Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2006.03.21. 14:34:28

Chivu és Gallas rengeteget erősítene a védelmen. De ha nem jönnek, akkor én Crist a Lyonból látnám szívesen.
A Real ellen is teljesen leszedte Robinhót a pályáról.
A Fifa egy szégyen
mok
Barça C

2006.03.21. 14:27:43

Valaki azt írta, hogy Vitteket kéne megvenni. Na már csak az hiányoyna. Én szlovákiai vagyok és sokat tudok róla. A válogatott meccsein ott vagyok. Nem nagy eresztés. Mostanában jó formában van, de ha rossz, akkor nagyon rossz. Egyáltalán nem a Barcába való.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.21. 14:14:15

noname írta:Hagyjuk már ezt a Saviola témát!!!!!!!!
Ez úgyis a vezetőség dolga. Én pedig bízom a vezetőségben h jól döntenek.....................és visszahozzák az argentint. :wink:
Ámen.
noname
Llegenda del Barça

2006.03.21. 14:12:53

Hagyjuk már ezt a Saviola témát!!!!!!!!
Ez úgyis a vezetőség dolga. Én pedig bízom a vezetőségben h jól döntenek.....................és visszahozzák az argentint. :wink:
A Fifa egy szégyen
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.21. 14:03:19

Subinho írta:saviola egyáltalán nem nagy szám. a sevillában alig lő gólt és a monacoban sem volt egy gólzsák... giuly ha egészséges és formában van sztem sokkal jobb mint saviola. az más, h most neki sem megy!
ezquero egy másik eset. rá kb. annyira van szükségünk, mint maxira, vagy gabrira. töltelékemberek, akik a kupákban elszórakoznak, h a nagyok pihenhessenek...
ha nyáron sikerül jól igazolnunk 2-3 embert, akkor ezquero, gabri, maxi és saviola is elmehet, nincs rájuk szükség.
riquelmére lett volna nagy szükség, most milyen jó lenne xavi helyett!!!
Nézd meg, hány gólt lőtt a bajnokságban és az Uefa-kupában összesen, aztán azt vesd össze azzal, hogy mennyit volt sérült ebben a szezonban. Megvan az eredmény? Nem is olyan rossz, igaz?

Giulyt meg nem is lehet hozzá hasonlítani. Kb. ugyanolyan gyorsak, csak Saviola sokkal több dolgot tud kezdeni a labdával. Azt például sosem fogom elfelejteni, amikor a Bernabeuban kötényt adott Zidane-nak és Beckhamnek is :lol:
Az általad írt csatárok egy része közel sincs olyan jó, mint a Nyúl (pl. Malouda, Mccarthy).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2006.03.21. 14:15:31-kor.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.03.21. 13:58:51

Sir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
soha nem volt jo játékos, és soha nem is lesz.....
mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihető
Te néztél Barca-meccseket, amikor Saviola még itt játszott? Ha igen, akkor hogy írhatsz ilyeneket? Az utolsó évében is, mikor itt volt, egyedül Ronaldinho volt eredményesebb nála. Nehogy már ne legyen jó játékos!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.03.21. 13:51:20

Saviola igen is jó játékos..amikor még itt volt voltak hatalmas meccsei..rengeteget volt most sérült,ne várjátok,hogy kapásból gólkirály lesz..Giulynél meg technikásabb és jobb játékosnak is tartom (ettől függ. szeretem Giulyt,de Saviola mégiscsak..:roll: :oops: )..ennyit erről..de nem fogják visszahozni.. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Charlie
Öreg Harcos

2006.03.21. 13:16:35

Saviola amior nálunk volt ő volt a csapat legeredményesebb játékosa,megelőzve olyanokat mint Kluivert,Ronaldinho.

Elkéne küldeni pár embert,de amennyit elküldünk,annyit muszáj is hozni,egy megfelelő létszámú keretre szükség van.
C.
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.21. 12:52:11

saviola egyáltalán nem nagy szám. a sevillában alig lő gólt és a monacoban sem volt egy gólzsák... giuly ha egészséges és formában van sztem sokkal jobb mint saviola. az más, h most neki sem megy!
ezquero egy másik eset. rá kb. annyira van szükségünk, mint maxira, vagy gabrira. töltelékemberek, akik a kupákban elszórakoznak, h a nagyok pihenhessenek...
ha nyáron sikerül jól igazolnunk 2-3 embert, akkor ezquero, gabri, maxi és saviola is elmehet, nincs rájuk szükség.
riquelmére lett volna nagy szükség, most milyen jó lenne xavi helyett!!!
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.21. 11:55:34

szerintem akkor sem kéne ide hozni Saviolát !!nem olyan jó játékos és abbe a Barcába szerintem be sem vethetö!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.21. 11:25:53

mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihető
Eto'o csak egy van. :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2006.03.21. 10:24:02

Az lehet, h Savi nincs egy szinten Etooval, Messivel vagy Ronival, de van olyan gyors mint Gyula és 10szer technikásabb.(nem mint ha bármi bajom lenne Giulyvel, de a cserepadot képtelen elviselni :( . A barcának és neki is jobbat tenne ha elmenne egy másik csapathoz, ahol állandó kezdő lehet). Ezut meg saviolát pedig sztem össze se lehet hasonlítani. Mindig is jobbnak tartottam az argentint, de Ezu bebizonyította, h Giulyhez hasonlóan ő se bírja a cserepadot :( .
Ráadásul Saviola ingyen lenne.
Bocs ha hosszú voltam!
Subinho
Director del Fútbol

2006.03.21. 08:33:29

a gomes az nuno gomes a benficából. majd jövőhéten meglátjuk mit csinál, de ő jó játékos. sok gólt lő és fekszik neki ez a déli stílus + játszott az olaszoknál is...
a többit nem azért írtam, hogy mind ide kéne hozni, csak példa volt.
morientesnek örülnék, szeretem, cissét nem nagyon, de vészmegoldásnak jó, torres sztem nem annyira nagy szám, de eto'o mögé jó lenne, malouda nagyon jó, de ő ronaldinho cseéje lehetne csak, nistelrooy jól mozgott régebben, jól cselez, de mostanában ronaldo efektus, mccarty mindíg jó, tökéletes eto'o csere lenne, nuno gomesről írtam, crespo pedig ficánkolt a milanban...nemhiába kicsit játékosabb csapat, mint a ruszkik. sztem itt jól nyomná...és hozzászokott már a padozáshoz.
ronaldorol meg csak annyit, h nem kell erőltetni őt ide, mert ugyanazt csinálja mint kluivert pár éve. régen kva jó volt, de most csak ácsorog és várja, h a labda a lábára pattanjon...sajnos!!!
védőnek meg már régebben írtam a van buyten is jó lenne. benne volt a bundesliga év csapatában... csak ha gallas nem jönne össze...
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2006.03.21. 08:09:53

áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
hihető
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.03.21. 07:43:21

Ha valaki nezi a holland bajnokasgot(bar az osszefoglalokat) :) akkor lathassa h Far Fan-bol klasszis lesz... szerintem o nagyon jo lenne... dinamikus es jol cselez...
ha nem akkor torres...
valaki irta ha cserepadra nem kell klasszis....hat azert nezd meg a milan vagy a juve padjat...vagy akar a cselziet..
Tiziano Crudeli fan :!:
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.21. 07:15:15

laci18 írta:
LG írta:
Subinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
morientes, cissé, torres, malouda, nistelrooy, mccarty, gomes, crespo...
mind jók!!!
Cissé és Morientes :shock: Ugye azért vannak állandoan csatárgondja a Poolnak :lol: Maloudát monyik én nagyon szeretem, jo játékos, de maradjon a Lyonban jo helye van ott. Crespo, Nistelroy szvsz már nem az igaziak. Torres és Maccarty tehetséges fiatalok, de szvsz nem lex sosem olyan klasszisok, mint pl. Etoo. Gomest meg nem tudom melyikrol bexél.
De ha már ennyi nevet felsoroltok akkor gondolkodjatok el azon h a Barcelonárol van szo, nézétek meg h kik játxottak ebben a csapatban, aztán gondolkodjatok h akit írtok meguti-e a nagyok szintén. Ide csak a legjobbak johetnek :!:
Szerintem a cserepadra nem kell klaszis.
Olyan kell aki bírja a padozást de ha beáll akkor azért mutasson valamit.

hát ilyet nehezen találni de itt volt Larson ö nagyon elégedett a padozással mert tudja hogy ennyit tehet a csapatért nem szolva arrol hogy amikor beáll szinte megnyeri a meccset a rugott goljaival!!!!! :D
laci18
Jugador d'estrella

2006.03.21. 06:54:46

LG írta:
Subinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
Cissé és Morientes :shock: Ugye azért vannak állandoan csatárgondja a Poolnak :lol: Maloudát monyik én nagyon szeretem, jo játékos, de maradjon a Lyonban jo helye van ott. Crespo, Nistelroy szvsz már nem az igaziak. Torres és Maccarty tehetséges fiatalok, de szvsz nem lex sosem olyan klasszisok, mint pl. Etoo. Gomest meg nem tudom melyikrol bexél.
De ha már ennyi nevet felsoroltok akkor gondolkodjatok el azon h a Barcelonárol van szo, nézétek meg h kik játxottak ebben a csapatban, aztán gondolkodjatok h akit írtok meguti-e a nagyok szintén. Ide csak a legjobbak johetnek :!:
Szerintem a cserepadra nem kell klaszis.
Olyan kell aki bírja a padozást de ha beáll akkor azért mutasson valamit.
Barca 4ever
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.03.20. 22:35:58

van rajtuk kívül más:
mind jók!!!
laci18
Jugador d'estrella

2006.03.20. 19:16:08

Cissé nagyon önző ne jöjjön.
Nistleroy szerintem nem nagy szám és szerintem még az életében nem rúgott gólt a 16-oson kívül.
Ronaldo nem kell, nagyon jól cselez még mindig de már hiányzik belőle a tűz, a motiváció.
Torressel az a baj hogy tipikus középső és eto'o nem fog kimenni szélre.
Morientes szintúgy.
Szerintem Saviola, Henry az aki szóba jöhet de a vezetőség biztos talál valakit aki fiatal és már bizonyított kisebb bajnokságokban pl. a hollandban, framciában, belgában esetleg.
Azért vannak a megfigyelők hogy találjanak megfelelő játékost.
Barca 4ever
El Payaso
Capitá del Barça

2006.03.20. 18:53:32

Dámiát kell visszahozni mindenképpen, jó játékos lehet belőle. A Valenciának is nagyszerű gólt lőtt a minap.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.03.20. 18:36:10

Mancini tényleg játszott régebben egyszer-kétszer védőt,de csatárként annyira nem jó.Egyébként ő tényleg jó lenne,de szerintem nehezen illeszkedne a taktikába.Még nem kéne lemondani Henryről! 8)
Vito
Llegenda del Barça

2006.03.20. 16:41:22

ugyanmáá' -nem azért írtam :wink:
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.03.20. 16:24:20

Mancini jó játékos de nem engedi el a Roma szerintem!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.03.20. 16:17:09

mostanaban eleg sok roma meccset nézek. a mancini gyerek nagyon tolja a roma szekeret. nagyon jo jatekos. ha nem jon anri ő kéne. teljesen univerzalis jatekos. kp, csatar, még vedot is jatszott tán' vmikor...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt