Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy kicsit merész gondolat..De így legyen!Ordog írta:Én 6-1-re tippelekIde
képzelem milyen, amikor pesszista vagy..Mental_Theo írta: nem is vagyok pesszimista
Huh...Hát akkor eléggé elvagy tévedve...Van eus útlevele....Brian 20 írta:tavaly volt egy 5 zsinoros gyözes sorozata a csapatnak a bajnokságban már két meccsen nem kapot golt a csapat jó lenne ezt 3 ra bövíteni:!!!
és MAXI Lopezt a csapatba. lehet azért nem játszhat mert nincs spanyol utlevele
Birom Maxit de akkor inkább ne játszon ha csak ezen az áron léphetne pályára, akkor már inkább játszunk a Sociedaddal egy jó kis sima meccset.Badi írta: Talán akkor jöhet be ha a második félidőben vezet a Sociedad, és váltunk 4 csatárra...
Én is ezt akartam írni. Kedheted élezni a célszerszámot!Morminho írta:szerintem már kezdheted isFernando írta:Rijkaard nem hírdetett csapatot?
Ha Maxi-t kihagyja akkor tökönszúrom magam!
szerintem már kezdheted isFernando írta:Rijkaard nem hírdetett csapatot?
Ha Maxi-t kihagyja akkor tökönszúrom magam!
Hát látom csak a vereségeket akarod beleírni m a győzelmekhez nem elég egy füzetcsababarca írta:Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannak![]()
Ettől még nem tod megnézni a híreket és megszerezni az infókat amire szükséged van?csababarca írta:Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannakCharlie írta:komolyan mondom,megáll az ember esze hogy milyen emberek vannak![]()
C.![]()