jaj de szeretem az osztályozgatást, pláne így az első forduló után!
ilyenkor legalább népsportosnak képzelhetem magam.
Casillas - Valdes: X. igen, x. valdes már nem kevés meccsen mentett meg bennünket, már sokkal több ígéretes tehetségnél. igaz, voltak nagy betlijei is, dehát casillas is rúgott már akkorát a labda mellé, h bekerült a cucc a spanyol meccsek közvetítésének a felvezetésébe...
Ramos - Zambrotta: 2, ha ramos szélsőhátvéd, akkor kb akkora kaliber, mint salgado. zambrotta ezzel szemben ezen a helyen a világelsők között van.
Cannavaro -Puyol: 2, cannavaro a vb óta leszarja az egészet, csak vegetál. puyol ellenben megdöglik a csapatáért és ezt még jól is csinálja.
Pepe - Milito: 2, pepének egyelőre még azt kéne bizonyítania, h minden okés az idegeivel, eddig kb úgy működött, mint egyelefánt a porcelánboltban, viszont még fiatal, szal akár még el is kaphatja a fonalat. milito ezzel szemben egy érett, rutinos, rendkívűl megbízható futballista, ezért nálam ő a jobb.
Heinze - Abidal: 2, Abidal a posztján az egyik legjobb, heinze pedig jó volt, de mostmár a muba sem fért be. ettől függetlenül még akár össze is jöhet neki a bugi.
Diarra - Touré: 1, x, diarra sztem semmi extrát nem csinált tavaly azon kívűl, ami egyébként is a dolga volt, talán azért nézett ki jobbnak, mert azon a poszton makelele óta ilyen zsugás nem volt a madridban. yaya eddig nagyon meggyőző a barcában, a szezon végére sztem egyértelmű lesz legalább az x.
Sneijder - Iniesta: 1, a holland az egyik vezér volt az előző csapatában, és látszik, h a realban sem zavarja a labda, míg ini, aki rendkívűl jó képességű zsugás, nálunk talán inkább kiegészítő ember egyelőre.
Robinho - Ronaldinho: 2. ronaldinho még a leszállóágában is jobb robinhónál.
Robben - Messi: 2. robben ügyes gyerek, de nem csapatjátékos. messi nagyon ügyes gyerek és még csapatjátékos is.
Raúl - Eto'o: ezt most nem tudom, sajnos a samu egy darabig nem fog tudni hozzászólni a dolgokhoz. de ha mindkettő ép, akkor ő egyértelműen jobb, mint a már csak a neve miatt szereplő raul.
RvN - Henry: x, mindkettő magas szinten teszi a dolgát, de a ló mondjuk ezt bárhol elvégzi, anriról meg egyelőre még nem tudni.
ez az osztályozgatás természetesen abszolút szubjektív és nem mentes az elfogultságtól sem.