Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy: Casillas CFfcjoc írta:..real-t most is casillas menti meg.. nekem ne jöjjjenek oannal hogy messilona.. meg ienek .. real cassillas madrid
Reméljük.cruyff írta:Nem baj, ti majd megmutatjátok, hogy is kell támadni a Nou Campban.
Nem akartak vagy nem mertek (ki)támadnira95 írta:Ezen én is gondolkoztam, de néha annyira látszott h. nem akarnak támadni, pl mikor hátul adogattak Paloppal... Így nem lehet, de valóban nagyon ott van a hátsó alakzat. Az meg h. Ronaldinho kimaradt az még jól is jött nektek.merx írta:nem tudom miért mondják egyesek, hogy a lyon meg a sevilla is csak védekezett és így persze, hogy nem volt esélye a győzelemre egyik csapatnak sem... az nem fordult meg ezen emberkék fejében, hogy barca játszik úgy, hogy nekik ne maradjon jóformán más csak a védekezés.
Ezen én is gondolkoztam, de néha annyira látszott h. nem akarnak támadni, pl mikor hátul adogattak Paloppal... Így nem lehet, de valóban nagyon ott van a hátsó alakzat. Az meg h. Ronaldinho kimaradt az még jól is jött nektek.merx írta:nem tudom miért mondják egyesek, hogy a lyon meg a sevilla is csak védekezett és így persze, hogy nem volt esélye a győzelemre egyik csapatnak sem... az nem fordult meg ezen emberkék fejében, hogy barca játszik úgy, hogy nekik ne maradjon jóformán más csak a védekezés.