Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz az infót!socio66 írta:A Honvéd szinte biztosan,a Vasas meg ki-ki meccset játszik a horvát csapattal,ezekből általában nem jönnek ki jól,de ki tudja.senzu írta: vasas és a honvéd mekkora eséllyel fog kikapni az euroligában?
Ajánlom inkább az Egert,itthon játszunk a Kazannyal,a tét a csoportból való továbbjutás,a klub történelmének legnagyobb sikere lenne,garantáltan fel fog robbanni az uszoda,kizárt dolog,hogy kiverjenek minket. Bármennyi pénzt rátennék.
A Honvéd szinte biztosan,a Vasas meg ki-ki meccset játszik a horvát csapattal,ezekből általában nem jönnek ki jól,de ki tudja.senzu írta: vasas és a honvéd mekkora eséllyel fog kikapni az euroligában?
A Milan meccsen minden benne van a pakliban és én a Bremen-Stuttgart illetve Bordeaux-Montpellier meccseket sem venném biztosra. Csakúgy mint a Fulham-Tottenham!Hunter91 írta:Hétvégére:
Roma-Milan 2.80
ZTE-FTC 1.87
Real Madrid-Sevila 1.35
Almeria-Barcelona 1.25
Bremen-VFB Stuttgart 1.93
Bordeaux-Montpellier 1.55
Bologne-Lyon 1.38
Nürnberg-Leverkusen 1.68
Fulham-Tottenham 2.25
Szerintetek?
Ja és Fiorentina - Juventus D ???
Legközelebbre is várjuk építőjellegű kritikáidat szívesen mert úgy tűnik jövedelmező lenne ha minden meccsről véleményt írnálBarcaforever írta: Délután már láttam a "tuti" szelódat és nem nagyon értettem, pont most akartam leírni, csak mondom előtte megnézem az eredmenyek.com-ot,h a német meccs egyáltalán nem 1.2 értékű meccs szerintem.Izland asszem 3 vagy 4 ponttal a németek előtt van é jobb a meccsátlaguk is.Most meg látom, h 1-1re állnak.De remélem behúzzák drukkolok érted.![]()
Egyébként meg a tegnapi nacional-belenenses meccs mára lett halasztva és nem 1-es szorzóval lesz számítva!!A nacional be is húzta, szóval boldog vagyok, mert így jóval nagyobbat húztam rajta.
Pedig végig izgultam a Pick Szegedet és az Unics Kazant is. Erre egy ilyen ostoba német csapad nem tud megverni egy szerencsétlen Izlandot.Bobberto írta:Márpedig elment... b'ssza meg... a végén 3 olyan helyzet volt hogy nem hittem el és nem tudták beb'szni hihetetlen.... :S:(fcbarca10 írta:Basssszus![]()
Üres volt a kapu!
Nem hiszem el!
Költői kérdés volt.fcbarca0827 írta:Honnan tudjuk, hogy beírod-e miket raktál?levproff írta: Amúgy nem sokára én is szétnézek Tobeten, és majd beírom miker raktam?![]()
Sztem:Roma behúzza, Fulham xel,Juve pedig nyerni fog!Tudom,h otthon kikaptak, de ők pont ilyenek lettek idén.Képesek akár megverni az intert is, aztán kikapni egy Livornotól.Egy 200asért rakd meg az én tippjeimet is.Hunter91 írta:Hétvégére:
Roma-Milan 2.80
ZTE-FTC 1.87
Real Madrid-Sevila 1.35
Almeria-Barcelona 1.25
Bologne-Lyon 1.38
Nürnberg-Leverkusen 1.68
Fulham-Tottenham 2.25
Szerintetek?
Ja és Fiorentina - Juventus D ???
Délután már láttam a "tuti" szelódat és nem nagyon értettem, pont most akartam leírni, csak mondom előtte megnézem az eredmenyek.com-ot,h a német meccs egyáltalán nem 1.2 értékű meccs szerintem.Izland asszem 3 vagy 4 ponttal a németek előtt van é jobb a meccsátlaguk is.Most meg látom, h 1-1re állnak.De remélem behúzzák drukkolok érted.Fernando írta:Elég nagy esély van rá, hogy nyer, bár izomsérülése van, és a tavaly elverte Görges Szávay-t. Azért sztem esélyes.csababarca írta:Szávay Ági győzelmére mennyi esély van?
Azért nem lehetetlen a győzelme igaz?
Amúgy látom elég sokan ráraktátok a szelvényetekre a Wolfsburgot hokiba. Megtévesztő az 1.33-as odds picit sztem. Nem lesz egy sima meccs.
Mára:
1. (nagyobb tét)
Notts County vs. Macclesfield H 1.38
U21Németország vs. U21Izland H 1.20
Eisbären B. vs. Köln H 1.43
Crvena Zvezda vs. Nymburk H 1.35
2. (kicsi tét)
*(1-0)Írország vs. Brazília V 2.10
Hannover vs. Frankfurt H 2.04
U21Franciaország vs. U21Horvátország H 1.78
Rosario Central vs. Arsenal Sarandí H 1.88
3. (megvadultam)
Pittsburgh vs. Buffalo H 1.83
Törökország vs. Honduras H 1.55
Svájc vs. Uruguay 2-3 gól D 1.93
Ausztria vs. Dánia V 2.03
*(0-1)Hollandia vs. USA H 2.27
Albánia vs. Észak-Írország H 2.43
Dél-Kórea vs. Elefántcsontpart D 3.15
A Leverkusen ennyire gázos lenne?LM10 írta:Pirossal jeleztem a számomra gázosabbakat.Hunter91 írta:Hétvégére:
Roma-Milan 2.80
ZTE-FTC 1.87
Real Madrid-Sevila 1.35
Almeria-Barcelona 1.25
Bologne-Lyon 1.38
Nürnberg-Leverkusen 1.68
Fulham-Tottenham 2.25
Szerintetek?
Pirossal jeleztem a számomra gázosabbakat.Hunter91 írta:Hétvégére:
Roma-Milan 2.80
ZTE-FTC 1.87
Real Madrid-Sevila 1.35
Almeria-Barcelona 1.25
Bologne-Lyon 1.38
Nürnberg-Leverkusen 1.68
Fulham-Tottenham 2.25
Szerintetek?
Honnan tudjuk, hogy beírod-e miket raktál?levproff írta: Amúgy nem sokára én is szétnézek Tobeten, és majd beírom miker raktam?