Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem összefüggő. Én szerintem Abidal az eggyik leg megbízhatóbb játékos volt a szezon alatt. Az az ici pici romlás pedig, szerintem a fárdtság miatt volt, mentális értelembe, nem lehet könnyű senkinek egy ien (zűrös) barcába játszania.Csak a Barca! írta:...lehet ebben (is) kereshető R10 formahanyatlása?
Akkor már tudom, hogy Pep miért akarja kicserélni az egész stábot. Ő látta, hogy a munka nem úgy folyik ahogyan kellene.Csak a Barca! írta:Remélem ebben is változás áll be jövőre, mert akkor hiába lesz megint világverő keretünk.
...lehet ebben (is) kereshető R10 formahanyatlása?
Hát ja...Zozzy 5 írta:Újabb nagyszerű háttérinformáció...Még kiderül itt egy-két dolog és nekünk kell elnézést kérni, hogy többet mertünk remélni.
- tudod a problémám akkor is az egyénnel van........... Sylvinho így "öregen", Yaya sérvvel küszködve, Messi sérüléséből felépülve miért szántja fel a pályát és szakad szét a klubbért illetve értünk? Rájuk miért nem ragad át a rossz hangulat? Sylvinho darál, hajt amikor lehetőséget kap, olyan mint a kis Ludovic volt, csak balszerencséjére kapott egy nevesebb, fajsúlyosabb kollégát a posztjára.miihii írta:A szezon elején szájtátva néztem én is h miket nem csinál a mi hátvédünk,arra gondoltam,h aranyat találtunk..Aztán szép lassan esett ő is vissza a többiekkel.Azért az általánosítás,mert egy adott közeg,társaság hangulata akaratlanul is átragad az emberre.Igaz,h tuti nem felejtett el focizni,csak rendezni kell a gondolatokat,és pont ezért kell lecserélni Frank-ot,mert ő erre már nem képes...De ezt itt hagyom abba,ez az Abidal topicwesterngom írta: az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.
Kérem tisztelettel, talán fejezzük be ezeket az általánosításokat, hogy nem ment neki, mert a csapatnak sem ment. Ezek profik, akik nem felejtenek el az egyik pillanatról a másikra futballozni, csak a fejükben kell rendet tenni.
Remélem a köv szezonban újra az ereje teljében lévő Ericet látjuk,szükségünk lesz rá...
A szezon elején szájtátva néztem én is h miket nem csinál a mi hátvédünk,arra gondoltam,h aranyat találtunk..Aztán szép lassan esett ő is vissza a többiekkel.Azért az általánosítás,mert egy adott közeg,társaság hangulata akaratlanul is átragad az emberre.Igaz,h tuti nem felejtett el focizni,csak rendezni kell a gondolatokat,és pont ezért kell lecserélni Frank-ot,mert ő erre már nem képes...De ezt itt hagyom abba,ez az Abidal topicwesterngom írta: az első két meccsén majd ki bújtam a bőrömből örömömben látva a mozgását, magabiztosságát, technikáját, most pedig összeugrik a gyomrom attól amiket csinál és amilyen hozzá állást tanúsít.
Kérem tisztelettel, talán fejezzük be ezeket az általánosításokat, hogy nem ment neki, mert a csapatnak sem ment. Ezek profik, akik nem felejtenek el az egyik pillanatról a másikra futballozni, csak a fejükben kell rendet tenni.
Ezzel egyetértek, ráadásul abidal fiatalabb is, csak akkor egész nyáron gyakorolja hogy kell egy jó lasztit centerezni. Amúgy zambi az utolsó pár meccsre feljavult, dehát ez nagyon kevés tőle.gekkodan írta:Tudom, hogy ez az elképzelés, de inkább menjen Zambrotta, mint Abidal. Zambinak 2 szezon óta nem sikerül felvenni a spanyol bajnokságot, ahhoz képest Abidal még csak 1 szezont volt itt és a szezon elején nagyon jól játszott, csak aztán kihatott rá a csapat gyenge szereplése. De én nem adnám el semmiképpen.
Jóhogy!!De ő szent és sérthetetlen!!Rugólábseriff!!Gomezinho írta:Szerintem Abidaltól jobb balszélső nem is kell! most nincs sajnos formában de jó lesz majd meglátjátok! a formahyanyatlást Puyolról duplán ellehet akkor mondani!
Én éppen Puyolon láttam azt, hogy a többiek helyett is dolgozik. Abidal pedig lehet kasszis, de! A kispadon a helye!Gomezinho írta:Szerintem Abidaltól jobb balszélső nem is kell! most nincs sajnos formában de jó lesz majd meglátjátok! a formahyanyatlást Puyolról duplán ellehet akkor mondani!
Sehol sem volt ma sem, rég Sylvinhonak kellene nyomnia... Zambrotta legalább akart.fcbarcelonazsombi írta:Ez undorító amit ez az ember meccsek óta művel. A katasztrófa védelem leggyengébb pontja. Azt nem tudom mit keres a csapatba. Helyezkedési hibák sokszor ragad be mint egy kezdő oly könnyen haladnak át rajta mintha egy bolya lenne.