Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámen.noname írta:Hagyjuk már ezt a Saviola témát!!!!!!!!
Ez úgyis a vezetőség dolga. Én pedig bízom a vezetőségben h jól döntenek.....................és visszahozzák az argentint.
Nézd meg, hány gólt lőtt a bajnokságban és az Uefa-kupában összesen, aztán azt vesd össze azzal, hogy mennyit volt sérült ebben a szezonban. Megvan az eredmény? Nem is olyan rossz, igaz?Subinho írta:saviola egyáltalán nem nagy szám. a sevillában alig lő gólt és a monacoban sem volt egy gólzsák... giuly ha egészséges és formában van sztem sokkal jobb mint saviola. az más, h most neki sem megy!
ezquero egy másik eset. rá kb. annyira van szükségünk, mint maxira, vagy gabrira. töltelékemberek, akik a kupákban elszórakoznak, h a nagyok pihenhessenek...
ha nyáron sikerül jól igazolnunk 2-3 embert, akkor ezquero, gabri, maxi és saviola is elmehet, nincs rájuk szükség.
riquelmére lett volna nagy szükség, most milyen jó lenne xavi helyett!!!
Te néztél Barca-meccseket, amikor Saviola még itt játszott? Ha igen, akkor hogy írhatsz ilyeneket? Az utolsó évében is, mikor itt volt, egyedül Ronaldinho volt eredményesebb nála. Nehogy már ne legyen jó játékos!Sir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
soha nem volt jo játékos, és soha nem is lesz.....
mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihető
Eto'o csak egy van.Sir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihető
Az lehet, h Savi nincs egy szinten Etooval, Messivel vagy Ronival, de van olyan gyors mint Gyula és 10szer technikásabb.(nem mint ha bármi bajom lenne Giulyvel, de a cserepadot képtelen elviselniSir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
laci18 írta:Szerintem a cserepadra nem kell klaszis.LG írta:Cissé és MorientesSubinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
morientes, cissé, torres, malouda, nistelrooy, mccarty, gomes, crespo...
mind jók!!!Ugye azért vannak állandoan csatárgondja a Poolnak
Maloudát monyik én nagyon szeretem, jo játékos, de maradjon a Lyonban jo helye van ott. Crespo, Nistelroy szvsz már nem az igaziak. Torres és Maccarty tehetséges fiatalok, de szvsz nem lex sosem olyan klasszisok, mint pl. Etoo. Gomest meg nem tudom melyikrol bexél.
De ha már ennyi nevet felsoroltok akkor gondolkodjatok el azon h a Barcelonárol van szo, nézétek meg h kik játxottak ebben a csapatban, aztán gondolkodjatok h akit írtok meguti-e a nagyok szintén. Ide csak a legjobbak johetnek
Olyan kell aki bírja a padozást de ha beáll akkor azért mutasson valamit.
Szerintem a cserepadra nem kell klaszis.LG írta:Cissé és MorientesSubinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!Ugye azért vannak állandoan csatárgondja a Poolnak
Maloudát monyik én nagyon szeretem, jo játékos, de maradjon a Lyonban jo helye van ott. Crespo, Nistelroy szvsz már nem az igaziak. Torres és Maccarty tehetséges fiatalok, de szvsz nem lex sosem olyan klasszisok, mint pl. Etoo. Gomest meg nem tudom melyikrol bexél.
De ha már ennyi nevet felsoroltok akkor gondolkodjatok el azon h a Barcelonárol van szo, nézétek meg h kik játxottak ebben a csapatban, aztán gondolkodjatok h akit írtok meguti-e a nagyok szintén. Ide csak a legjobbak johetnek
Cissé és MorientesSubinho írta:sztem felejtsétek el saviolat, forlant, ronaldot és úgy néz ki henryt is.
van rajtuk kívül más:
mind jók!!!