Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Blest írta:http://youtube.com/watch?v=Km4UaqCFdzk&feature=related
Na mit szóltok?![]()
"Új Drogba"- Bafetimbi Gomis -
Varatrix írta:Előttem is többen irtak már a goal.con hitelességérőlCsak a Barca! írta:Ha ez igaz, akkor akár hozzánk is jöhetne. Főleg ingyé.ami ugye nincsen.
Előttem is többen irtak már a goal.con hitelességérőlCsak a Barca! írta:Ha ez igaz, akkor akár hozzánk is jöhetne. Főleg ingyé.
de jó lenne... mer egyelőre nem sok kronkrétumut tudunk...norbert55 írta:Az a gond h ezek csak találgatások de állítólag a jövőhéten bejelentenek mindent h kik mennek meg ijeneket.Már alig várom.
Mire érted te a hisztizést?Capon írta:Villa jó támadó szó se róla. De szerintem ő is a hisztisebb játékosok közé tartozik.
Ez legyen a legnagyobb gondunk az átigazolások alatt. És reménykedünk hogy Guardiola gatyába rázza ha itt is hisztizik.Capon írta:Villa jó támadó szó se róla. De szerintem ő is a hisztisebb játékosok közé tartozik.
Főleg, hogy állítólag Guardiola megakarja tartani Ezquerrot. Bár szerintem ez is csak egy goal.com által feldobott pletyka. Nem hallottam tőle még semmi ilyen nyilatkozatot.DaveN írta:a nyilatkozatok alapján télleg úgy tűnik h alvés és villa jönne és akkor ezzel meg is lenne a két főkérdés... már csak a középpálya marad, meg a középső védő. alvésér oda lehetne adni a 25 milla mellé mondjuk ezquerrot...bár gondolom ez annyira azér nem lelkesítené fel a sevillát
adjuk oda oleguertDaveN írta:a nyilatkozatok alapján télleg úgy tűnik h alvés és villa jönne és akkor ezzel meg is lenne a két főkérdés... már csak a középpálya marad, meg a középső védő. alvésér oda lehetne adni a 25 milla mellé mondjuk ezquerrot...bár gondolom ez annyira azér nem lelkesítené fel a sevillát
nem hiszem h eto'o túl sokszor fog a barcából menni afrika kupára...norbert55 írta:4.Míg Eto'o szezon közben menne Afrika kupára Villa maradna a Barcánál.Varatrix írta:Éevek Villa mellet!
1.Villa jól tudná pótolni Eto'o t.
2. Elhagyná a sülyedő hajót.
3. És az állítólagos Spanyolosításba is illik!
4.Míg Eto'o szezon közben menne Afrika kupára Villa maradna a Barcánál.Varatrix írta:Éevek Villa mellet!
1.Villa jól tudná pótolni Eto'o t.
2. Elhagyná a sülyedő hajót.
3. És az állítólagos Spanyolosításba is illik!
Azért inkább Mancini mert sztem az ő brazilos lendülete biciglicselei bármikor hozhat vmi jó dolgot.Sztem gyorsabb teknikásabb mint Silva azért inkább ő.szajko írta:Mancini/Assulin sztem az nem az igazi én oda más játékost tennék mondjuk ha lehetne akkor inkább SILVA-t...norbert55 írta:Eto'o -Villa u.a a játékos majdnem de ezzel is lehetne frissíteni a keretet szal nagyobb garancia a sikerre.
Lehetne ijen támadósor:
Messi------------------------Villa/Henry/Bojan-----------------Mancini/Assulin
Én is 30at olvastam. Ha Eto'o 40ért megy, akkor még keresünk is raja. Már persze ha minden minden.szajko írta:A Real ibrahimovicot veszi meg elvileg am az a gigászi összeg én úgy tom h 30 milla volt...Varatrix írta:Bocsi srácok, kicsit le vagyok maradva, én úgy tuttam hogy Villáért a madrid bejelentkezett egy elképesztő összeggel. Akkor most hogy kerül szóba a barcával?
Mancini/Assulin sztem az nem az igazi én oda más játékost tennék mondjuk ha lehetne akkor inkább SILVA-t...norbert55 írta:Eto'o -Villa u.a a játékos majdnem de ezzel is lehetne frissíteni a keretet szal nagyobb garancia a sikerre.
Lehetne ijen támadósor:
Én ugy gondolnám hogy:norbert55 írta:Eto'o -Villa u.a a játékos majdnem de ezzel is lehetne frissíteni a keretet szal nagyobb garancia a sikerre.
Lehetne ijen támadósor:
A Real ibrahimovicot veszi meg elvileg am az a gigászi összeg én úgy tom h 30 milla volt...Varatrix írta:Bocsi srácok, kicsit le vagyok maradva, én úgy tuttam hogy Villáért a madrid bejelentkezett egy elképesztő összeggel. Akkor most hogy kerül szóba a barcával?
Nem csak te vagy így, de szerintem van ott még 1-2 akit ide lehetne hozni, mondjuk a védelembe.szajko írta:Két valencia játékost is szívesen látnék Barca mezbe Silva és Villa nekem mind2 játékos szimpatikus és kiválló játékosok is az én szememben,de ezzel szerintem nem csak én vagyok így..