Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, ezért nem kellene véresen komolyan venni ezt az egészet.FCB_gábor írta:Már csak azért is hülyeség ez az összehasonlítgatás, mert mind a 2 tábor jobban ismeri a saját játékosaink a képességeit, hiszen többször látja őket játszani.
zambi 25m/3g, ramos 33/5g, mind a 2-nek ua assistsergi1989 írta:ramos nem jobb mint zambi??nah ezis humor topik ám!buta a spanyol focihoz ezt ti is tudjátok..ramos golokat lő,golpaszokat ad sokkal jobb!jah és 10 év se kevés a javára!
ra95 írta:Papíron ezek szerint csúnyán le vagyunk körözve... Tavaly is hasonló lehetett a helyzet, az erdmény ismert![]()
nálad lehet, h így kezdődik egy szubjektív csapat, nálam viszont nem.A Zambrottáén jót röhögtem. Nálam ott kezdődik egy szubjektív csapat, ahol Casillas, Sergio Ramos, Diarra és Sneijder 1-es.
OFF: Istenem, a Szenes Sanyi...Boixos írta:persze, egy-két meccsből nem nagyon lehet levonni túl nagy következtetéseket, de azért az látszott, h nem volt tele a gatyája az új csapatában snejdernek, és azért csak beköszönt az első bajnokiján, úgy mint anno a szenes sanyi a fradiban, de ezt már megbeszéltükRivaldo11 írta:Boixos: Snejder a HOLLAND bajnokságban vezér lehetett, de Iniesta technikai tudásától messze van. Neki még sokat kell letennie a Primerában ahhoz, hogy meglegyen Iniestával szemben az x. (De ha esetleg Decoval vagy Xavival méretjük össze, akkor Snejder még kevesebb.).
de igazad van, nem jobb egyértelműen iniestánál.
persze, egy-két meccsből nem nagyon lehet levonni túl nagy következtetéseket, de azért az látszott, h nem volt tele a gatyája az új csapatában snejdernek, és azért csak beköszönt az első bajnokiján, úgy mint anno a szenes sanyi a fradiban, de ezt már megbeszéltükRivaldo11 írta:Boixos: Snejder a HOLLAND bajnokságban vezér lehetett, de Iniesta technikai tudásától messze van. Neki még sokat kell letennie a Primerában ahhoz, hogy meglegyen Iniestával szemben az x. (De ha esetleg Decoval vagy Xavival méretjük össze, akkor Snejder még kevesebb.)
Igen okos kis gyereknek képzeled magad te itt,foglalkozz inkább a kis öszzetákolt kis csapatoddal. Az ilyen jellegü véleményeidet meg oszd meg a kis haverjaiddal a madridistán,mert itt nem kiváncsi rá senki. Köszdavid1989 írta:ti meg annyira elvagytok ájulva(szállva)a csapatotoktol hogy az már szinte fáj!
nemtom ugy látom ez a barca vs. real topic és azért is leszoltátok a srácot hogy leírta vélemyényét. amugy meg teljesen reálisak az osztályzások Ramos jobb mint Zambrottam. egyedül a Messi Robben párosítás nem igaz (bár majd kiderül hogy fekszik Robbennek a spanyol foci)
Robinho jelenleg jobb mint Ronaldinho ezt be kell hogy lássátok!!!
Pepe bedig befogja bizonyítani miért is adtunk érte 30 at!!!!
Pokrivtsák Mónikát idézveÁPÁ
(nem tom így kell írni a nevét?)
Hogy ki rúgta a többet, az nem kérdés. Szerinted a real, szerintünk meg jó lenne matematika-korrepetációra járnod.sergi1989 írta:szebb?
a többet ér valamivel mint félcentiről bepofozott?
te meg azon kirugta a többet
Akkor pillants bele egy mérkőzésbe, és nézd meg a szereléseit, vagy a szélső összjátékát Messivel, Xavival.sergi1989 írta:ramos nem jobb mint zambi??nah ezis humor topik ám!buta a spanyol focihoz ezt ti is tudjátok..ramos golokat lő,golpaszokat ad sokkal jobb!jah és 10 év se kevés a javára!
nem akarlak bántani, de nem ártana elolvasni a cuccot, hátha az jobban megy neked, mint az írás.sergi1989 írta:ramos nem jobb mint zambi??nah ezis humor topik ám!buta a spanyol focihoz ezt ti is tudjátok..ramos golokat lő,golpaszokat ad sokkal jobb!jah és 10 év se kevés a javára!
egyáltalán nem érdekel ez a része a dolgoknak.ra95 írta:Ugyan már, ilyet bárki tud csak akaraterő kell+pár forrás, én a www.transfermarkt.de -t ajánlom. Csak átmásoltam az adatokat nem nagy ügy egy épkézláb mondatot sem írtam. Szóval várom a "választ", és ha nem akarsz a madridistára menni, írd csak ide, de hozzáteszem, ha úgy csinálod, h. közben nem is írsz véleményt, csak tényeket senki nem fog leszólni.
Végre egy kevésbé elfogult vélemény!ra95 írta:nem véletlenül nem írtam le, csak annyit mondok: nálam Casillas, Sergio Ramos, Diarra és Sneijder biztos pontok. Egy-egy meccs alapján persze össze lehet hasonlítani a kezdőt, és a legutóbbi forduló után azt mondhatom min. 8 poszton jobbak voltunk, de ez nem jelent sok mindent bármikor lehet az egyik csapatnak jó napja, míg a másiknak rossz.
Ugyan már, ilyet bárki tud csak akaraterő kell+pár forrás, én a www.transfermarkt.de -t ajánlom. Csak átmásoltam az adatokat nem nagy ügy egy épkézláb mondatot sem írtam. Szóval várom a "választ", és ha nem akarsz a madridistára menni, írd csak ide, de hozzáteszem, ha úgy csinálod, h. közben nem is írsz véleményt, csak tényeket senki nem fog leszólni.de én nem hírszerkesztő, hanem sima szurkoló vagyok, és amikor néhány gyereket felvilágosítottam odaát, annak általában nem lett jó vége.
nem véletlenül nem írtam le, csak annyit mondok: nálam Casillas, Sergio Ramos, Diarra és Sneijder biztos pontok. Egy-egy meccs alapján persze össze lehet hasonlítani a kezdőt, és a legutóbbi forduló után azt mondhatom min. 8 poszton jobbak voltunk, de ez nem jelent sok mindent bármikor lehet az egyik csapatnak jó napja, míg a másiknak rossz.Kiváncsi lettem volna te h látod de most úgyis meg tudom