Barca vs. Real
Helósziasztok hajni vagyok!
Na hogy emccsről beszéljünk még nem akarok kritzálni, majd ha láttam. Amúgy nyugi mi is 0-0-al kezdtük a bajnokságot, aztán megnyertük...
Azért arra mindeképpen jó, hogy kicsit visszafogottabban kezeljétek ezt a "barcának nem lehet ellenfele" szöveget.
Másik dolog: madridistán 2,5 oldal át kommentálták a meccseteket+RMCF írt 2 hsz-t a barcavs.real topicba, ez elgondolkoztató az itteni 10 oldal realgyűlölettett látva, ha tényleg olyan jók vagytok nem kéne ennyit törődni velünk. Kösz hogy elmondhattam a véleményem...
Na hogy emccsről beszéljünk még nem akarok kritzálni, majd ha láttam. Amúgy nyugi mi is 0-0-al kezdtük a bajnokságot, aztán megnyertük...
Azért arra mindeképpen jó, hogy kicsit visszafogottabban kezeljétek ezt a "barcának nem lehet ellenfele" szöveget.
Másik dolog: madridistán 2,5 oldal át kommentálták a meccseteket+RMCF írt 2 hsz-t a barcavs.real topicba, ez elgondolkoztató az itteni 10 oldal realgyűlölettett látva, ha tényleg olyan jók vagytok nem kéne ennyit törődni velünk. Kösz hogy elmondhattam a véleményem...
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
-
- Llegenda del Barça
Akkor már sztem régen a kocsmában voltunkKluivertinho írta:Pedig rojadirectan volt 1 Sopcastos link, ami működött is.Zozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Pedig rojadirectan volt 1 Sopcastos link, ami működött is.Zozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Llegenda del Barça
Mi fürkésztük a netes adókat is, de mindnehol az volt kiírva, hogy nem közvetítik.robertfcb írta:a neten lehetett nézni a meccset, én személyszerint a 2. félidőt láttam az egyik neten fogható csatornánZozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?
- robertfcb
- Capitá del Barça
a neten lehetett nézni a meccset, én személyszerint a 2. félidőt láttam az egyik neten fogható csatornánZozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
De ez már sztem, nem jó poén, hanem szánalom.realm89 írta:Hogy mi is ilyen jókat tudjunk röhögni rajtaMagyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez? Rolling Eyes

- Andris
- Adminisztrátor
Hogy a kedves madridisták mindig legyenek frissen tájékozottak, jól értesültek.noname írta:Magyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez?12:14 - A legújabb verzió szerint Ronaldinho a Chelsea játékosa lesz, az érte kapott pénzt pedig a katalánok Alvesbe fektetik. (as)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hogy mi is ilyen jókat tudjunk röhögni rajtaMagyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez? Rolling Eyes

- noname
- Llegenda del Barça
Magyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez?12:14 - A legújabb verzió szerint Ronaldinho a Chelsea játékosa lesz, az érte kapott pénzt pedig a katalánok Alvesbe fektetik. (as)

A Fifa egy szégyen
Ronaldinho megy a chelseaba és helyére jön Alves by As.
Ez a nyár vicce itthon kb ilyen kacsáért már perelni lehetne...
Ez a nyár vicce itthon kb ilyen kacsáért már perelni lehetne...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ne legyél olyan, mint gutih(omár)....Perrero írta:
remélem a barmok meg se állnak a másodosztályig

Hagyd meg a madridistáknak, hogy bunkóságukkal beégessék magukat...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
De most komolyan, egy szenvedő real se a Barcának, se a Ligának nem jó, ha meg itt szapulom a madridistákat az oldalon, akkor az Eurobarcának sem jó. Vagy jó lenne veszekedni, ahogy szoktuk?Perrero írta:elnéztem vmit, és a madridistán vagyokMr. Master írta:Őszintén remélem, hogy a madrid megtartja az Atletico elleni formáját, vagy csak tovább javul, és akkor a mi fiaink sem fognak úgy lazsálni, ahogy tavaly tették! És akkor valóban nagyon érdekes idénynek nézünk elébeForca Blaugrana
![]()
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()
![]()
- Buitre
- Jugador d'estrella
...és később egy orvosi szaklapban megjelent egy cikk, hogy sikeresen kigyógyítottákvolt egyszer asszem képes sportban úgy 2005 körül egy cikk robbenről és azt írták h gyerekkorában a barcáért volt oda

azóta sok minden megváltozott, csak az adó maradtbouba írta:volt egyszer asszem képes sportban úgy 2005 körül egy cikk robbenről és azt írták h gyerekkorában a barcáért volt oda

volt egyszer asszem képes sportban úgy 2005 körül egy cikk robbenről és azt írták h gyerekkorában a barcáért volt oda 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Buitre írta:ne legyetek már ilyen rendesek,

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Na azért csak ne essünk tulzásokba,elég ha annyit mondunk,nem voltak rosszak!fcjoc írta:akkor már gratulál"unk"..Mr. Master írta:..
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ez az egy, amiben egyetértünk a madridistákkalBuitre írta:Úgy legyen!nagyon érdekes idénynek nézünk elébe