Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor már sztem régen a kocsmában voltunkKluivertinho írta:Pedig rojadirectan volt 1 Sopcastos link, ami működött is.Zozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?
Pedig rojadirectan volt 1 Sopcastos link, ami működött is.Zozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?
Mi fürkésztük a netes adókat is, de mindnehol az volt kiírva, hogy nem közvetítik.robertfcb írta:a neten lehetett nézni a meccset, én személyszerint a 2. félidőt láttam az egyik neten fogható csatornánZozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?
a neten lehetett nézni a meccset, én személyszerint a 2. félidőt láttam az egyik neten fogható csatornánZozzy 5 írta:Tudomásom szerint a meccs nem volt látható. Akkor meg honnan tudják itt páran, hogyan játszott a Real?A híradásokban erről is beszámoltak?
De ez már sztem, nem jó poén, hanem szánalom.realm89 írta:Hogy mi is ilyen jókat tudjunk röhögni rajtaMagyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez? Rolling Eyes
Hogy a kedves madridisták mindig legyenek frissen tájékozottak, jól értesültek.noname írta:Magyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez?12:14 - A legújabb verzió szerint Ronaldinho a Chelsea játékosa lesz, az érte kapott pénzt pedig a katalánok Alvesbe fektetik. (as)
Hogy mi is ilyen jókat tudjunk röhögni rajtaMagyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez? Rolling Eyes
Magyarázza már el nekem valaki h egy ennyire egyértelmű kacsát miért kell beírni a rövidhírekhez?12:14 - A legújabb verzió szerint Ronaldinho a Chelsea játékosa lesz, az érte kapott pénzt pedig a katalánok Alvesbe fektetik. (as)
Ne legyél olyan, mint gutih(omár)....Perrero írta:
remélem a barmok meg se állnak a másodosztályig
De most komolyan, egy szenvedő real se a Barcának, se a Ligának nem jó, ha meg itt szapulom a madridistákat az oldalon, akkor az Eurobarcának sem jó. Vagy jó lenne veszekedni, ahogy szoktuk?Perrero írta:elnéztem vmit, és a madridistán vagyokMr. Master írta:Őszintén remélem, hogy a madrid megtartja az Atletico elleni formáját, vagy csak tovább javul, és akkor a mi fiaink sem fognak úgy lazsálni, ahogy tavaly tették! És akkor valóban nagyon érdekes idénynek nézünk elébeForca Blaugrana
![]()
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()
![]()
...és később egy orvosi szaklapban megjelent egy cikk, hogy sikeresen kigyógyítottákvolt egyszer asszem képes sportban úgy 2005 körül egy cikk robbenről és azt írták h gyerekkorában a barcáért volt oda
azóta sok minden megváltozott, csak az adó maradtbouba írta:volt egyszer asszem képes sportban úgy 2005 körül egy cikk robbenről és azt írták h gyerekkorában a barcáért volt oda
Buitre írta:ne legyetek már ilyen rendesek,
Na azért csak ne essünk tulzásokba,elég ha annyit mondunk,nem voltak rosszak!fcjoc írta:akkor már gratulál"unk"..Mr. Master írta:..
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a Realnak a madridi derbin elért eredményéért![]()
![]()
Ez az egy, amiben egyetértünk a madridistákkalBuitre írta:Úgy legyen!nagyon érdekes idénynek nézünk elébe