Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van,de ennyi erővel több mint fél csapatot el lehetne küldeni,mert legtöbbjük egész idényben szenved,és nem önmagavarga tamás írta:Ja, átmeneti, ami egyészen pontosan 8 hónapja tart. Ekkora intervallumot átmenetnek nevezni, dőreség lenne. Deco pedig átmenetileg átmehetne a cselszkibe Lampard helyére, aki meg átjönne hozzánk - átmenetileg.Los Banditos írta:Ennél trágyább teljesítményt már lehetetlenség nyújtani, mint amit Deco produkált tegnap.De azért bízok benne hogy ezcsak egy átmeneti forma nála...![]()
Ja, átmeneti, ami egyészen pontosan 8 hónapja tart. Ekkora intervallumot átmenetnek nevezni, dőreség lenne. Deco pedig átmenetileg átmehetne a cselszkibe Lampard helyére, aki meg átjönne hozzánk - átmenetileg.Los Banditos írta:Ennél trágyább teljesítményt már lehetetlenség nyújtani, mint amit Deco produkált tegnap.De azért bízok benne hogy ezcsak egy átmeneti forma nála...![]()
Ezt a suta játékot Lampard is tudná játszani....Deco 'mit is' ? se csinált idén, ezt a semmit jobb lenne, ha a Chelsea-ben csinálná.VictorValdes19 írta:lampard aztán tényleg beillene a spanyol focibaAtesz írta:el fuero írta:Tudom nagyon sokan nem szeretik Lampardot , de én szívesen látnám a csapatban. Nem figyelve azt h hol játszik szerintem nagyon nagy játékos. Nem cselez sokat, de nagyon lát a pályán, bátran lő 20-25 méterről is(ami nálunk nem nagyon fordul elő), végig futja az egész meccset.
Muringyónak meg úgy is Deco a kedvenceén benne lennék egy cserébe de lássuk be ennek elég kevés az esélye.
Én is benne lennék.![]()
Egyébként pont ez volt Deco erőssége az utóbbi években nálunk, hogy bátran próbálkozott távolabbraól is, emlékezzetek vissza a megpattanásos góljaira.![]()
De nekem is Lampard az egyik favoritom a nyárra, persze nyílván kéne egy kis plusz pénzt is fizetnünk a Chelsea-nek. De én bevállalnám.
ne kezdjük már el megintVictorValdes19 írta: lampard aztán tényleg beillene a spanyol fociba
lampard aztán tényleg beillene a spanyol focibaAtesz írta:el fuero írta:Tudom nagyon sokan nem szeretik Lampardot , de én szívesen látnám a csapatban. Nem figyelve azt h hol játszik szerintem nagyon nagy játékos. Nem cselez sokat, de nagyon lát a pályán, bátran lő 20-25 méterről is(ami nálunk nem nagyon fordul elő), végig futja az egész meccset.
Muringyónak meg úgy is Deco a kedvenceén benne lennék egy cserébe de lássuk be ennek elég kevés az esélye.
Én is benne lennék.![]()
Egyébként pont ez volt Deco erőssége az utóbbi években nálunk, hogy bátran próbálkozott távolabbraól is, emlékezzetek vissza a megpattanásos góljaira.![]()
De nekem is Lampard az egyik favoritom a nyárra, persze nyílván kéne egy kis plusz pénzt is fizetnünk a Chelsea-nek. De én bevállalnám.
el fuero írta:Tudom nagyon sokan nem szeretik Lampardot , de én szívesen látnám a csapatban. Nem figyelve azt h hol játszik szerintem nagyon nagy játékos. Nem cselez sokat, de nagyon lát a pályán, bátran lő 20-25 méterről is(ami nálunk nem nagyon fordul elő), végig futja az egész meccset.
Felőlem mehet...haze71 írta:Átmeneti: a Ceszkibe.
Ez igazCooltiszo írta:Azt is vegyük figyelembe hogy ha értelmes labdát kapnak a csatáraink akkor lefutják a védőt, szóval még csak jól sikerült mélységi passzt se láthattunk tőle. ÉS tegyük hozzá hogy nem csak indítani lehet, a középpályásaink is lehetnek kapu közelbe 3 passzal, ebből se láttunk semmit...
A csapat esze , csak ha nem tud kit irányítani... meg se mozdultak a csatáraink, azért ezt vedd figyelembe. De hangsúlyozom, nem próbálom őt mentegetni, ez vér gyenge volt ma.Cooltiszo írta:Nyílván nem számoltam, de a statból is látszik hogy rengeteg az eladott labda,és ma nem is szerzett, bűngyenge.
Neki akkor jön össze elfogadható játék ha a csapatnak megy, ha nem megy a csapatnak versenyzik a legrosszabb ratyirambó címért. Pont ez az, neki kéne kihúznia a szarból a csapatot, elvileg ő a csapat esze, az irányító....
Ez gyakorlatilag pont 66 %os teljesítmény. Nem jó...Game90 írta:Kevés passz, sok eladott labdalionelmessi19 írta:Deco 66ot passzolt
Deco 24 labdát vesztett