Bojan is láthatóan igen megosztja a közvéleményt
Én a magam részéről a maradása mellett kampányoltam mindig is,mert jobbnak érzem,ha nálunk van,mintha kölcsönbe menne.Persze előfordulhat,h jót tenne neki és nekünk hosszabb távon,de én hiszek benne,h ő ide kell.
Abban a nagyszeű szezonban élni tudott a mások által ölébe hullott lehetőséggel és felírta magát a térképre.Korábban olvastam,h annak a bizonyos cselnek (ami kábé 50%,h direkt volt

) köszönheti,h még emlékszünk rá.Ez marhaság.Sok szép pillanatot okozott nekünk abban a hányattatott szezonban és nélküle lehet,h még a dobogó sem lett volna meg.Szal akkor is húzhatja vki a csapat szekerét,ha nem első hely lesz a vége

Azt sem mondom,h csak miatta értünk oda,de nagy szerepe volt benne.
A tavalyi szezon elég érdekes volt a szempotjából,mivel sokáig benne volt a top3 legmellőzöttebb playánkban,ráadásul pont akkoriban,amikor még nagyban rotált Pep.Ennek okait csak tippelhetjük,de ilyen "kezdés" után,gyengén meccshiánnyal küzdve nem kell annyira alulértékelni,amit mutatott a triplázás évében.Minél több lehetőséget kapott,annál jobban élt vele.Kupában ott volt a stabil játékosok közt,villogott is sztem.Bajnokikon elég kevés szerep jutott neki (emlékezzünk,hányszor kértük volna a pályára,amikor miénk volt a meccs és egy 20-25 percet simán lehetett volna játszatni),és én úgy néztem,h elég sokszor mozgott jól,csak vhogy ebben a sorozatban nem volt igazán szerencséje.Persze,voltak borzasztó meccsei is,de kinek nem?!Amikor nem is ment neki,hajtott,küzdött,de túl görcsösen,ez a tv-n keresztül is érezhető volt.Ez kötötte gúzsba a lábait és nem tudott átlépni a saját árnyékán.A BL-ben is szinte epizódszerep jutott neki,így nehéz érvényesülni.Ráadásul talán egy meccse volt,amikor végig tolta,az pedig a "C" csapattal lejátszott,vesztes Krakko elleni derbi volt.
Azét is lenne jobb,ha nálunk maradna,mert így a legjobbakkal edzhet,tőlük tanulhat.Ha elmegy egy olyan csapatba,ahol stabil kezdő,az jelenleg egy középcsapat szintje,így nehéz lenne fejlődnie olyan minőségű társakkal.Ha meg nagyobb névhez adnánk,akkor kábé annyit játszana,mint itt,szal értelmetlen.Így legalább van egy naon jó képességű csatárunk talonban és nem kell keresni az utánpótlását (főleg azért sem,mert máris meglehet K9 személyében

),h legyen aki tolja,amíg Zlatan pihen.
Részemről bőven megérdemli az esélyt,h itt teljesedjen ki,ehhez kell az ő kiváló teljesítménye,edzésmunkája és Pep bizalma.Ha vmelyik nem lesz meg,akkor majd visszatérhetünk rá a kövi pihenőben.Addig meg nézzük meg,h mire lehet tőle számítani idén,ill a Mestertől felé...