A többieket pedig sürgetném, hogy játsszák le meccseiket, illetve faithnomore-nak és Bob_Marley-nak jelzem, hogy még mindig készen állok az előző döntő lejátszására.

Kész, gyere.MichaaBee írta:Most.S.Agüero írta:Kanty!
9 embernél már amúgy is csak 3-as meccseket lehet csinálni.
9 nem osztható 2-vel tehát nem lehet ott párharcokat vívni.![]()
MichaBee!
Tőlem akár most is lejátszhatjuk!
Írd be neked mikor jó!Mr Bee a nevem, 10 percen belül belépek. Megnyitod a szobát?
Most.S.Agüero írta:Kanty!
9 embernél már amúgy is csak 3-as meccseket lehet csinálni.
9 nem osztható 2-vel tehát nem lehet ott párharcokat vívni.![]()
MichaBee!
Tőlem akár most is lejátszhatjuk!
Írd be neked mikor jó!
Igen, változatlanok. Két nyertig tart és párbaj.Bob_Marley írta:Szabályok változatlanok ugye?
Párbaj 2 nyertig?!
Levproff majd írd be mikor lenne esedékes neked!
Ozsinak csak pü kell és már itt is lesz, bár anélkül gyanús, hogy húzódna a dolog.Bob_Marley írta:ozsi ha venné a fáradságot és regelne meglennénk 18an
Persze hely az van. De, akkor még egy valaki kell és 18nál bezár a bazár. Na hajrá srácok valaki jöjjön, megéri.csabooo írta:ha van még hely, akkor én is mennék![]()
honfoglaló nevem:chobyy
Slither írta:LOL, még mindig nincs meg erre az ember?![]()
Pedig milyen türelmetlenül el akartátok kezdeni az új kört.
Ha nagyon kell akkor beszállok tölteléknek. Gimi óta nem játszottam ezzel (asszem újra is kéne regelnem), azóta meg elég sokat sorvadt az agyam.
Az jó lenne.Slither írta:LOL, még mindig nincs meg erre az ember?![]()
Pedig milyen türelmetlenül el akartátok kezdeni az új kört.
Ha nagyon kell akkor beszállok tölteléknek. Gimi óta nem játszottam ezzel (asszem újra is kéne regelnem), azóta meg elég sokat sorvadt az agyam.
Engem is vegyetek be. 15. Kalap1988 ( KalapKingdom a honfoglalóban).socio66 írta:1. Bob_Marley
2. MichaaBee
3. Kanty
4. csababarca (ronnieking)
5. bowlinggolyo(Attól függően h mikor lennének a fordulók vizsgaidős*ck miatt)
6. messideco (Potty14)
7. Barcaman14(Don Andrés)
8. Fecooo
9. Leomessi14(botithebest)
10. levproff
11. Lionel85
12. s.agüero ( matyee11 )
13. kurdt (BrainSampler)
14. socio66 (dislikehero)
Így van. Ezért lenne jó ha összejönnénk 18an, mert úgy a legkönnyebb a lebonyolítás. 16al is meglehet csinálni, úgy csak párharcmeccsek lennének.S.Agüero írta:úgy van, h ha pl 18-an összejövünk, akkor sorsolunk párbajmeccseket.
azaz lesz 9db párbaj meccs. akik továbbjutnak(9en) játszanak gondolom 3db 3fős meccset.
az elsők továbbjutnak és utána lesz a 3 győztesnek egy döntő.
de nem biztos, nem én vagyok a "szervező".
egyébként ha visszaolvastok a 6.-7. oldalra, akkor ott megtaláljátok hogy megy.