Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényen nem változtat akkor is egy nagyon jó személyautó.Perrero írta:eggyel régebbi Civicje van
Itt egy kép rólla:http://www.autoblog.com/media/2006/02/h ... esized.jpgVito írta:Shorty írta: Nem a concept változat van neked, ugye?azt nem ismerem
ha épp egy trabim lenne, azt is sajnálnám, (mert autób.zi vagyokmessi1918 írta:Nem vagyok autószakértő,de szerintem az király kocsi.Sajnálom!!!!!!!Biztosító??????
Meg ahányszor kimentél a szobából!Drigo írta: Meg nem kellett volna a nyerő lapjaim beobni, amikor épp jött a pizzás-fiú
A jó moderátor, ahol tud segítOrdog írta:Én nem szapullak téged Drigo... Ép ellenkezőleg, én csípem arcod főleg mióta minden pénzed elnyertük pókeren Badival:DDD
Jó, igen. Arra gondoltam, hogy nem látom élőben. Azért teljesen más felvételről megnézni, mint élőben szurkolni a csapatnak.lionelmessi19 írta:video, dvd ?Kluivertinho írta:Basszameg! Holnap minden bizonnyal lemaradok az El Clássicóról, mert egész nap dolgoznom kell(reggel 9től este 8ig), így mire hazaérek, pont vége a meccsnek.![]()
![]()