Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ilett volna levédekezni!inri44 írta:De ne felejtsük el, hogy a vendég gólt megelőzően Ő adta el a labdát a pálya közepén.
Ezen fölösleges vitázni, de a gól előtt Yaya adta el...westerngom írta:Szerintem a gólban nem volt benne, mert Viktornak kutya kötelessége lett volna megállítani az Őt "labdával!!!" állva hagyó csatárt.boixosnoisbarca írta:A gólba benne volt ,de ezt leszámítva a meccs legjobbja szerintem!!!
Tudom, hogy csúnya ilyet írni, de egy testi-faltal a 16-on kívül még lett volna esélye Viktornak, ha már szabályosan ezt nem tudta megoldani, de láttuk, hogy Ő ezen a szinten még nem állja meg a helyét.
Yaya mire beérte, már érdemben nem sokat tehetett, legfeljebb elgázolta volna a 16-on belül és akkor a büntetőn felül még ki is állították volna mint szabálytalankodó utolsó játékost.
Szerintem a gólban nem volt benne, mert Viktornak kutya kötelessége lett volna megállítani az Őt "labdával!!!" állva hagyó csatárt.boixosnoisbarca írta:A gólba benne volt ,de ezt leszámítva a meccs legjobbja szerintem!!!
Ne érzsd férre nem zavar a magassága, csak hát ien testfelépítéssel előbb látok NBA játékost, mint focistát.McLovin írta:Varatix, szerintem ő magasan a legjobb!Akinek ellenvetése van, szóljon, vagy hallqasson örökké!
Engem egy kicsit Sissokóra emlékeztet. De Touré teknikásabb.Varatrix írta:190 cm-s játékos, ilyen teknikával!
Akiben volt némi kétség vele kapcsolatban, annak eloszlatta kételyeit.
Hatalmas játékos, a maga posztján a világ eggyik legjobbja.
azt már megtette vieira. touré pedig simán hozza azt a szintet. az egyetlen ember, akire el lehet sütni jogosan, hogy "új vieira"Sanama írta:Messi függőség kezd elmúlni,ehelyett Touré függőség van?:D
Egy szó, IGAZI KLASSZIS
Ő aki újraírta a VKP fogalmát...