Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Néha (?lionelmessi19 írta:Őmm.. ja, olyasmi.
Nem mondom hogy nem volt szó komolyan lecserélésről, de nem neki szólt, illetve semmiképp a teljesítményének. De azthittem elég jól körülírtam ott.
Csak az első három mondat egy kicsit félreérthető.lionelmessi19 írta:Szerintem olvasd el még1szer. Légyszi. És akkor talán még meg is nyugszol.Abszolút komolytalan jellege volt annak a megjegyzésnek, de azthiszem elég jól éreztettem is, talán mindenki más értette, rajtad kívül most.
Hleb a szélen szerintem közel se tud olyat nyújtani mint a középpályán! bár ha Inivel lenne egy oldalon, akkor tökéletesen kiegészítenék egymástmessideco írta: S Hleb balszellen...
S Hleb balszellen...chi omega írta:eto'o-nak semmi helye a szélen. henry is képes nagyon idegenül mozogni ott, még mindig, de még így is jobb ott, mint samu. néha játszhatna titi is centert, ez igaz, de akkor eto'o pad.messi1996 írta:szerintem Henry-t kéne betenni középre eto'o-t meg szélre4
Samu-nak 7 gólpassza az egész szezonban eddigCFirpo3 írta:Eto'onak egész szezonban 1 gólpassza van mindössze, azt a múltkor szerezte vmelyik meccsen, de azt is véletlenül.messi1996 írta:Jól játszunk csak eto előnzül mindent!megkapja kau előt nem passzol m rálővi!és Henry jobb formába van de lehet hogy igazad van!Lepattant a lábáról...
Szal jól teszi, h nem passzol sokat.
eto'o-nak semmi helye a szélen. henry is képes nagyon idegenül mozogni ott, még mindig, de még így is jobb ott, mint samu. néha játszhatna titi is centert, ez igaz, de akkor eto'o pad.messi1996 írta:szerintem Henry-t kéne betenni középre eto'o-t meg szélre4
Eto'onak egész szezonban 1 gólpassza van mindössze, azt a múltkor szerezte vmelyik meccsen, de azt is véletlenül.messi1996 írta:Jól játszunk csak eto előnzül mindent!megkapja kau előt nem passzol m rálővi!és Henry jobb formába van de lehet hogy igazad van!
Egyetértek veled. Szerintem is jól mozgott a mezőnyben, viszont a ziccereit sorra kihagyta és ezért bizony jár a fekete pont. Ugyanakkor Eto'o-t meccsek óta rendkívül önzőnek érzem, kritikus szituációkban nem passzol, inkább lő (mostanában rosszul). A mostani meccsen is volt egy nagy elfutása jobboldalon. Henry kérte a labdát a túloldalon, ha megkapja 100%-os ziccer, Eto'o viszont passz helyett kicselezte magát a helyzetből. Néha az az érzésem van, hogy nem nagyon csípi Henry-t:(palmiki írta:henrynak nagyon jó beindulásai voltak a csapattársak tudták hogy hova kell tenni a labdát mert jól mozgott üres területre
ha eto'o magának alakította ki a helyzetet akkor henry meg jobban részt vett a csapatjátékban
messi1996 for presidentmessi1996 írta:szerintem Henry-t kéne betenni középre eto'o-t meg szélre4