nem tudom hova irjam,talán ebbe a topicba kéne irnommivel vmilyen szinten dühöngök.....
a 91.perc című filmről írnám le a véleményem:
-szerintem nagyon tanulságos kis film volt,de min is csodálkozunk,hogy 5.ek vagyunk a selejtezőkön,amikor a réten is jobb a talaj,mint a mostani pályákon...és akkor itt kéne azt megtanulni,amit a NYE-i gyerekek tanulnak műfüvön,speciális képzőfallal,6 edzővel...azonkívűl hogyan történhet meg az,hogy a Magyar nép U-19-es csapata gyengébb legyen a Sándor Károly Akadémia csapatánál??

és miért?mert az akadémián van 6 edző és 2 műfüves pálya!ennyi kéne,nem több,de még erre is kevés a pénz!!azonkiívűl számomra még az megdöbbentő,hogy 200-250 intenziv mozdulatot kell megcsinálni,és egy nb1-es meccsen vki egyet sem csinált meg!!hát komolyan mondom,én focizok serdülő bajnokságban és olyan meccseket játszunk néha,hogy egy helyzet itt,egy ott,magyarul min 100 intenziv mozdulatot csinál mindenki a csapatban!na mindegy nem irom le az összes dolgot,amit láttam,hiszen ti is láttátok!
ui.:még az tetszett,hogy mi trabantot gyártunk és fel kéne venni a versenyt a bmw-kel!!!

.