Barça vs. Real
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A Zaragoza ellen (2-4) is ő vezette a meccset, méghozzá pocsékul...Chris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség
- Ádám02
- Entrenador del Barça
az Atlétiko meccs nem a birotol függött nekünk ez egy átok hogy az Atlátiko mindig meg ver!!és arrol sem ö tehet hogy a reál nyert!!szerintemChris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség
a Reálnak 3-szor, ebből kettőt otthon, amiket meg is nyertek, idegenben egy x a Villareal ellen.
- Chris
- Capitá del Barça
Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenben
vereség
a Reálnak 3-szor, ebből kettőt otthon, amiket meg is nyertek, idegenben egy x a Villareal ellen.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenben

Zsolti írta:Héé!![]()
Mi volt a madridistán,hogy be van zárva az ugyan ilyen nevű topicuk?
tartottatok megint egy jóhangulatú klubdélutánt,vagy mi a szösz?
kannásboor
haggggyyyad máááááá
kellemes volt a szélsőjobbos téma is: )))
Zinedine Zidane
De azért Pavonnál még így is millioxor jobb.Zsolti írta:Nemis az utóbbi négy öt meccéről beszéltem,hanem az egész pályafutásáról!
- noname
- Llegenda del Barça
Van benne valamiZsolti írta:Nemis az utóbbi négy öt meccéről beszéltem,hanem az egész pályafutásáról!

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Oleguert nem kell szidni. Az utóbbi 4-5 meccsen semmi panasz nem lehet rá.Zsolti írta:..de azért a tehetség is fontos tényező,de valakinek az sem elég,ha sokat játszik...pl:Oleguer,Pavon..

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Lehet mondjuk,ha ugyanúgy beépítenék őket,számítanának rájuk,oskat játszanának béelben,meg bajonkságban olyan játékosokkal akiktől azé van mit tanulni,akkor lehet hogy ők is vinnék annyira,mint mondjuk Gabri..de azért a tehetség is fontos tényező,de valakinek az sem elég,ha sokat játszik...pl:Oleguer,Pavon..
- noname
- Llegenda del Barça
Ugyan az az oka mint annak h a Realnak se megy évek óta.barcafan írta:
a válogatott egész egyszerüen [auto_cenzúra]az okát ennek sztem senki nem tudja...
Rengeteg sztárjátékos egy edző nélkül, aki igazi csapatot tudna belőlük gyúrni. Ráadásul a margitnál még az is hozzátevődik h a játékosaik már mindent megnyertek, amit megnyerhetnek. Emiatt nincs motiváció, lásd:Ronaldo.
Mások kiöregedtek vagy kiégtek, lásd:Zidane, Raul, Becham, Robi Carlos
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
A Barca utánpótlása azért jó, mert ha nem is túl gyakran(kétszer-háromszor évente) hoznak fel egy játékost a B-ből, az rendszerint nagyon jó játékos.Szerintem ez az utánpótlás lényege. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
A Realnál lehet, hogy jobb a B csapat, de nincs egy kiemelkedően jó játékosuk, mint nálunk volt Messi vagy most Dos Santos.
Most hasonlítsátok össze Messit Soldadóval.

A Realnál lehet, hogy jobb a B csapat, de nincs egy kiemelkedően jó játékosuk, mint nálunk volt Messi vagy most Dos Santos.
Most hasonlítsátok össze Messit Soldadóval.

A Fifa egy szégyen
Na ne mondd már, hogy a Real-osok miatt tart ott a spanyol válogatott, ahol tart! A spanyolok korosztályos szinten mindent megnyertek és ott érdekes módon semmi gond nem volt, pedig volt jónéhány Real-os. Ugyanezek a játékosok felnőtt szinten viszont nem törvényszerű, hogy ugyanezt elérjék. (Bár, jó lenne.)Petixy írta:Funghi:igazad van válogatottak.És mint tudjuk ezért tart ott a spanyol válogatott,ahol tart.
Én nem meggyőzni akarok itt senkit, csak ezek a dolgok igazak, ha valaki akar, utána is nézhet. De itt már eléggé eltértünk szerintem az eredeti témától... Olyan dolgokat keversz bele, amiről semmi szó nem volt.Petixy írta:Akkor egyik oldal sem tudja meggyőzni a másikat,mint mindig.
Szerintem az utánpotlás nevelés nem arrol szól,hogy kinek jobb a b-csapata mondjuk,hanem,hogy melyik csapat nevel ki olyan játékosokat akik késöbb is hasznára lehetnek a nagyoknak....Tehát lehet a real előrébb a b-csapatáva,ha mi ki tudunk nevelni Puyolt,Xavit,Messit,Santost vagy éppen Guardiolat!Arra meg,hogy több vagy kevesebb csak annyit tok mondani:lehet,hogy ugyanannyi a 2 keretben a sajátnevelésüek száma,de nálam inkább a minőség mint a mennyiség számít!!Ez az amiben különbözünk a realtol,mert nekik lehet 2-vel több saját nevelésüje középhátvéd poszton,ha az a 2 együtt nem ér annyit mint a Puyol sérülten.....
-
- Jugador d'estrella
Funghi:igazad van válogatottak.És mint tudjuk ezért tart ott a spanyol válogatott,ahol tart.
Akkor egyik oldal sem tudja meggyőzni a másikat,mint mindig.
De remélem ez kb annyira X,mint amikor kihoztátok a klasszikus előtt a két összenemhasonlítható keretre az x-et!
Akkor egyik oldal sem tudja meggyőzni a másikat,mint mindig.
De remélem ez kb annyira X,mint amikor kihoztátok a klasszikus előtt a két összenemhasonlítható keretre az x-et!

Teljesen igaz. Amúgy Casillas nem a Leverkusen ellen debütált, hanem az Athtlétic Bilbao ellen 1999-ben, utána volt az, hogy hívták Norvégiába BL-meccsre, szinte az iskolapadból. Utána 40 fölötti meccsszámai voltak, pedig sérült is volt. Amúgy tényleg sérülés miatt került oda, nameg a cserekapusok nem igazán hozták azt a formát, amit elvárnak tőlük. De egyébként elég sok játékosból így lesz valaki. Ez nem tipikus Real-eset.
Petixy: azért Raúlnál az a 18 az jó lesz 14-nek is, Eto'o meg 16 évesen került ide, aztán kölcsönbe került a Leganéshez(?) (ezt nem tudom biztosan
). Aztán egyik főgórénak nem tetszett a képe, a történet többi részét meg ismerjük. A középszerű játékosokról meg annyit, hogy a fele válogatott, a többi meg 1-2 kivétellel alapember a csapatában. A nagy nevek meg tudjuk, hogy a pályán érnek a legkevesebbet. Ott nem az a lényeg. Erről egy kicsit jobban tudok beszélni, sajnos 
Petixy: azért Raúlnál az a 18 az jó lesz 14-nek is, Eto'o meg 16 évesen került ide, aztán kölcsönbe került a Leganéshez(?) (ezt nem tudom biztosan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára real_funghi 2006.03.21. 11:39:53-kor.