Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az is lesz,és remélhetőleg utána is marad Joan,csak hogyMihu írta:Egyelőre semmi jel nem mutat arra hogy negatív irány venne a klub az elkövetkező 3 évben...persze előfordulhat de "ismerve" a terveket...elég ésszerűnek és helyesnek tűnnek.. szóval ha valami nagy katasztrófa be nem következik akkor valószinű hogy a köv 3 év is nyereséges leszZozzy 5 írta:Én itt a változást arra értettem, hogy a helyzet a Barca életében neadjisten változhat negatív irányba is. Nekem is nagyon szimpi Joan, de ne válasszuk meg már most 3 évvel előtte.
Egyelőre semmi jel nem mutat arra hogy negatív irány venne a klub az elkövetkező 3 évben...persze előfordulhat de "ismerve" a terveket...elég ésszerűnek és helyesnek tűnnek.. szóval ha valami nagy katasztrófa be nem következik akkor valószinű hogy a köv 3 év is nyereséges leszZozzy 5 írta:Én itt a változást arra értettem, hogy a helyzet a Barca életében neadjisten változhat negatív irányba is. Nekem is nagyon szimpi Joan, de ne válasszuk meg már most 3 évvel előtte.
Abban tudok reménykedni hogy megváltoztatják a szabályt....10billió %-ban Laporta-Soriano-Txiki párti vagyokZozzy 5 írta:Még van 3 év, sokminden változhat...Mihu írta:Ez olyan mint az USA-ban az elnökválasztás....asszem ott is 2x vagy 3x lehet megválasztani egy elnököt...vagy valami ilyesminoname írta:Ha minden jól megy, akkor Soriano meg kell majd nyerje a választásokat, ő pedig eddig úgy néz ki h jól végzi a dolgát.Ez a szabály tényleg hülyeség.Laporta vajon nem tudna ezen változtatni..De amúgy ez tényleg hülyeség...ha egy üzlet jól működik akkor miért kell ennek gátat szabni? Mert ezzel a szabállyal pont ezt érik el
Van egy rendszer ami kumma jól működik de mivel van ez a szabály amivel megkockáztatják azt hogy a következő rendszer gyengébb lesz mint az előző
Még van 3 év, sokminden változhat...Mihu írta:Ez olyan mint az USA-ban az elnökválasztás....asszem ott is 2x vagy 3x lehet megválasztani egy elnököt...vagy valami ilyesminoname írta:Ha minden jól megy, akkor Soriano meg kell majd nyerje a választásokat, ő pedig eddig úgy néz ki h jól végzi a dolgát.Ez a szabály tényleg hülyeség.Laporta vajon nem tudna ezen változtatni..De amúgy ez tényleg hülyeség...ha egy üzlet jól működik akkor miért kell ennek gátat szabni? Mert ezzel a szabállyal pont ezt érik el
Van egy rendszer ami kumma jól működik de mivel van ez a szabály amivel megkockáztatják azt hogy a következő rendszer gyengébb lesz mint az előző
Ez olyan mint az USA-ban az elnökválasztás....asszem ott is 2x vagy 3x lehet megválasztani egy elnököt...vagy valami ilyesminoname írta:Ha minden jól megy, akkor Soriano meg kell majd nyerje a választásokat, ő pedig eddig úgy néz ki h jól végzi a dolgát.Ez a szabály tényleg hülyeség.Laporta vajon nem tudna ezen változtatni..
Most ideges lettem,nem kicsit,nagyonFCB_gábor írta:Hát erről a szabályról nem tudtam. Nagyon gáz.
Laporta akkor már soha többet nem lehet majd Barca elnök vagy csak a következő választásokon nem indulhat?
Nyilván lesz, de a 2 legesélyesebbnek jelenleg ők ketten tűnnek.Aprieto írta:Laporta rendkívül szimpatikus, de ennek a Sorianonak a feje valami BOTRÁNY... más jelölt nincs? Ez van meg a Rosell?
Még van néhány éve, még ninc olyan közel a választás.Valahogy csak meg lehetne oldani...Game90 írta:Azért kicsit hülyén jönne ki, ha pont most változtatná meg ezt a szabálytnoname írta:Laporta vajon nem tudna ezen változtatni..
Azért kicsit hülyén jönne ki, ha pont most változtatná meg ezt a szabálytnoname írta:Laporta vajon nem tudna ezen változtatni..
Értem. De vhogy ettől most nem félek.grecki írta:Hát...Nunez regnálása alatt egy buzonyos Gaspart volt a Barca "második embere", aztán ő lett az első... Gondolom sejtitek, hogy mire akarok kilyukadni. Attól mert Soriano lehúz Laporta mellett x évet, még nem jelenti azt, hogy ugyanolyan jó is lesz...
Hát...barca99 írta:Laporta sem rossz, de én sztem Soriano sem lehet rossz. Évekig van Laporta mellett.