Én mondom!!!merx írta:Azt ne mondjátok, hogy sajnáljátok a realtól ezt a győzelmet!

Akkor örülnék a legjobban, ha a margit a kiesés ellen harcolna

Inkább szép játékkal, mint ősszel MadridbanCharlie írta:Taktikus játékkal,mint a Chelsea ellen,jó lenne egy szép eredményt elérni.
C.
Sztem azért Cicinho sokkal jobb mint Belletti, olyan átmenet Cafu és Belletti kozottnoname írta:Cicinho a Real Madrid Bellettije.Badi írta:Cicinho látványos játszik, de a védőmunkája nulla...ugyanez van ramossal isjól fejel, de egy jobb csatár ellen semmit nem ér
Ramosra rengeteg pénzt adtak ki. Nem rossz játékos(legalábbis Pavonnál jobb- de nála ki nem), de sose fog annyi pénzt érni, mint amennyit költöttek rá. Annyira lehet őt Hierrohoz hasonlítani, mint Robinhot Peléhet.
Sajnos van itt is olyan, aki ezt gondolja, legalábbis én olvastam ilyen véleményt...Ordog írta:...hogy Ronaldinho nélkül egy középcsapat lennénk???
Sacchi magyarázd már meg nekem ezt a sok IQ fájtert a madridistán???Sacchi írta:Cicinhot középpályásként kéne játszatni és nem védőkéntRemekül támad, de védekezésben sokan jobbak nála.
Cicinho a Real Madrid Bellettije.Badi írta:Cicinho látványos játszik, de a védőmunkája nulla...ugyanez van ramossal isjól fejel, de egy jobb csatár ellen semmit nem ér
okok.kihasználjuk.megnyerjük a bajnokságot és a bl-t is ahol ti szóba se jöhettek!!!a jövő még odébb van, de ti sztem gyengék lesztek, h bármit is nyerjetek.nullák vagytok sajnos.nincs ellenfél a spanyol bajnokságban.de szoritok h legalább ott a 4dik hely környékén végezzétek az idény végére és legyen minek örülni.zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"
Erre csak ennyit válaszolok:zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"