Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Zaragoza ellen (2-4) is ő vezette a meccset, méghozzá pocsékul...Chris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség
az Atlétiko meccs nem a birotol függött nekünk ez egy átok hogy az Atlátiko mindig meg ver!!és arrol sem ö tehet hogy a reál nyert!!szerintemChris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség
a Reálnak 3-szor, ebből kettőt otthon, amiket meg is nyertek, idegenben egy x a Villareal ellen.
Zsolti írta:Héé!![]()
Mi volt a madridistán,hogy be van zárva az ugyan ilyen nevű topicuk?
tartottatok megint egy jóhangulatú klubdélutánt,vagy mi a szösz?
De azért Pavonnál még így is millioxor jobb.Zsolti írta:Nemis az utóbbi négy öt meccéről beszéltem,hanem az egész pályafutásáról!
Van benne valamiZsolti írta:Nemis az utóbbi négy öt meccéről beszéltem,hanem az egész pályafutásáról!
Oleguert nem kell szidni. Az utóbbi 4-5 meccsen semmi panasz nem lehet rá.Zsolti írta:..de azért a tehetség is fontos tényező,de valakinek az sem elég,ha sokat játszik...pl:Oleguer,Pavon..
Ugyan az az oka mint annak h a Realnak se megy évek óta.barcafan írta:
a válogatott egész egyszerüen [auto_cenzúra]az okát ennek sztem senki nem tudja...
Na ne mondd már, hogy a Real-osok miatt tart ott a spanyol válogatott, ahol tart! A spanyolok korosztályos szinten mindent megnyertek és ott érdekes módon semmi gond nem volt, pedig volt jónéhány Real-os. Ugyanezek a játékosok felnőtt szinten viszont nem törvényszerű, hogy ugyanezt elérjék. (Bár, jó lenne.)Petixy írta:Funghi:igazad van válogatottak.És mint tudjuk ezért tart ott a spanyol válogatott,ahol tart.
Én nem meggyőzni akarok itt senkit, csak ezek a dolgok igazak, ha valaki akar, utána is nézhet. De itt már eléggé eltértünk szerintem az eredeti témától... Olyan dolgokat keversz bele, amiről semmi szó nem volt.Petixy írta:Akkor egyik oldal sem tudja meggyőzni a másikat,mint mindig.