Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig még emlékszem is hogy az egyik meccs alatt mondta kommentátor hogy nagyjából 4 hétig készülhettek együtt, igaz azt is megjegyezte hogy ez hosszú idő. Arra már nem emlékszem hogy melyik válogatottra mondta, de nekem az simán elképzelhető hogy mondjuk 3 hetet készültek. Olaszországból meg mondjuk Chilébe utazni az szintén nem egy kellemes kis délutáni séta, időeltolódásról nem is beszélve. Összességében nyugodtan ki lehet jelenteni hogy még nem nagyon pihent. De pihenjen, azt mindenkinek kell, szerintem erre Pep kérte leginkább, nem hinném, hogy Alexis az a láblógatós fajta, nem olyannak tűnik.barca99 írta:Május 22-én befejeződött a Seria A, Chile június 19-én játszotta az első felkészülési meccsét a Copára. Tehát négy hét masszív edzőtáborozás az első felkészülési meccs előtt. Nem tudom hogyan volt, de ez egy elég hihetetlen verzió. Egy meccs előtt nem készülnek többet egy hétnél, mert a gyakorlás nem sokat ér, csak ha meccseken is tudják próbálgatni.szbalint88 írta:Jobb helyeken fel is szoktak készülni egy ilyen tornára mint a Copa America. Chile a jobb helyek közé tartozik
Még mindig marad három hetünk, amiről nem tudjuk mi volt.
Nyaralt és kész, ennyi.barca99 írta:Május 22-én befejeződött a Seria A, Chile június 19-én játszotta az első felkészülési meccsét a Copára. Tehát négy hét masszív edzőtáborozás az első felkészülési meccs előtt. Nem tudom hogyan volt, de ez egy elég hihetetlen verzió. Egy meccs előtt nem készülnek többet egy hétnél, mert a gyakorlás nem sokat ér, csak ha meccseken is tudják próbálgatni.szbalint88 írta:Jobb helyeken fel is szoktak készülni egy ilyen tornára mint a Copa America. Chile a jobb helyek közé tartozik
Még mindig marad három hetünk, amiről nem tudjuk mi volt.
Május 22-én befejeződött a Seria A, Chile június 19-én játszotta az első felkészülési meccsét a Copára. Tehát négy hét masszív edzőtáborozás az első felkészülési meccs előtt. Nem tudom hogyan volt, de ez egy elég hihetetlen verzió. Egy meccs előtt nem készülnek többet egy hétnél, mert a gyakorlás nem sokat ér, csak ha meccseken is tudják próbálgatni.szbalint88 írta:Jobb helyeken fel is szoktak készülni egy ilyen tornára mint a Copa America. Chile a jobb helyek közé tartozik
Lehet,hogy ő is éppen ezt akarta,de Pep,nagyon helyesen pihenőt adott neki,mivel hosszú lesz a szezon,aztán ő sem akarja ,hogy esetleg a kevés pihenő miatt kifulladjon....Egyébként igen valóban válogatott edzőtábor volt a Copa America előtt, ami minimum 2 hét lehetett,de lehet,h több, így összességében eddig kb 2-3 hetet pihenhetett...kell neki még az a plusz 2 hét,aztán teljes erőbedobással kezdheti el nálunk a karrierjét építgetniTocy írta:Jogos felvetés, gondolom azért válogatott összetartás volt, de biztos volt pihenője is...én mondjuk ha a világ legjobb csapata igazolna le, akkor nem mennék el nyaralni még, tuti inkább edzeni akarnék és beilleszkedni...barca99 írta:Tényleg nem tudja senki, mit csinált abban az egy hónapban, ami az utolsó udinesei meccse és az első chilei barátságos meccse között volt? Szerintem túlzás, hogy egy hete ért véget számára a szezon.
Gondolom ő sem örül túlzottan, hosszas huza-vona után végre aláírt, már mindenki csapattársa edz, csak ő nem.Így lesz kapásból öt felkészülési meccs (plusz egy Katalán Kupa) amit kihagy, az pedig meglepne, ha éppen a Real Madrid ellen kapna komolyabb szerepet. Talán az első fordulóban Malagán, de lehet, hogy hosszabb lesz a beilleszkedése így, hogy kimarad a felkészülésből.
Jobb helyeken fel is szoktak készülni egy ilyen tornára mint a Copa America. Chile a jobb helyek közé tartozikbarca99 írta:Tényleg nem tudja senki, mit csinált abban az egy hónapban, ami az utolsó udinesei meccse és az első chilei barátságos meccse között volt? Szerintem túlzás, hogy egy hete ért véget számára a szezon.
Gondolom ő sem örül túlzottan, hosszas huza-vona után végre aláírt, már mindenki csapattársa edz, csak ő nem.Így lesz kapásból öt felkészülési meccs (plusz egy Katalán Kupa) amit kihagy, az pedig meglepne, ha éppen a Real Madrid ellen kapna komolyabb szerepet. Talán az első fordulóban Malagán, de lehet, hogy hosszabb lesz a beilleszkedése így, hogy kimarad a felkészülésből.
Jogos felvetés, gondolom azért válogatott összetartás volt, de biztos volt pihenője is...én mondjuk ha a világ legjobb csapata igazolna le, akkor nem mennék el nyaralni még, tuti inkább edzeni akarnék és beilleszkedni...barca99 írta:Tényleg nem tudja senki, mit csinált abban az egy hónapban, ami az utolsó udinesei meccse és az első chilei barátságos meccse között volt? Szerintem túlzás, hogy egy hete ért véget számára a szezon.
Hülye kérdés volt, el is felejtettem, hogy volt Copa-n is.levproff írta:Elméletileg ma beszélte meg Pep-pel, hogy mikor állhat edzésbe, úgyhogy kötvehiszem.
Csak ha két év múlva a Madrid lesz a nyerő csapat, akkor meg odamegy...nagyon remélem, hogy a klubhűség meglesz, mert eddig határozottan szimpatikus srácMessiFan írta:Sánchezről kiderült, hogy minden áron trófeákat akar nyerni. Minden második kérdésre az volt a válasza, hogy ő trófeákat akar nyerni
Motiváció az megvan
Azért nem lenne semmi, egy átmozgató edzés után már a pályán lennelevproff írta:Elméletileg ma beszélte meg Pep-pel, hogy mikor állhat edzésbe, úgyhogy kötvehiszem.lui1698 írta:Holnapi meccsen ott lesz már a keretben?
Sport szerint augusztus 8-án áll edzésbe, akárcsak a többi Copa America résztvevő.levproff írta:Elméletileg ma beszélte meg Pep-pel, hogy mikor állhat edzésbe, úgyhogy kötvehiszem.lui1698 írta:Holnapi meccsen ott lesz már a keretben?
Nem.lui1698 írta:Holnapi meccsen ott lesz már a keretben?
Elméletileg ma beszélte meg Pep-pel, hogy mikor állhat edzésbe, úgyhogy kötvehiszem.lui1698 írta:Holnapi meccsen ott lesz már a keretben?
Azt hittem arra gondolsz, hogy ez Sanchez & Pique párbeszéd voltMessi-Ini írta: -Heló!Alexis vagyok.
-Csoki,én meg Keita.
nah én közben azón filózok,mint mondhattak egymásnak???milyen érdekes lehet egy ilyen pillanat,sanchez odamegy keitahoz,és azt mondja:Talma írta:Közben érkeznek hivatalos honlapra is a képek: