Zozzy 5 írta:chi omega írta:
jó, nem kioktatni akartalak, csak szerintem rosszul látod. bár javult, oké, de olyan nagy ugrást én nem látok a játékának színvonalában. a tavalyi átlagát hozza legalább.. az idei átlagánál az is több, tény.
"Az meg külön érdekes, hogy tehetné meg azt egy Barca játékos, hogy hétköznap elmegy partizni...Elvileg be vannak vezetve a szigorítások"
jó, azért gondolom nem felügyelik őket fegyveres őrök kutyákkal..
Nem is mondtam, hogy óriásit javult

Viszont úgy láttam elindult egy olyan irányba, hogy "na jó, mostantól más lesz". Aztán most meg elmegyek partizni Szerdán vagy nem is tom mit írtak...Ez az állítólagos hirtelen jött hozzáállás változás amit nem tudok/szeretnék elhinni. Persze lehet, hogy valóban igaz a hír és nem akar ő itt már semmit, akkor tényleg nincs miről beszélni. Csak na, az elmúlt meccseken nem ez látszott
Kutyával nyilván nem örzik őket, de ha ilyen simán meg lehet szegni, akkor a világ egyik legnagyobb klubjának vezetőségéből gyerekjáték bohócot csinálni...Ez is nehezen hihető.
Végül és nem uccsó sorban pedig az sem elvetendö ötlet, hogy a klubon belül megy az ejnye-bejnye a legkeményebb formában, csak nem akarják nyilvánosságra hozni...
Komolyan gondolkozok rajta, hogy mostmár felveszem msn-en és megkérdezem.(

)
- ok, javult valamicskét, bár én nagyon görcsösnek érzem ezt az akarást, de akkor ebben megállapodtunk
- nem konkrétan értettem a kutyásat. hanem ami elő van írva nekik, azt a játékosok felelőssége betartani. nem tartatja be velük senki, nem gyerekek már, érted. tudja jól a profi sportoló, hogy kőkeményen kell tartania magát dolgokhoz, ha jó formában akar játszani, amiért a pénzét kapja. a klub (és az edző) segít neki, előírja mit kell tennie, hiszen ő focista, nem orvos, nem edző, meg nemtudommicsoda.
úgy gondolom, ha nem tartaná magát a rendhez, DE zseniálisan játszana, akkor nem szólna rá senki. csakhogy ma már ezt nem lehet megtenni, ez már nem george best kora.
nem hiszem, hogy ronaldinho azzal csinálna bohócot a klubból, hogy nem veszi elég komolyan a profi sportot. csak a saját nimbuszát rombolja vele.
- arra mérget vehetünk, hogy klubbon belül megy az ejnye-bejnye. de az ilyenek csak a legritkább esetben tudódnak ki.
mindenesetre rijkaardnak ezért is el kell vinnie a balhét. nem képes megregulázni a játékosait, ráadásul ő döntötte el gyakorlatilag, hogy ronaldinho marad. ezzel vállalta a feladatot, hogy újra jó formába hozza. nos, megbukott.