A tipikus barcás mentalitás. Gyere csak írogatni ha jól esik. Az értelmesebbje úgyse fog komolyan venni.fcjoc írta:át kellene ruccanni a madridistára irogatni![]()
Barca vs. Real
Legalább mi már tudjuk, hogy mire számítsunk a Valladolid ellen idegenben! 

át kellene ruccanni a madridistára irogatni

Csak bele ne haljanak a végére a saját maguk által diktált tempóba! 

vééégre máááááááááár
1:0 
írják a madridistán h ők már előtte is örültek volna 1 x-nek ..

írják a madridistán h ők már előtte is örültek volna 1 x-nek ..
Góóóóóóóóóóóóól!!! 

Na ezt már Casillas sem menthette... 1-0!!!
remélem mindenki látta nistelrooy-t az imént a lassításban amit a szájával csinált, mint egy igazi ló!
De durva volt

De durva volt

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
eddig csak két tizit nem adtak meg a "kiscsapatnak".... 
ez a bíró nonszensz....csak ő tartja meccsben a madridot.

ez a bíró nonszensz....csak ő tartja meccsben a madridot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vagy: Casillas CFfcjoc írta:..real-t most is casillas menti meg.. nekem ne jöjjjenek oannal hogy messilona.. meg ienek .. real cassillas madrid

..real-t most is casillas menti meg.. nekem ne jöjjjenek oannal hogy messilona.. meg ienek .. real cassillas madrid 

-
- Jugador d'estrella
Csak annyit fűznék hozzá, ha a barca ellen akármelyik csapat kitámad, vagy támadó jellegű focit próbál erőltetni, akkor azt a meccset a barca nagyon hamar rövidre zárja! Vagy 3-4 góllal...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Reméljük.cruyff írta:Nem baj, ti majd megmutatjátok, hogy is kell támadni a Nou Campban.
Szétszedjük őket. de szerintem annyira ostobák nem lesznek. Ellenünk sosem azok. Még a Bernabeuban is rendre átadják a teret.

Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem akartak vagy nem mertek (ki)támadnira95 írta:Ezen én is gondolkoztam, de néha annyira látszott h. nem akarnak támadni, pl mikor hátul adogattak Paloppal... Így nem lehet, de valóban nagyon ott van a hátsó alakzat. Az meg h. Ronaldinho kimaradt az még jól is jött nektek.merx írta:nem tudom miért mondják egyesek, hogy a lyon meg a sevilla is csak védekezett és így persze, hogy nem volt esélye a győzelemre egyik csapatnak sem... az nem fordult meg ezen emberkék fejében, hogy barca játszik úgy, hogy nekik ne maradjon jóformán más csak a védekezés.

Okés, de ilyen alapon azért adogattak hátul, mert ötlettelenek voltak. Akartak volna, de nem tudtak támadni. Akár. 

Ezen én is gondolkoztam, de néha annyira látszott h. nem akarnak támadni, pl mikor hátul adogattak Paloppal... Így nem lehet, de valóban nagyon ott van a hátsó alakzat. Az meg h. Ronaldinho kimaradt az még jól is jött nektek.merx írta:nem tudom miért mondják egyesek, hogy a lyon meg a sevilla is csak védekezett és így persze, hogy nem volt esélye a győzelemre egyik csapatnak sem... az nem fordult meg ezen emberkék fejében, hogy barca játszik úgy, hogy nekik ne maradjon jóformán más csak a védekezés.
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
nem tudom miért mondják egyesek, hogy a lyon meg a sevilla is csak védekezett és így persze, hogy nem volt esélye a győzelemre egyik csapatnak sem... az nem fordult meg ezen emberkék fejében, hogy barca játszik úgy, hogy nekik ne maradjon jóformán más csak a védekezés.
Ezek után ha a zaragoza nem lesz meg, na az lesz az égés mert sztem nem említhető egy lapon sem a lyonnal sem a sevilla-val remélem szerdán is látjuk azt a meccset! a realnak meg (furcsán fog hangzani de) sok sikert a mai meccshez!
(de csak h izgalmas legyen a bajnokság)
Ezek után ha a zaragoza nem lesz meg, na az lesz az égés mert sztem nem említhető egy lapon sem a lyonnal sem a sevilla-val remélem szerdán is látjuk azt a meccset! a realnak meg (furcsán fog hangzani de) sok sikert a mai meccshez!

-
- Barça B
Jo volt tegnap a Barca és a szebb, és támadobb játékot játszo csapat nyert! A Sevilla pedig nagyon rosz volt, szinte nem is támadtak, nekik elég lett volna a 0-0! Messi tényleg jol jáccott!
Remélem ma sikerül nyernie a Madridnak is, és akkor nem lesz baj h ma nyertetek
Egyébként Ronaldinho mért nem jáccott a meccsen?
Remélem ma sikerül nyernie a Madridnak is, és akkor nem lesz baj h ma nyertetek

egyértelmű csalódás volt a sevilla defenzív játéka. mintha nem is ők lettek volna. 9 mezőnyjátékos védekezett. én még soha nem láttam ilyet a sevillától.