2009.03.11. 23:55:02
Persze hogy tudom, ezért is nem háborgok hogy miért jön a savazás ezért is.. nyilván az én kezem is benne van bőven, de ahogy Mihu le is írta, eleve úgy olvassátok ebben a topicban a megnyilvánulásaimat, hogy a megtámadható részek hol jönnek végre.
Ha láttátok volna ahogy felugrottam és ordítottam az első kettő gólnál, ahogy egyébként szinte mindig mind1ik Henry gólnál, már egész másképp néznétek amiket írok, akkor is ha ugyanazok lennének. Anyám konkrétan kétszer kapott ma kishíjján szívrohamot..
De persze nem az vagyok, aki elfátyolosodott szemmel nézi a játékát vkinek, ha rúg 1 v 2 gólt. Ha van kivetnivaló vmiben, vagy tudnék valahol javítani (illetve próbálnk, természetesen) akkor azt le is írom. Leírom Piquéhez, ha volt sok nagy mentése de több rossz felpassza, leírom a csapat topicba 5-0 után, ha lehetett volna több is, és hogy miért, leírom Henryhez, ha vág 3at, de amúgy mást találnék jobbnak a helyén, vagy más rendszerben játszatnám, stbstb.. kevesen vannak akik megússzák az ilyesmit. lm, ai, cp, xh, más talán nincs is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Andris 2009.03.11. 23:59:48-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila