Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Ez egy kicsit merész gondolat..De így legyen!Ordog írta:Én 6-1-re tippelekIde

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szokás szerint ezeket tudom ajánlani: http://www.asiaplate.com/live.today.htm
http://www.tvmix.net/inicio.php?ver=/20 ... 096-3.html
Nem tudom h működik-e, akinek kell majd próbálkozzon vele.

http://www.tvmix.net/inicio.php?ver=/20 ... 096-3.html
Nem tudom h működik-e, akinek kell majd próbálkozzon vele.

nemm tudja valaki, hogy neten nem lehet e nézni az esti meccset??? és ha igen hol??? 

képzelem milyen, amikor pesszista vagy..Mental_Theo írta: nem is vagyok pesszimista

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Szerintem sajna csak döntetlen lesz a mérkőzés
egy kontrából megszerzi a vezetést a Sociedad félidő előtt,mi meg egy gólt tudunk begyömöszölni majd sajna
de ne legyen igazam
nem is vagyok pesszimista
egy kontrából megszerzi a vezetést a Sociedad félidő előtt,mi meg egy gólt tudunk begyömöszölni majd sajna

de ne legyen igazam
nem is vagyok pesszimista
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Huh...Hát akkor eléggé elvagy tévedve...Van eus útlevele....Brian 20 írta:tavaly volt egy 5 zsinoros gyözes sorozata a csapatnak a bajnokságban már két meccsen nem kapot golt a csapat jó lenne ezt 3 ra bövíteni:!!!
és MAXI Lopezt a csapatba. lehet azért nem játszhat mert nincs spanyol utlevele
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
tavaly volt egy 5 zsinoros gyözes sorozata a csapatnak a bajnokságban már két meccsen nem kapot golt a csapat jó lenne ezt 3 ra bövíteni:!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nyerni kéne ma is és kicsit meggyőzőbben ,mint múltkor,tudom,hogy nehéz felállt védelem ellen játszani,de azért mégis..Maxi kaphatna azért min. egy negyed órát..csak nyerjünk..
FoRcA BaRcA!
FoRcA BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Eurobarca Staff
Birom Maxit de akkor inkább ne játszon ha csak ezen az áron léphetne pályára, akkor már inkább játszunk a Sociedaddal egy jó kis sima meccset.Badi írta: Talán akkor jöhet be ha a második félidőben vezet a Sociedad, és váltunk 4 csatárra...
Nem hiszem, hogy lehetőséget kaphat Maxi a szerdai után...
ha valaki váltani fogja Etoot, az csakis Larsson lesz.Dinho-t úgyse hozza le, a 3 posztra meg végképp semmi esélye. Talán akkor jöhet be ha a második félidőben vezet a Sociedad, és váltunk 4 csatárra...
ha valaki váltani fogja Etoot, az csakis Larsson lesz.Dinho-t úgyse hozza le, a 3 posztra meg végképp semmi esélye. Talán akkor jöhet be ha a második félidőben vezet a Sociedad, és váltunk 4 csatárra...
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Nah végre Maxi is a keretben!
Bár ez Rijkaardnál nem jelenti azt hogy biztosan játszani is fog....
Remélem azért kap egy kis időt a második félidőben mert már nagyon megérdemelné 

Szerintetek mi lesz a kezdő csapat???
HÁáát én nem tom de erre tippelek
Valdes
Oleguer Puyol Edmilson Gio/Syl
Xavi
Bommel Iniesta/Motta
MESSI!!!!!! Dinnyóka
Eto'o
Messi után azéé raktam felkiáltójelet mert remélem ő lesz....a jobboldalt
HÁáát én nem tom de erre tippelek
Valdes
Oleguer Puyol Edmilson Gio/Syl
Xavi
Bommel Iniesta/Motta
MESSI!!!!!! Dinnyóka
Eto'o
Messi után azéé raktam felkiáltójelet mert remélem ő lesz....a jobboldalt

-
- Director del Fútbol
Én is ezt akartam írni. Kedheted élezni a célszerszámot!Morminho írta:szerintem már kezdheted isFernando írta:Rijkaard nem hírdetett csapatot?
Ha Maxi-t kihagyja akkor tökönszúrom magam!
szerintem már kezdheted isFernando írta:Rijkaard nem hírdetett csapatot?
Ha Maxi-t kihagyja akkor tökönszúrom magam!

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyébként köszi charlie ,csak a barca mallorca meccset nem találom sehol
a többit már megtaláltam

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Erről a bajnoksáról akarok írni.Annyira hülye nem vagyok hogy egy füzetba írom le a barca több mint 100 évre visszanyúló mérkőzéseit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Eurobarca Staff
Hát látom csak a vereségeket akarod beleírni m a győzelmekhez nem elég egy füzetcsababarca írta:Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannak![]()

- Charlie
- Öreg Harcos
Ettől még nem tod megnézni a híreket és megszerezni az infókat amire szükséged van?csababarca írta:Csak szerettem volna egy füzetet írni a barcáról de akkor mindegy.Külön öröm hogy ilyen segítőkész barcadrukker társaim vannakCharlie írta:komolyan mondom,megáll az ember esze hogy milyen emberek vannak![]()
C.![]()
C.