízisnél könnyebb tárgyam még nem volt az egyetemen. :P
Ebben a félévben kb. 7 tárgyból is csak 1-2 pont kellet volna a jobb jegyhez (egyikből 0,3 pont kellett volna!), egyedül a legszívatósabb tantárgyból, a fizikábó sikerült 1 pontot reklamálnom.

Szandi! Merre is van az az újságos? :wink: :twisted:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.18. 16:34:25

Rohadééééééééék analízissssssss, rohadéééék tanárok vááááááááááá!!!!!

2, azaz kettő pontom múlt a kettesem. (38<40)

Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.

=D> :evil:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.18. 16:30:36

Szandi írta:Ma reggel veszem a NS.ot.
Újságos: .. ft lesz uram.
Nézek rá, néz, és elkezdett velem kiabálni, hogy ezt mégis hogyan is gondolom, hogy Barcás sapka van rajtam, mikor a foci fiú sport. Mondom lányok is szerethetik a Barcelonát.
De nem, és menjek is, mert ez felháborító. #-o #-o ](*,)
Én se vagyok teljesen normális, de annak az újságosnak sincs ki a négy kereke. Ez eléggé megalázó lehetett a Számodra, kedves, Drága Főnökasszonyom! Te a Barcelona legelkötelezettebb hazai szurkolója! Az újságossal meg a minimum kitolás, hogy bojkottálod a standját. :?
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.01.18. 16:27:15

Egyébként ma mezbe mentem suliba. Mi lett volna ha azt is meglátja? Véletlen nem húzom fel teljesen a kabátom és... :lol:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.01.18. 16:23:27

Szandi ez megdöbbentő...Saviolával egyetértek menj vissza és ha lehet ölts magadra minnél több Barça-s cuccot hadd lessen a birka :D . Az én környezetemben sajnos kevés lány akad aki bírja a focit és főleg a Barça-t(bezzeg a focistákért odavannak... :roll: ), de nincs is annál jobb ha egy lánnyal lehet a fociról beszélgetni(najó azért akad :D )...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.18. 16:19:50

S utána megkerested egy lapáttal,s addig ütötted,amíg kapott levegőt?

Ellenkező esetben ajánlom ezen tevékenység pótlását. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szandi
Főnökasszony

2008.01.18. 16:05:39

Ma reggel veszem a NS.ot.
Újságos: .. ft lesz uram.
Nézek rá, néz, és elkezdett velem kiabálni, hogy ezt mégis hogyan is gondolom, hogy Barcás sapka van rajtam, mikor a foci fiú sport. Mondom lányok is szerethetik a Barcelonát.
De nem, és menjek is, mert ez felháborító. #-o #-o ](*,)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.01.17. 00:25:17

Úgy látom nemcsak én nem csípem a kurucékat........ :D
de úgy voltam vele,hogy inkább csöndben maradok. :)
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.16. 22:07:39

grecki írta: Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".
nem az a lényeg, hogy zsidó vagy nem zsidó, de akkor itt egy másik link:
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/toepler3219/
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.16. 22:07:21

grecki írta: Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".
áhh.... inkább nem mondok semmit.
hagyjuk ki ezeket a fórum életéből, ha lehet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 22:01:01

senzu írta:ennyit a macskagyilkosról, felmentették
valahogy az ilyenek miatt nem hiszek már a magyar jogállamiságban...

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep01.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep02.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep03.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep04.jpg
(aki nagyon ódzkodik, annak mondom, hogy ezek csak képek a határozatról ami megszünteti a nyomozást!)
Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.16. 21:55:19

ennyit a macskagyilkosról, felmentették
valahogy az ilyenek miatt nem hiszek már a magyar jogállamiságban...

http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep01.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep02.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep03.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep04.jpg
(aki nagyon ódzkodik, annak mondom, hogy ezek csak képek a határozatról ami megszünteti a nyomozást!)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 21:51:32

Boixos írta:l
(ezt nem kifejezetten rátok értettem, hanem úgy általában a közvéleményre. egy csóró kutya látványa sajnos sokkal jobban sokkolja a népet, mint az, amikor szerencsétlen emberekkel találkoznak.)
Én ezt nem így érzem. Szerintem úgy igazából már egyikse sokkolja az emberek nagy részét, örülnek, hogy nem ők azok a kukázó szerencsétlenek vagy azért az a kis egy falat ételért kutató kutya és nagy ívben leszarják az egészet. A többség, legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom.
Egyébként engem a nyomorúság ugyan úgy letör, legyen a ember vagy állat.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 21:51:00

Boixos írta:látom, kicsit sikerült dobnia a hangulaton a Tamásnak... :D
ha ez igaz, akkor elég kellemetlen ez az egész, bár cirka húsz évvel ezelőtti a történet, és tegye fel a kezét, aki 10 évesen nem csinált olyan dolgot, amit ma baromságnak tart. ne kamuzzatok, h tökéletesek voltatok! (már akkor is). :D
ha meg nem igaz, akkor kár így nekilendülni a Tamásnak.
Ha nem büszke rá akkor miért írja be ráadásul olyan "smileyikkal"ami nem épp kiegyensúlyozott lekivilágra utal!!!!!A másik,ha nem igaz akkor minek kell a népet szívatni,szerintem neki eddig mindenki hitt de mostmár akár igaz akárnem senki nem fog hinni neki!!!
..................................
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 21:48:22

A legegyszerűbb az ha nem költözünk össze senkivel :D :D :D :D .Én tizennégyéves fejjel csak Al Bundy tanait követem,amelyik közül mindeg az első:Ne házasodj meg!!De azért ez már mániákus,ne értsd félre nem akarok rosszat mondani a barátnődre,mert nem ismerem.Tudom,hogy mindenkinek van mániája,de ez kicsit túlzás!!!!!Na de túl vagy rajta,ez a lényeg!!!!! :D :D :D
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.16. 21:45:58

látom, kicsit sikerült dobnia a hangulaton a Tamásnak... :D
ha ez igaz, akkor elég kellemetlen ez az egész, bár cirka húsz évvel ezelőtti a történet, és tegye fel a kezét, aki 10 évesen nem csinált olyan dolgot, amit ma baromságnak tart. ne kamuzzatok, h tökéletesek voltatok! (már akkor is). :D
ha meg nem igaz, akkor kár így nekilendülni a Tamásnak.
(azért talán mással is lehetett volna tesztelni a júzerek ingerküszöbét :? )

egyébként egyrészről az erről a véleményem, h aki nemcsak gyerekkorában, "csínyből" csinálja (bár én ezt biztos nem fogom megengedni a gyerekeimnek), hanem idősebb korában is ez a kedves szórakozása, az a f.sz egy idő után emberekkel is el fogja játszani ugyanezt, szal már csak ezért is ordenáré és üldözendő az ilyen szitu.
másrészről viszont majd akkor fogom izgatni magam az ilyen szituk felől, ha az emberekkel minden okés lesz. azaz amikor majd kis népmuvészeti cserépedény fiatalok a diszkóból hazafelé menet játékból nem vernek agyon, vagy nem gyújtanak fel hajléktalan fazonokat, amkor nem fagynak meg az emberek a lakásaikban, mert nincs pénzük tüzelőre, vagy amikor nem fognak ezrek zabálni a kukákból, mert annyira csórók. vagy mondjuk amikor az olyan sz.rokat, mint a blahás gyerek, majd nem áldozatként fogják bemutatni, akiket jajdenagyon sajnálni kell, hiszen, h ki.szott velük az élet, viszont azt a kölyköt, aki tizenévesen amiatt a takony miatt kishíján elvérzett és meghalt, leszarja az emberek nagy része.
az a gáz, h az ilyen szituk miatt nem szokott ekkora felháborodás lenni..
(ezt nem kifejezetten rátok értettem, hanem úgy általában a közvéleményre. egy csóró kutya látványa sajnos sokkal jobban sokkolja a népet, mint az, amikor szerencsétlen emberekkel találkoznak.)

szerk.: de például a több tízezer abortusz miatt sem sokan puffognak, pedig azért nem mindegyiknél volt az anya élete a tét...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.01.16. 22:03:44-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 21:42:25

Tim írta:
grecki írta:A vegatémát ne erőltessük, több, mint két évig volt vegetáriánus barátnőm...
Magam elé képzeltem az arcod,amikor este kinyitottad a közös hűtőt egy kis nasiért.. :lol: Ezek szerint nem tudott átnevelni?
Mindig volt valami, pl pirított szójabab (hm, lehet h rosszul emlékszem?) (az például frankó, olyan íze van, mint a szotyinak :D).

"A banán nem gyümölcs..."

"Ne egyek olyan gyorsan, jól rágjam meg..."

stb.

Nem, nem is sikerülne senkinek. Azt viszont elmondta akkor, hogy a lagzinkon (ami ugye már nem lesz) nem lesz hús, hanem csak vega kaják, de azok is csak a makrobiotikus étrendnek megfelelően. Nem mindegy pl, hogy a zöldséglevesbe milyen sorrendbe teszed bele a hozzávalókat, természetesen nem a puhulási idő alapján, hanem valami más baromság alapján. Anno elképzeltem a 90 éves öregapámat, hogy mit is evett volna????

Na mind1...
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.16. 21:36:00

grecki írta:A vegatémát ne erőltessük, több, mint két évig volt vegetáriánus barátnőm...
Magam elé képzeltem az arcod,amikor este kinyitottad a közös hűtőt egy kis nasiért.. :lol: Ezek szerint nem tudott átnevelni?
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.01.16. 21:33:49

varga tamás írta:Barátaim!
Én, nagyon jól szórakoztam a délután folyamán! Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Komolyan :wink:
Hááááááááááááááááát Tamás, ezek után nem kéne csodálkoznod ha egy szavadat sem hiszik el -más témák kapcsán....... :shock:
Továbbá nem vesznek ezentúl komolyan- és ezt komolyan gondolom....
Plusz még egy gondolat: a saját magad által "ásott verembe" estél.............ez nem valami pozitív.
De te "tudod" mit és miért csinálsz :shock:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 21:28:42

A vegatémát ne erőltessük, több, mint két évig volt vegetáriánus barátnőm...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 21:15:57

senzu írta: már ne is haragudj, attól hogy haszonállatok, úgy kell bánni velük mint a szeméttel? az alapvető higéniás előírásokat se képesek egyesek betartani, a kiscsibék a saját ürülékükben fetrengenek, a disznókról már nem is beszélve :D
pedig ők is gerinces állatok, és aligha érzik jól magukat a vágóhídon, az emberek mégse akadékoskodnak, mert rájuk mondják, hogy haszonállat és ezzel el van intézve... ezt egy kicsit képmutatónak tartom
A kiscsirkék manapság már egy automatizált rendszerben élnek, ahol minden eléjük van téve és minden meg van nekik adva (túlzóan is, ennek következtében valóban szenvednek), éppen ezért olyan zsírosak és egészségtelenek a nagy részük. A házi gazdaság persze más, de nem hiszem, hogy életük során olyan rossz dolgok lenne.
A vágóhíd meg...Nyilván kegyetlen emberi szemmel, de ez nem állatkínzás, mert nem szórakozásból ölnek. És mint mondtam, ez nem képmutatás, hanem fajfejttartás, ami jelen van a természetben az állatok között is. Az erősebb győz, az szaporodik, az táplálkozik és ezáltal marad fent. Ennek a csúcsán pedig az ember áll...De hangsúlyozom, annak ellnére, hogy kegyetlnnek tűnik a HASZONállatok levágása, az NEM ÁLLATKÍNZÁS.

(persze amit disznóvágáskor csinálnak, azt senki sem nézi jó szemmel, de ha eléteszik ebédnél egy tányéron, akkor megeszi. ha nem enné, akkor meghalna. ennyi.)
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 21:13:00

Én, nagyon jól szórakoztam a délután folyamán! Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Komolyan :wink:
Ne aggódj Tamás, senki sem hitte el, hogy a történeted nem igaz! :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 21:11:52

Perrero!
Az utolsó mondatod nagyon tetszik, VT hsz-ra negatívan ne reagálj, mert hetekig tartó vita kerekedik belőle. nagyon tetszik! Most vettem csak észre. :lol:
De az ember feltételezi,a "fórum egyik régi motorosáról",hogy nem hazudozik össze vissza ilyeneket!!!!De szerintem ez nem volt hazugság nyílván most jobban hangzik már így.De ha már valaki fórumozik akkor ne hazudozzon!!!!!
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.16. 21:09:43

senzu írta:arra már nem gondoltok mi, hogy szegény disznónak, csirkének, stb. mennyit kellett szenvednie hogy ti megehessétek?
Alapesetben háznál tartott baromfi,és sertés nem szenved.A levágásuk pedig a lehetőséghez képest gyors..Őket a húsuk miatt tartják.
A nagyüzemi,csirke stb..nevelés körülményei valóban kimeríti az állatkínzás fogalmát ebben egyetértek.Többek közt ezért nem is eszem szárnyas húst,és más húsfélékből is csak minimális mennyiséget.Meglehet lenni nélkülük is..
De ez nem azonos azzal amikor valaki ahogy ,Zozzy írja puszta gonoszságból,szórakozásból elveszi egy állat életét!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 21:08:30

Barátaim!
Perrero!
Az utolsó mondatod nagyon tetszik, VT hsz-ra negatívan ne reagálj, mert hetekig tartó vita kerekedik belőle. nagyon tetszik! Most vettem csak észre. :lol:
Kép
Lezárt