Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szívás. Bár sztem az analízisnél könnyebb tárgyam még nem volt az egyetemen.Enrique írta:Rohadééééééééék analízissssssss, rohadéééék tanárok vááááááááááá!!!!!
2, azaz kettő pontom múlt a kettesem. (38<40)
Egy 'kislánynak' meg 35 pontra adták meg állítólag.
![]()
![]()
Én se vagyok teljesen normális, de annak az újságosnak sincs ki a négy kereke. Ez eléggé megalázó lehetett a Számodra, kedves, Drága Főnökasszonyom! Te a Barcelona legelkötelezettebb hazai szurkolója! Az újságossal meg a minimum kitolás, hogy bojkottálod a standját.Szandi írta:Ma reggel veszem a NS.ot.
Újságos: .. ft lesz uram.
Nézek rá, néz, és elkezdett velem kiabálni, hogy ezt mégis hogyan is gondolom, hogy Barcás sapka van rajtam, mikor a foci fiú sport. Mondom lányok is szerethetik a Barcelonát.
De nem, és menjek is, mert ez felháborító.![]()
![]()
nem az a lényeg, hogy zsidó vagy nem zsidó, de akkor itt egy másik link:grecki írta: Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".
áhh.... inkább nem mondok semmit.grecki írta: Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".
Ja, a kurucinfóról is megvan a véleményem, természetesen számukra azért volt ez ekkora hír, mert zsidó származású a "rendező".senzu írta:ennyit a macskagyilkosról, felmentették
valahogy az ilyenek miatt nem hiszek már a magyar jogállamiságban...
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep01.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep02.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep03.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zstoep04.jpg
(aki nagyon ódzkodik, annak mondom, hogy ezek csak képek a határozatról ami megszünteti a nyomozást!)
Én ezt nem így érzem. Szerintem úgy igazából már egyikse sokkolja az emberek nagy részét, örülnek, hogy nem ők azok a kukázó szerencsétlenek vagy azért az a kis egy falat ételért kutató kutya és nagy ívben leszarják az egészet. A többség, legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom.Boixos írta:l
(ezt nem kifejezetten rátok értettem, hanem úgy általában a közvéleményre. egy csóró kutya látványa sajnos sokkal jobban sokkolja a népet, mint az, amikor szerencsétlen emberekkel találkoznak.)
Ha nem büszke rá akkor miért írja be ráadásul olyan "smileyikkal"ami nem épp kiegyensúlyozott lekivilágra utal!!!!!A másik,ha nem igaz akkor minek kell a népet szívatni,szerintem neki eddig mindenki hitt de mostmár akár igaz akárnem senki nem fog hinni neki!!!Boixos írta:látom, kicsit sikerült dobnia a hangulaton a Tamásnak...![]()
ha ez igaz, akkor elég kellemetlen ez az egész, bár cirka húsz évvel ezelőtti a történet, és tegye fel a kezét, aki 10 évesen nem csinált olyan dolgot, amit ma baromságnak tart. ne kamuzzatok, h tökéletesek voltatok! (már akkor is).
ha meg nem igaz, akkor kár így nekilendülni a Tamásnak.
Mindig volt valami, pl pirított szójabab (hm, lehet h rosszul emlékszem?) (az például frankó, olyan íze van, mint a szotyinakTim írta:Magam elé képzeltem az arcod,amikor este kinyitottad a közös hűtőt egy kis nasiért..grecki írta:A vegatémát ne erőltessük, több, mint két évig volt vegetáriánus barátnőm...Ezek szerint nem tudott átnevelni?
Magam elé képzeltem az arcod,amikor este kinyitottad a közös hűtőt egy kis nasiért..grecki írta:A vegatémát ne erőltessük, több, mint két évig volt vegetáriánus barátnőm...
Hááááááááááááááááát Tamás, ezek után nem kéne csodálkoznod ha egy szavadat sem hiszik el -más témák kapcsán.......varga tamás írta:Barátaim!
Én, nagyon jól szórakoztam a délután folyamán! Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Komolyan![]()
A kiscsirkék manapság már egy automatizált rendszerben élnek, ahol minden eléjük van téve és minden meg van nekik adva (túlzóan is, ennek következtében valóban szenvednek), éppen ezért olyan zsírosak és egészségtelenek a nagy részük. A házi gazdaság persze más, de nem hiszem, hogy életük során olyan rossz dolgok lenne.senzu írta: már ne is haragudj, attól hogy haszonállatok, úgy kell bánni velük mint a szeméttel? az alapvető higéniás előírásokat se képesek egyesek betartani, a kiscsibék a saját ürülékükben fetrengenek, a disznókról már nem is beszélve
pedig ők is gerinces állatok, és aligha érzik jól magukat a vágóhídon, az emberek mégse akadékoskodnak, mert rájuk mondják, hogy haszonállat és ezzel el van intézve... ezt egy kicsit képmutatónak tartom
Ne aggódj Tamás, senki sem hitte el, hogy a történeted nem igaz!varga tamás írta:Barátaim!
Én, nagyon jól szórakoztam a délután folyamán! Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Komolyan![]()
De az ember feltételezi,a "fórum egyik régi motorosáról",hogy nem hazudozik össze vissza ilyeneket!!!!De szerintem ez nem volt hazugság nyílván most jobban hangzik már így.De ha már valaki fórumozik akkor ne hazudozzon!!!!!varga tamás írta:Barátaim!
Perrero!
Az utolsó mondatod nagyon tetszik, VT hsz-ra negatívan ne reagálj, mert hetekig tartó vita kerekedik belőle. nagyon tetszik! Most vettem csak észre.
Alapesetben háznál tartott baromfi,és sertés nem szenved.A levágásuk pedig a lehetőséghez képest gyors..Őket a húsuk miatt tartják.senzu írta:arra már nem gondoltok mi, hogy szegény disznónak, csirkének, stb. mennyit kellett szenvednie hogy ti megehessétek?