Eric Abidal
- Capon
- Llegenda del Barça
Úgy emlékszem Abidal nem elöször nyilatkozta ezt. Mikor ide jött (talán) rá egy-két hónappal már nyilatkozta, hogy a Lyon-hoz épest itt nem fektetnek akkora energiákat az erőnléti edzésre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem nem összefüggő. Én szerintem Abidal az eggyik leg megbízhatóbb játékos volt a szezon alatt. Az az ici pici romlás pedig, szerintem a fárdtság miatt volt, mentális értelembe, nem lehet könnyű senkinek egy ien (zűrös) barcába játszania.Csak a Barca! írta:...lehet ebben (is) kereshető R10 formahanyatlása?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Llegenda del Barça
ugyanezt mondta gili is, amikor elment a romába. akkor arról beszélt, h a barcás erőnléti edzés meg sem közelíti a rómait.
így utólag is gratulálok az edzői stábnak!
így utólag is gratulálok az edzői stábnak!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
Akkor már tudom, hogy Pep miért akarja kicserélni az egész stábot. Ő látta, hogy a munka nem úgy folyik ahogyan kellene.Csak a Barca! írta:Remélem ebben is változás áll be jövőre, mert akkor hiába lesz megint világverő keretünk.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
...lehet ebben (is) kereshető R10 formahanyatlása?
Ennyire? Ő konkrétan le se [auto_cenzúra] semmit...Érdekes, hogy a többiek nem lassultak be hosszútávon, meg nem híztak el....
NA OFF VÉGE.

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nah, Abidal is őszinte volt, nem tudom mik derülnek ki még ezek után...
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ja...Zozzy 5 írta:Újabb nagyszerű háttérinformáció...Még kiderül itt egy-két dolog és nekünk kell elnézést kérni, hogy többet mertünk remélni.
Mondjuk érdekes dolog, nem tudom, csak nekem tűnt fel, de a szezon elején Abidal elég jó volt fizikálisan, nem nagyon tudták az ellenfelek lefutni, a szezon 2. felében viszont már nem egyszer állva hagyták, lefutották. Akkor meg is van erre a magyarázat... Kezdetben még kitartott a lyoni erő, de mára ez már elfogyott.
Remélem ebben is változás áll be jövőre, mert akkor hiába lesz megint világverő keretünk.

...lehet ebben (is) kereshető R10 formahanyatlása?
-
- Llegenda del Barça
Újabb nagyszerű háttérinformáció...Még kiderül itt egy-két dolog és nekünk kell elnézést kérni, hogy többet mertünk remélni.
Ahhoz képest, hogy nem láttunk bele a dolgokba innen, egész jól eltaláltuk a dolgokat, nemde?
Kérdés, hogy ez csak Frank-nél volt-e így, vagy Pepnél is így lesz-e. Remélem nem.
Ahhoz képest, hogy nem láttunk bele a dolgokba innen, egész jól eltaláltuk a dolgokat, nemde?
Kérdés, hogy ez csak Frank-nél volt-e így, vagy Pepnél is így lesz-e. Remélem nem.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- tudod a problémám akkor is az egyénnel van........... Sylvinho így "öregen", Yaya sérvvel küszködve, Messi sérüléséből felépülve miért szántja fel a pályát és szakad szét a klubbért illetve értünk? Rájuk miért nem ragad át a rossz hangulat? Sylvinho darál, hajt amikor lehetőséget kap, olyan mint a kis Ludovic volt, csak balszerencséjére kapott egy nevesebb, fajsúlyosabb kollégát a posztjára.miihii írta:A szezon elején szájtátva néztem én is h miket nem csinál a mi hátvédünk,arra gondoltam,h aranyat találtunk..Aztán szép lassan esett ő is vissza a többiekkel.Azért az általánosítás,mert egy adott közeg,társaság hangulata akaratlanul is átragad az emberre.Igaz,h tuti nem felejtett el focizni,csak rendezni kell a gondolatokat,és pont ezért kell lecserélni Frank-ot,mert ő erre már nem képes...De ezt itt hagyom abba,ez az Abidal topicwesterngom írta: az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.
Kérem tisztelettel, talán fejezzük be ezeket az általánosításokat, hogy nem ment neki, mert a csapatnak sem ment. Ezek profik, akik nem felejtenek el az egyik pillanatról a másikra futballozni, csak a fejükben kell rendet tenni.
Remélem a köv szezonban újra az ereje teljében lévő Ericet látjuk,szükségünk lesz rá...
Bár legyen igazad, mert szeretném én is a "régi" Eric Abidalt látni.
- miihii
- KHAL
A szezon elején szájtátva néztem én is h miket nem csinál a mi hátvédünk,arra gondoltam,h aranyat találtunk..Aztán szép lassan esett ő is vissza a többiekkel.Azért az általánosítás,mert egy adott közeg,társaság hangulata akaratlanul is átragad az emberre.Igaz,h tuti nem felejtett el focizni,csak rendezni kell a gondolatokat,és pont ezért kell lecserélni Frank-ot,mert ő erre már nem képes...De ezt itt hagyom abba,ez az Abidal topicwesterngom írta: az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.
Kérem tisztelettel, talán fejezzük be ezeket az általánosításokat, hogy nem ment neki, mert a csapatnak sem ment. Ezek profik, akik nem felejtenek el az egyik pillanatról a másikra futballozni, csak a fejükben kell rendet tenni.

Remélem a köv szezonban újra az ereje teljében lévő Ericet látjuk,szükségünk lesz rá...
- westerngom
- Entrenador del Barça
[quote="gekkodan"]Igen, a legnagyobb gond a beadásokkal vannak. Sylvinho sokkal jobb arányban adja be a labdákat, ő viszont másban gyengébb. A kettőből kéne kihozni egy harmadikat
- csak több lehetőséget kellene adni Sylvinhonak, hogy felvegye a ritmust és le kellene ülni beszélgeti senor Abidalval, hogy miért nem tündököl és sziporkázik úgy, mint amikor ide érkezett, mert máskülönben van helyette más aki nem sz@rik bele ilyen nagy ívben. (:- az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.

- csak több lehetőséget kellene adni Sylvinhonak, hogy felvegye a ritmust és le kellene ülni beszélgeti senor Abidalval, hogy miért nem tündököl és sziporkázik úgy, mint amikor ide érkezett, mert máskülönben van helyette más aki nem sz@rik bele ilyen nagy ívben. (:- az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.
-
- Director del Fútbol
Igen, a legnagyobb gond a beadásokkal vannak. Sylvinho sokkal jobb arányban adja be a labdákat, ő viszont másban gyengébb. A kettőből kéne kihozni egy harmadikat
De viccet félretéve, Abidalban nagyobb esélyt látok a javulásra, mint Zambival kapcsolatban, aki 2 éve nem találja a formát. Neki valszeg az olasz foci fekszik egyedül.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador d'estrella
Ezzel egyetértek, ráadásul abidal fiatalabb is, csak akkor egész nyáron gyakorolja hogy kell egy jó lasztit centerezni. Amúgy zambi az utolsó pár meccsre feljavult, dehát ez nagyon kevés tőle.gekkodan írta:Tudom, hogy ez az elképzelés, de inkább menjen Zambrotta, mint Abidal. Zambinak 2 szezon óta nem sikerül felvenni a spanyol bajnokságot, ahhoz képest Abidal még csak 1 szezont volt itt és a szezon elején nagyon jól játszott, csak aztán kihatott rá a csapat gyenge szereplése. De én nem adnám el semmiképpen.
-
- Director del Fútbol
Tudom, hogy ez az elképzelés, de inkább menjen Zambrotta, mint Abidal. Zambinak 2 szezon óta nem sikerül felvenni a spanyol bajnokságot, ahhoz képest Abidal még csak 1 szezont volt itt és a szezon elején nagyon jól játszott, csak aztán kihatott rá a csapat gyenge szereplése. De én nem adnám el semmiképpen.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador d'estrella
Az ár viccesde nem kizárt hogy megy. Az egyik verzió szerint ha zambi marad átmegy a balszélre dani alvesre meg kell a zsé. Sztem jó védő de nem tud beadni, Gio támadásban sokkat többet nyújtott.
-
- Director del Fútbol
Nagyot nevetek, amikor olvasom, hogy a Pool eladja Riise-t és leraknak nekünk 10 milliót Abidalért... Majdnem szakadtam akkora vicc... 

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
senki sem dicséri
Régen nem játszott ilyen jól nagy szükségünk lesz rá jövőre
Szép volt Abi 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- miihii
- KHAL
Abidal a BARCA-s pályafutása kezdetén zseniálisat nyújtott,pörgött,mint a búgócsiga.Szal van benne fantázia,csak most picit őrá is rányomta a bélyegét a csapat "formája".Remélem nyáron ő is összekapja magát,jó lesz ő ott hátul.
- albicelesteX
- A Vadász
Jóhogy!!De ő szent és sérthetetlen!!Rugólábseriff!!Gomezinho írta:Szerintem Abidaltól jobb balszélső nem is kell! most nincs sajnos formában de jó lesz majd meglátjátok! a formahyanyatlást Puyolról duplán ellehet akkor mondani!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Abidált vinné a Pool, Riise helyett, legalábbis a goal.com szerint.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682562
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=682562
-
- Barça C
Nekem nem szimpatikus a fiú.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csúnyán benne volt az egyik gólban...
Vessetek meg érte, de én hasznosabb játékosnak tartom Sylvinhot! Főleg támadásban vannak zseniális beadásai a brazilnak. Abidal szvsz elszürkült...
Vessetek meg érte, de én hasznosabb játékosnak tartom Sylvinhot! Főleg támadásban vannak zseniális beadásai a brazilnak. Abidal szvsz elszürkült...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A meccs vége fele volt egy azaz kettő szép megoldása, amikor megkerülős csellel 2 embert is átvágott!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én éppen Puyolon láttam azt, hogy a többiek helyett is dolgozik. Abidal pedig lehet kasszis, de! A kispadon a helye!Gomezinho írta:Szerintem Abidaltól jobb balszélső nem is kell! most nincs sajnos formában de jó lesz majd meglátjátok! a formahyanyatlást Puyolról duplán ellehet akkor mondani!
-
- Director del Fútbol
Sehol sem volt ma sem, rég Sylvinhonak kellene nyomnia... Zambrotta legalább akart.fcbarcelonazsombi írta:Ez undorító amit ez az ember meccsek óta művel. A katasztrófa védelem leggyengébb pontja. Azt nem tudom mit keres a csapatba. Helyezkedési hibák sokszor ragad be mint egy kezdő oly könnyen haladnak át rajta mintha egy bolya lenne.