Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Srry elírtam véletlenül a korát... De engem iszonyat idegesíten hogy Arshavin ááá öreg már 27 éves...Meg trez mit akarsz vele már 30-on túl van stb.Asys írta:Hát megnézem én Del Piero papát ha 37 évesen még csúcsformában játszik...danko94 írta:Mondja már el valaki légyszíves hogy egy 27-30 év körüli játékos mért van kiöregedő félben???? Nézzétek meg Del Pierro-t 37 évesen csúcsformában játszik akkor Trez miért ne tudna 30 évesen csúcson lenni a barcával????
Mégcsak a harmincharmadikat tapossa!![]()
Amúgy egyetértek 30 év még semmi lásd Toni ő ilyen korban igazolt eleve egy nagy csapahoz! (elnézést a violák drukkereitől)
Hát megnézem én Del Piero papát ha 37 évesen még csúcsformában játszik...danko94 írta:Mondja már el valaki légyszíves hogy egy 27-30 év körüli játékos mért van kiöregedő félben???? Nézzétek meg Del Pierro-t 37 évesen csúcsformában játszik akkor Trez miért ne tudna 30 évesen csúcson lenni a barcával????
Mondja már el valaki légyszíves hogy egy 27-30 év körüli játékos mért van kiöregedő félben???? Nézzétek meg Del Pierro-t 33 évesen csúcsformában játszik akkor Trez miért ne tudna 30 évesen csúcson lenni a barcával???? Jah és akkor ezek szerint Puyol kiöregedő félben van...lui1698 írta:Hát ha ez bekövetkezik akkor sztem az aláírásodban szereplő trófeákról le is mondhatunk!norbert55 írta:Márpedig sztem 2 lehetőség lesz.Treze tuti h jönne.Ha marad Eto'o akk nincs miröl beszélni.De ha megy akk Treze tuti h jön.30 éves csatárért a Juve 22 millát simán elfogadna.Viszont sztem abba a Juve is belemenne h Eto-Trez csere+ pár milkát nekünk.Mert így 2 legyet üthetnénk 1 csapással.Remélem Eto'o marad de Treze-nek is örülnék.
Be kell látni hogy Samuel Eto'o a ma létező legjobb középcsatár!Páratlan,utolérhetetlen!
És nehogy már 1 kiöregedő csatárral próbáljuk meg pótolni!
Ezt el kell ismernie Pepnek és a többieknek is és nem szabad eladniuk!
Hát ha ez bekövetkezik akkor sztem az aláírásodban szereplő trófeákról le is mondhatunk!norbert55 írta:Márpedig sztem 2 lehetőség lesz.Treze tuti h jönne.Ha marad Eto'o akk nincs miröl beszélni.De ha megy akk Treze tuti h jön.30 éves csatárért a Juve 22 millát simán elfogadna.Viszont sztem abba a Juve is belemenne h Eto-Trez csere+ pár milkát nekünk.Mert így 2 legyet üthetnénk 1 csapással.Remélem Eto'o marad de Treze-nek is örülnék.
Mindenki azt szeretné, hha jön akkor rámcáfolnaPoszi írta:Lehet igazad van de ha Trez meg majd ontja a gólokat akkor szépen rádcáfol!
Azért ne hasonlítsuk össze az elmult 6-7 év orosz és spanyol válogatottját, ez alapján nem mérvadó...Caponnal teljes mértékben egyet értek a ezen kérdésben !danko94 írta:21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!manuel írta:Mert anó a másik jelölt David Silva mégcsak 21-22 éves de már válogatott játékos úgyhogy csak ennyi a különbség.
David Silva 20 évesen lett válogatott azóta 17 meccsen 3 gólt lőtt!!!
Meg ott van Mexes, Rio Ferdinand, Anderson, Moutinho meg még mittomén'.. Jah, h nekik nem a balszélső a posztjuk? Áhhh, manuelnél ez nem számít.manuel írta: Hát ez az!!!Csak az a baj hogy az elnökségett ez nem érdekli.És szerintem tutti hogyha Silvátt nemsikerül megszerezni akkor biztosan ezt a komcsi gyerekett fogják idehozni.Ami azért hihetetlen mert a mai futtbalban az én tudomásom szerint nemcsak ez a kétjátékos szerepel azon a poszton
!!! mindenestre Laportáék szerint igen gondolom azért is nemgondolkodnak másokban.Mint pl:Van der vaart,Diégó,Tevez,stb.....(akik már azért letettek valamit az asztalra és ráadásúl nem 28 éves korukban kezdnek el komolyan a focival foglalkozni.)
Tegnap elött még benzemát! villát meg sem probáljuk-probáltuk...drogba-trezegé szerintem ez a kettö maradt a pakliban, vagy az h etoo marad...norbert55 írta:Laporta nem zárja ki Eto'o maradását,de 22 milkás ajánlat Trezeguet-ért.
Am ha mindenféleképpen menne Eto'o akk én Trezeguet és Villát látnám legszívesebben.
Most 22 vagy 27 éves valaki szerintem tök mindegy a mai fociban. Ha 22éves játékost igazolunk akkor mi van? Azt hiszitek hogy innen fog visszavonulni mindenki és hogy akkor még van benne 10 év? Ez hülyeség. Szerintem nem 10 évekre kell elöre tervezni, nem is lehet. Nem véletlenül 4 évekre kötig nagy átlagban a szerződéseket. Egy 27 éves játékos is ugyan úgy eltölthet itt sikerekben gazdag 4 évet mint egy 22éves.fcjoc írta:csak az megint más kérdés hogy silva 21-22 éves arshavin meg 27. ennyit erről. silva kell & punktum.danko94 írta:..21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!
Na ja azért mert 21-22 éves akkor inkább ö kell?...Szerintem nem azt kell nézni hogy milyen idösek hanem hogy ki milyen formában játszik jelenleg...fcjoc írta:csak az megint más kérdés hogy silva 21-22 éves arshavin meg 27. ennyit erről. silva kell & punktum.danko94 írta:..21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!
csak az megint más kérdés hogy silva 21-22 éves arshavin meg 27. ennyit erről. silva kell & punktum.danko94 írta:..21 évesen lett orosz válogatott azóta 37 meccsen 13 gólt lőtt!!!
Attól függ melyik Ronaldinho-t??? A 2005-2006-osat sajnos nem de az idei piázós edzésre nem járósnál 100x jobb lesz az tuti!barcafan0911 írta:nem mindegy ki jön a szélre? ronaldinhot úgyse tudja pótolni.