barca28 írta:szbalint88
Az értelem nálad is a ......biztositékot.Pedro jó játékos kétség kivül,de hogy kétszer jobb mint Basti?Na ezen lehet kuncogni ,nem pedig azon ,hogy ÉN szívesen látnám a kedvenc játékosom a kedvenc csapatomba.
Mond el nekem légyszíves hogy Pedro mivel jobb mint Basti.Lehet hogy én vagyok a hülye de én nem találok normális érvet erre.
Mielőtt leirnád a véleményedet gondold végig mit irsz :!:
no akkor:
1. hogy lehet Basti a kedvenced, amikor a Barcában nála összehasonlíthatatlanul komolyabb futballisták játszanak? na jó ezen túllépek valahogy...
2. Schweinst. a saját csapatában sem alap kezdő, akkor ide miért kéne ? A Barca és a Bayern közti különbséget sztem nem kell ecsetelnem. Oké, hogy mostanában játszott, de ha Ribéry és Robben egészséges, ők kezdenek.
3. egyeltalán hallottál róla hogy érdeklődnénk iránta, és itt most nem a hivatalos oldalról, hanem a médiáról, akár a bulvármédiáról van szó... megmondom, NEM!, és tudod miért nem, mert egyszerűen nem az a szint. Nagy tehetségnek indult, nem lett belőle nagy játékos, és már nem is lesz, van ilyen. Egy Ribery, egy Robinho, egy Silva...ők az a szint ami bal szélre kell! Az, hogy pedro kétszer jobb játékos, az lehet, hogy túlzás. De ő itt nevelkedett, ismeri, a csapat filozófiáját, játékrendszerét, és ezért, nem pedig a véletlen miatt rúgdossa a gólokat ( persze jók a befejezési képességei) Egy német játékosnak nagyon magas futballintelligenciával kell rendelkeznie, hogy ide beilleszkedjen, teljesen más neveltetést kapott, Bastinek pedig bőven nincs meg ez az intelligencia (mint ahogy sztem jelenleg egy német játékosnak sincsen-ellenpéldának ott van Ibra, akinek sok jutott ebből a bizonyos inelligenciából, hamar be is illeszkedett, mint ahogy ezt Ribery vagy Robinho is gyorsan megtenné.)
Remélem elég kimerítő voltam.