cantera, egyelőre az tűnik valószínűbbnek azért, így magunk közt szólva, hogy Perez jó szokását követi és jövőre is majd igazol.
Ugyanis két nagy igazolásotok van, CRről ismeri a véleményem mindenki, szvsz Kakával lehet majd mit kezdeni, ennyi. Emellé van egy nulla edző. És itt tartotok. De ha egy jó csapatot is sikerül végül összeigazolni, nem fog itt leesni magától még a sok kupa. Nemzetközi szinten kiszámíthatatlan minden, a bajnoskágban meg minden idők legjobb és legnagyobb Barcelonáját kéne überelni.
Márpedig ha nincs kupa, akkor tudjuk mi jön: újabb nagy igazolások.
Colin írta:lionelmessi19:
Mire gondolsz? Színvonalas kritikát örömmel olvasok. Ha arra gondolsz hogy a sok bulvár illetve a fake, arról nem a hírszerkesztőink tehetnek, hanem a "színvonalas" madridi (és egyéb) lapok.
De azt személyes sérelemnek érzem hogy a madridistát egy lapon említed az NSO-val

Aminél források sincsenek megjelölve... Nálunk viszont 1 hír sem általunk kitalált.
Olvasd el az előző hsz végét, szerkesztettem.
Akár megjelölnek forrást akár nem, én botrányosnak tartom h mindent válogatás nélkül összeírnak. De ha ez az irányvonal, márpedig a szerkesztő kollégák mindig ezt jelölték meg, ám legyen. Egy szavam nem volt azóta. Ellenben amit ott lenn olvashatsz, az meglehetősen gáz..
Ez meg egy kis tévedés: csak egy hszben említettem a két lapot. Bár őszintén szólva megvan rendesen a madridistáról a véleményem, azért az nso mindennek a legalja.
egyébként pedig nem erre való ez a topic, nem is akarom ismét erre használni, és folytatni ezt. Úgy csinálják odaát, ahogy jónak gondolják, az ne befolyásolja a dolgot, hogy én majd olvasom-e, vagy sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila