Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Először is, ha írsz egy hszt az alsó pipák közül bepipálod az aláírás hozzáadása c. részt, aztán amikor idézel ott van egy között a link, az img-kkel együtt beteszed a ProfilTocy írta:Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Vagy ha ez nem, akkor van még 2 másik.
![]()
Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Vagy ha ez nem, akkor van még 2 másik.
Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Amikor idézel, fent vannak a linkek [img]-k között. Kimásolod az egészet (mármint csak az Alveses linkjét) és bemásolod a profilFirefox írta:Alvest vinném, ha nem gond
Csak egy kérdés.Hogyan tudom berakni aláírásnak?
Gyönyörűek a Piquéset vinném is...MessiFan írta:...
A legutóbbi hsz-em óta kint van.MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős
Nem tudom mióta van kint, de ezer köszönet amiért kiraktátok.
Hát nem véletlenül van azért kint... Marha jó lett, gratulálok, szép munka!MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős
Nem tudom mióta van kint, de ezer köszönet amiért kiraktátok.