Puyol, Xavi, Iniesta, Fabregas, Casillas. Ramos undorító volt, néha miket csinált. Labda nélküli embert lerántani....
Lesy írta:De azért nem kell elfelejteni, hogy olyan lapok vannak a Barca kezébe, akik üthetik ezt a magas árat. Deco is jól játszott az első meccsen, várjuk ki mi lesz a vége. Aztán itt van ugyebár R10. A megoldás az, hogy minél többet kell kisajtolni a ManCity-ből. Eto'o már egy kicsit bonyolultabb. Amennyiben marad nem kell ide más csatár. Viszont ha távozik, az ő árából meg lehetne venni Villát.
De azért nem kell elfelejteni, hogy olyan lapok vannak a Barca kezébe, akik üthetik ezt a magas árat. Deco is jól játszott az első meccsen, várjuk ki mi lesz a vége. Aztán itt van ugyebár R10. A megoldás az, hogy minél többet kell kisajtolni a ManCity-ből. Eto'o már egy kicsit bonyolultabb. Amennyiben marad nem kell ide más csatár. Viszont ha távozik, az ő árából meg lehetne venni Villát.Ilúvatar írta:Ez az EB foci hátránya! Most izzadhatjuk Villáért...
Varga Tamás írta:David Villa nem kevés kivásárlási ára újabb milliókkal emelkedett. 30 millió alatt szóba sem állnak velünk, ha le akarjuk igazolni. És akkor még Silváról még nem is beszéltünk.
Gundel Takács a Telesportban kezdte a pályafutását, sportriporterként. Az egyik legnagyobb tudású, legfelkészültebb és legkorrektebb riporternek tartom, magas szakmai képességgel.MichaaBee írta:egyszer pedig olyat olvastam, h 17 euróért vagy fontért lehetett volna vinni! mondjuk már Huntelaarról is olvastam ezt! dehát Eto'o ér negyvenet, Benzema meg sztem nem ér 40-et, kb 30-at max.gekkodan írta:Gundelnek meg abban igaza van, hogy Villa ára mászik felfelé.
OFF: bírom Gundelt, nem tudtam, h már kommentátor is, eddig csak az alkuban láttam meg az örökösben, meg tegnapelőtt német-lengyelen.
mégegyszer bocs az offért!
gekkodan írta:Minden Barcásnak le a kalappal, kiemelhető még: Villa, Silva, Senna.
NAGYSZERŰ RAJT SRÁCOK!!! ÍGY TOVÁBB!!
VIVA VIVA VIVA ESPANA!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ DE mért????? Am grat a csapatnak nagyon jól játszottak....Xavi Puyol és INI is naon jól toltadanko94 írta:Énis ezt tippeltem de egy másik oldalon ez nekem 15 pontot fog érni ha ígymarad...ozsimiki írta:3-1et tippeltem, kinéz a 4 pont,hoppá